Primobolan Depot Methenolone Enanthate Muscle Gain

99% Metenolon Enantat 303-42-4 Primobolan Depot Safe Steroid Muscle Building 1, Metenolon Enantatprofil: Produktnamn: Methenolon Enantat Alias: Primobolan Depot; 1 (5a) -androsten-1beta-metyl-17beta-ol-3-on-enantat CAS nr: 303-42-4 MF: C27H42O3 MW: 414,62 EINECS: 206-141-6 ...
chatta nu

Produktinformation

99% Metenolon Enanthate 303-42-4 Primobolan Depot Safe Steroid Muscle Building


1, metenolon-enantatprofil:

Produktnamn: Methenolon Enanthate
Alias: Primobolan-depot; 1 (5a) -androsten-1beta-metyl-17-beta-ol-3-on-enantat
CAS #: 303-42-4
MF: C27H42O3
MW: 414,62
EINECS: 206-141-6

Strukturera:

Metenolon Enanthate Struktur

Utseende: Vitt kristallint pulver

Renhet: 99% +
Smältpunkt: 65-71 ° C
Kvalitetsstandard: Företagsstandard, COA / HNMR / HPLC / LC-MS
Kategorier: Steroid och hormon; Metenolon-serien ; API

2, metenolonendantatansökningar:


Metenolonantantat, eller metenolonendantat, är en dihydrotestosteron (DHT) -baserad anabolisk androgen steroid (AAS). Det är ett esterderivat av metenolon som säljs vanligen under varumärket Primobolan Depot (injicerbart). När det interagerar med aromatasenzymet bildar det inga östrogener. [Läkarmottagning behövs] Den används av personer som är mycket mottagliga för östrogena biverkningar, som har lägre östrogena egenskaper än nandrolon. Metenolon, i form av enantat och acetat, är tillgänglig som en injektion eller som en oral formulering. Injektionen anses ha en högre biotillgänglighet. Det är en enantat ester som är ganska långverkande. Eftersom det övergår leveravbrott på första passet, har det också en högre överlevnadsfrekvens. Tabletterna är i kortlivad acetatform. Metenolon är inte 17-alfa-alkylerad, men 1-metylerad för oral biotillgänglighet. Detta minskar stressen på levern, men också tillgängligheten. I doser på 200 mg per vecka eller mindre (intramuskulärt) förändras blodtrycket sällan.


Methenolon Enanthate är en steroid som är mer anabole än den är androgen. Methenolon Enantat används mestadels tillsammans med andra steroider eftersom Primobolan Depot tar mycket lång tid för de goda effekterna att dyka upp. Biverkningarna av att använda metenolon enantat är mycket sällsynta och det har sagts vara en av de säkraste steroiderna i världen. För dem som vill få mycket muskler snabbt med hjälp av denna steroid, används den tillsammans med andra som sustanon-250. De bästa resultaten uppnås när man kombinerar metenolonantantat tillsammans med Winstrol, vilket är den vanligaste kombinationen för denna steroid. De som inte är rädda för att riskera ökad dosering av metenolon Enanthate kan använda denna steroid.


Bland fördelarna med att använda metenolon Enanthate är det faktum att det inte aromatiserar alls. Detta innebär att du inte kommer att få effekterna av att ha östrogen i kroppen. Kärnan orsaken till att många män rinner från steroider är aromatisering, vilket leder till utvecklingen av manlig bröstvävnad. Det faktum att det inte aromatiserar har en annan fördel, eftersom du inte behöver hantera vätskeretention i kroppen, vilket betyder att du kommer att utstå intensiva fysiska övningar bättre än idrottare som inte använder metenolon Enanthate. På grund av denna kvalitet är metenolon Enanthate den steroid som föredrages för sista dagens preparat för konkurrens.


Primobolan är verkligen en av de bästa steroiderna på marknaden idag. Primobolan depot har visat sig vara mycket effektivt för att bulking upp, men det härdar också musklerna och lägger till ton för dem. Denna steroid fungerar också bra när den kombineras med andra steroider eftersom det minskar mängden vattenretention och hårdhet. Omnadren, Sustano, Cypionat och Propionat är några exempel på de steroider som kan kombineras med Primabolan depot. Denna steroid kan också bidra till att stimulera immunförsvaret, vilket gör det perfekt för dem som har AIDS och andra sjukdomar som påverkar deras immunsystem.


Proteinassimilering, proteinhormonassimilering, stark aktivitet hos levern och den lilla toxiciteten.
Methenolone Enanthate är en dihydrotestosteronbaserad anabolisk steroid. Methenolon Enantat är ett esterderivat av metenolon som säljs vanligen under varumärket primobolan. Methenolon Enanthat används av personer som är mycket mottagliga för östrogena aida-effekt, som har lägre östrogenegenskaper än nandrolon, metenolon, i Formen av enantat och acetat, Methenolon har inga östrogena biverkningar och dess effekter på kolesterol, Metenolon är inte heller alltför undertryckande av HPTA-axeln. Därför använder man massametallkonstruktion metenolon mellan steroidcykler.

Primobolan är verkligen inte en svag steroid, åtminstone inte på en milligram för milligrambasis. Det är verkligen inte svagt när det gäller anabole effekt kontra biverkningar. Det är en bra utövande i dessa hälsningar. Men eftersom oljelösligheten av metenolon enantat endast är måttlig, är beredningarna typiskt bara 100 mg / ml. Detta kan ge ett psykologiskt intryck av att inte vara lika stark en förening som mer koncentrerade produkter. En annan sannolik orsak till uppfattad svaghet är att den oftast används för anabola steroidcykler som medvetet är mycket konservativa. Till exempel är en klassisk nybörjarkrets 400 mg / vecka Primobolan som enda steroid som används. Naturligtvis ger detta inte extrema vinster. Men då är det inte heller 400 mg / vecka!


Cook Recept av Methenolone Enanthate:

 

50 ml för 200 mg / ml
10 gram Primobolan E Pulver (7,5 ml)
1 ml BA (2%)
7,5 ml BB (15%)
17 ml Grapeseed Oil
17 ml etyloleat

 

40 ml för 100 mg / ml
4 gram metenolon enantat
29 ml Grapeseed Oil
2 ml bensylalkohol = 5%
6 ml bensylbensoat = 15%


Methenolon Enanthate / Primobolan Depot Pulver Specifikationer / COA:

 

produktnamn

Metenolon-enantat

Produktspecifikation

97 ~ 102%

Produktionsbatch

20150812

CAS

303-42-4

Produktionsdatum

2015/08/12

Specifikation

Enterprise Standard

Hållbarhetstid

2017/08/11

Kvantitet

100g

Analysdatum

2015/08/12

Resultat för analys

Analysämnen

Specifikation

Resultat

Beskrivning

Vitt kristallint pulver

Vitt pulver

Smältpunkt

65ºC ~ 71ºC

70ºC

Förlust vid torkning

≤0.50%

0,32%

Specifik rotation

+ 38 ° ~ + 42 °

+ 40,1 °

Analysera

97 ~ 102%

99,1%

Slutsats

Specifikationerna överensstämmer med Enterprise Standard.

HPLC:

Metenolon Enantat / Primobolan Depot Muskelbyggande Steroider CAS 303-42-4


Beställ Kontaktinfo:


Mailto: joy@ycgmp.com
Skype: joy.peng18
WhatsApp: + 86-18578209858
Tel .: 86-0755-23311925
Fax: 86-0755-23229476
Shenzhen Sendi bioteknik Co, Ltd


Metenolon Enantatpulver Exempelbild:

1111.png

Hot Tags: primobolan depot methenolone enanthate muskelvinst, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, högkvalitativ, i lager

Förfrågning

You Might Also Like