Parabolan Trenbolon Hexahydrobensylkarbonat

99,5% Parabolan Trenbolon Hexahydrobensylkarbonat 23454-33-3 Tren Hex Pulver 1, Parabolan / Trenbolon Hexahydrobensylkarbonat Profil: Produktnamn: Parabolan / Trenbolon Hexahydrobensylkarbonat Kemiskt namn: 17beta-Hydroxyestra-4,9,11-trien-3-on Alias: Tren Hex , Trenbolone Hex CAS #: ...
chatta nu

Produktinformation

99,5% Parabolan Trenbolon Hexahydrobensylkarbonat 23454-33-3 Tren Hexpulver


1, Parabolan / Trenbolon Hexahydrobensylkarbonatprofil:


Produktnamn: Parabolan / Trenbolone Hexahydrobensylkarbonat
Kemiskt namn: 17beta-Hydroxyestra-4,9,11-trien-3-on

Alias: Tren Hex, Trenbolone Hex
CAS nr: 23454-33-3
MF: C26H34O4
MW: 410,55
EINECS: 245-669-1

Kategorier: Vitamin Ingredienser; Steroid och hormon; Trenbolon-serien

Utseende: Ljusgult pulver

Standard: Intern standard
Renhet: 99,48% genom HPLC

Smältpunkt: 72-76 ° C
Injektion: Parabolan 50 mg / ml

Effektiv dos (män): 300-500 mg / vecka
Effektiv dos (kvinnor): Rekommenderas ej
Aktivt liv: 5-7 dagar

Halveringstid: 14 dagar eller mer
Detektionstid: 4-5 veckor
Anaboliskt / androgeniskt förhållande: 500/500

Användning: Ett derivat av 19-Nortestosteron, Parabolan är icke-aromatiserande. Många som använder det så producerar den dramatisk hårdhet och styrkan ökar på kort tid. Parabolan är en kraftfull androgen som hävdas producera muskeluppbyggnad upp till fem gånger bättre än testosteron.


2, Användningar av Parabolan / Trenbolonhexahydrobensylkarbonat :


Parabolan är mycket lik den mer populära Trenbolone Acetate (Fina) -föreningen. Den enda skillnaden är den bifogade estern, eftersom Parabolan kommer att ge en mycket långsammare frisättning av Trenbolone som kräver färre injektioner. Parabolan är varumärket och handelsnamnet för det anaboliska steroid Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonat, vanligen och informellt förkortat som Tren Hex eller Trenbolone Hex. Det är en längre fungerande förestrad variant av den anaboliska steroiden Trenbolone, som är den mest populära i form av Trenboloneacetat (en mycket snabbare fungerande förestrad variant av Trenbolone). Hexahydrobensylkarbonatestern förlänger Trenbolons halveringstid i storleksordningen ca 14 dagar i stället för 3 dagar, vilket är halveringstiden för Trenboloneacetat.


Parabolan har ingen östrogenaktivitet och det är fem gånger starkare än testosteron som både en anabole och en androgen. En annan stor egenskap hos Parabolan är att den binder ganska vilja till androgenreceptorerna, vilket främjar tillväxt av muskelceller och bränning av fettceller. Dessutom binder Parabolan också till glukokotikoidreceptorerna. Glukokortikoidhormoner är vad som säger att musklerna släpper ut protein (katabolism). När Parabolan binds till glukocotidreceptorerna, reduceras det faktiskt katabolism (en bra sak).

Parabolan anses också vara ett näringsämne. Vad detta innebär är att det har förmågan att konvertera mer mat till muskler och mindre till fett.


En av de mest kraftfulla (hårda och dyra att få) ämnen i trenbolonfamiljen anses Parabolan vara en överlägsen produkt på många sätt. Liksom Finaplix kan Parabolan leverera mycket intensiva, lutna vinster utan att aromatisera i kroppen. Halveringstiden är väldigt lång, så injektioner kan spridas under en vecka varannan tre till tre dagar ska vara tillräckliga.


3, COA av Parabolan / Trenbolon Hexahydrobensylkarbonatpulver :

1111.png


Beställ Kontaktinfo:


Mailto: joy@ycgmp.com
Skype: joy.peng18
WhatsApp: + 86-18578209858
Tel .: 86-0755-23311925
Fax: 86-0755-23229476
Shenzhen Sendi bioteknik Co, Ltd

4, Parabolan / Trenbolone Hexahydrobenzylkarbonatpulver Bild:

3333.jpg

Hot Tags: parabolan trenbolone hexahydrobenzylcarbonate, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, högkvalitativ, i lager

Förfrågning

You Might Also Like