Farmaceutiska läkemedel dapoxetinhydroklorid

Läkemedelspulver Lokala anestesimedel Dapoxetinhydroklorid 119356-77-3 Snabbinformation: Vad är Dapoxetinhydroklorid? För tidig utlösning (PE) är den vanligaste manliga sexuella dysfunktionen. hydroklorid, saluförd som och Westoxetin, är en klass av PE-behandlingsdroger som kallas selektiv ...
chatta nu

Produktinformation

Läkemedelspulver Lokala narkosläkemedel Dapoxetinhydroklorid 119356-77-3

Snabbdetalj:

Produktnamn

Dapoxetinhydroklorid

Analysera

99%

CAS-nr

119356-77-3

Förpackning

Anpassat paket som du behöver

MF

C21H23NO.ClH

MW

341,88

Utseende

Vitt kristallint pulver

Varumärke

Sendi

Kvalitetsstandard

Enterprise Standard

Användande

Behandling av manliga erektil dysfunktionsmedel.

WhatsApp

+8618126437315

Skype

Selina.xu@yccreate.com


Vad är Dapoxetinhydroklorid?

För tidig utlösning (PE) är den vanligaste manliga sexuella dysfunktionen. hydroklorid, saluförd som och Westoxetin, är en klass av PE-behandlingsdroger som kallas selektiva serotoninåterupptagshämmare (SSRI), var det första läkemedlet som ursprungligen godkändes för efterbehandling av män 18-64 år med PE.
fungerar genom att hämma serotonintransportören, vilket ökar serotonins verkan vid synaptisk klyfta och som ett resultat av att ejaculatorisk fördröjning främjas. ursprungligen utvecklades som ett antidepressivt medel. I motsats till andra SSRI absorberas och elimineras emellertid snabbt i kroppen. Den snabbt fungerande egenskapen gör den lämplig för behandling av PE men inte som ett antidepressivt medel.
Används för behandling av för tidig utlösning och erektil dysfunktion. Över 98% av männen som tar detta läkemedel kommer naturligtvis att få en förbättrad erektionskvalitet med lång tid och fler frekvenser.


Dosering:

1) Cream 0,5% applicerad på det hudpåverkade området, varje recept i 24 timmar, vuxen 30 mg är begränsad till barn 2,5 ~ 5,0 mg.
2) Salva 1%, för hemorrojdbelagd yta av lesionen, tidigt, sent och efter en tid.
Epidural anestesi och spinalanestesi med 0,2-0,25% lösning, totalt 7,5-12 mg; ytbedövning med 0,05-0,2% lösning; infiltrationsanestesi med 0,01-0,1% lösning, överskrider inte totalvärdet 15 mg.


Lagring:

1) Förvara detta och alla läkemedel utom räckhåll för barn.
2) Oanvända delar av den injicerbara lösningen bör kasseras, eftersom formuleringen inte innehåller några konserveringsmedel.


Biverkningar :

Som med alla droger kan Dapoxetinhydroklorid orsaka biverkningar. En av de vanligaste är yrsel, illamående, huvudvärk och diarré. Om du upplever några negativa eller allvarliga följder bör du diskutera med läkaren.
Dapoxetinhydroklorid kan interagera med andra droger. Det är viktigt att ha droger som kan orsaka liknande biverkningar, som läkemedel som orsakar hypotoni eller lägre blodtryck, särskilt de som uppstår. Associerade sjukdomar som lever- eller njurdysfunktion och viss hjärtsjukdom kan vara kontraindikationer för användningen av läkemedlet, och den ordinerande läkaren bör informeras om andra droger eller tillstånd.
Läkemedel ska inte tas som kroniska droger eller dagliga doser. Endast när det behövs. Innan du tar samlag bör du ta dapoxetinhydroklorid och ta inte mer än en gång i 24 timmar.


Whatsapp: +8618126437315
Skype: selina.xu@yccreate.com

Den enda steroidfabrik som vågar garantera god kvalitet och grossistpris.
Din förfrågan kommer att värmas välkommen. Bara försök, allt vill vara annorlunda för dig.
Vi är gald för att ge dig wholelife teknik support om du har varit våra VIPs.

Hot Tags: läkemedel dapoxetinhydroklorid, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, hiGH-kvalitet, i lager

Förfrågning

You Might Also Like