Metyltadalafil Male Sex Enhancement Hormon Pulver

Metyltadalafil CAS 171488-11-2 Male Sex Enhancement Hormonpulver Välkommen till Kontakt Mitchell: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com Produktnamn: Metyltadalafil CAS nr .: 171488-11-2 Renhet: 99% min Standard: USP Utseende : Vit eller Nästan vitt kristallint pulver. Leveranstid: 3 ...
chatta nu

Produktinformation

Metyltadalafil CAS 171488-11-2 Male Sex Enhancement Hormon Pulver

Välkommen till Contact Mitchell: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com

Produktnamn: Metyltadalafil

CAS nr: 171488-11-2

Renhet: 99% min

Standard: USP

Utseende: Vit eller Nästan Vitkristallint pulver.

Leveranstid: 3 dagar

Produktionskapacitet: 100 kg / månad

Renhet: 99% min

Förvaring: Förvaras i kylskåp

Transport: Med Express eller Med Flyg

LimitNum: 10 gram

Relaterade ämnen: 99%

Giltig period: 2 år


Användningar av metyltadalafil :

Metyltadalafil är en PDE5-hämmare som marknadsförs i pillerform för behandling av erektil dysfunktion (ED) under namnet metyltadalafil och under namnet adcirca för behandling av pulmonell arteriell hypertension.

Metod Tadalafills farmakologiska distinktion är dess längre halveringstid (17,50 timmar) vilket resulterar i längre varaktighet, och därmed delvis ansvarig för "Weekend Pill" sobriquet. Dessutom är den längre halveringstiden grunden för aktuell undersökning av metyltadalafils dagliga terapeutiska användning vid lindring av pulmonell arteriell hypertension.


Beskrivning av metyltadalafil :

Metyltadalafil är en inhibitor av fosfodiesteras typ 5, används för att behandla erektil dysfunktion (ED) och minskad libido hos män. Metyltadalafil verkar genom att leda till avslappning av blodkärl och öka blodflödet i penis under sexuell upphetsning, vilket resulterar i förbättrad erektilfunktion. Metyl Tadalafil är mycket längre varaktig. Effekter kan kännas var som helst mellan 36-48 timmar.


Metyltadalafil förbättrar erektilfunktionen signifikant, möjligen ökad sexuell aktivitet och är mycket säker.

Det finns begränsade biverkningar förknippade med dess användning. De vanligaste biverkningarna är huvudvärk, upprörd mage, ryggont och muskelsmärta, och vanligtvis dämpas med några timmar.

Metyltadalafil visade sig också vara signifikant högre i slutet av månaden på grund av ökad sexuell aktivitet.

COA av metyltadalafil:

artiklar Specifikationer
Produktnamn Metyl Tadalafil
CAS nr. 171596-29-5
Analysera 99%
Molekylär formel C22H19N3O4
Molekylvikt 389,341
Beskrivning Vitt kristallint pulver
Lagring Begränsad bevarande


Fler detaljer:

Pris: Vänligen meddela oss vilken mängd du behövde, eftersom det för små beställningar och bulk inköp blir priset skillnad.

Betalning: Western Union, MoneyGram Vi tillhandahåller mottagarens information eller bankkontoinformationen för betalningsanvändning.

Fraktkostnader: Fraktkostnader kommer att levereras med internationell express som EMS, TNT, UPS, FedEx eller DHL efter mottagandet.

Varje artikel kommer att skickas ut i 1-2 arbetsdagar efter betalningen är klar. Produkten kommer vanligtvis inom 1-4 dagar baserat på olika destinationer, och online-spår tillhandahålls. Vänligen skicka leveransadress, kontakt och telefonnummer för en lyckad leverans.

Vi är 100% säkra på min leveransmetod. Ingen av våra tidigare paket har någonsin haft några leveransproblem.


Om vårt företag:

SENDI BIO Co., Ltd är ett högteknologiskt företag specialiserat på farmaceutiskt och avancerat material, med API, farmaceutiska mellanprodukter och petrokemiska tillsatser. Vi är den direkta producenten av vissa typer av nya läkemedelsprodukter, som kan användas för behandling av sjukdom i hjärtat blodkärl, cancer, psykisk sjukdom och andningssjukdom. De flesta av vår forskningspersonal hade varit på läkemedelsområdet för mer än 5-10 år, så vårt professionella och erfarna team kommer att erbjuda dig högkvalitativa produkter, konkurrenskraftiga priser och utmärkta tjänster. I 2016 etablerar vårt företag en ny avdelning för försäljning av läkemedel och kemiskt lösningsmedel utomlands, nu har vi all licens om import och export, så om du har några nya kemikalier vill hitta eller utvecklas i Kina, berätta det för oss via e-post eller telefon, kommer vi att erbjuda uppmärksam service för att möta kundernas efterfrågan, spara ingen ansträngning för att skapa värde för kunderna.

Shenzhen Cooperate Pharmaceutical har nu sitt huvudkontor i Shenzhen, och vi har fabriken och laboratoriet av oss själva i Wuhan och Guangdong provinsen, utrustad med SEM, AAS, LPSA, LC-MS, FTIR, digital smältpunktsapparat och annan grundläggande testutrustning. Nu kan vi leverera från gram till metriska ton produkter med hög effektivitet och konkurrenskraftig kostnadskontroll. Kontakta oss fritt nu, hittar du mer överraskande här.


SENDI BIO Co., Ltd

Adress: 6K Jindacheng Building, Zhongxin Road, Shajing Street, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, Kina


78.jpg

Om du har några frågor kan du kontakta mig fritt ~

Mitchell Lu

E-post

hk@chembj.com

Whatspp

+8618124076819

Steroider, Peptider, Sexförstärkare, Farmaceutiska råvaror, SARMS, Viktminskning etc.

Hot Tags: metyltadalafil manlig könsförbättrande hormonpulver, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, högkvalitativ, i lager

Förfrågning

You Might Also Like