Masteron Drostanolone Propionate Raws I Bulk

Masteron Prop Drostanolone Propionate 99.13% Pulver 16 år Tillverkare 1, Allmän Info om Masteron / Drostanolone Propionate: Produktnamn: Masteron / Drostanolone Propionat Alias: Masteron; Dromostanolon propionat; Masteron Prop Kemiskt namn: 17b-Hydroxi-2a-metyl-5a-androstan-3-on ...
chatta nu

Produktinformation

Masteron Prop Drostanolone Propionate 99.13% Pulver 16 år Tillverkare
 
1, Allmän Info av Masteron / Drostanolon Propionat:
Produktnamn: Masteron / Drostanolon Propionat
Alias: Masteron; Dromostanolon propionat; Masteron Prop
Kemiskt namn: 17b-Hydroxi-2a-metyl-5a-androstan-3-on-propionat
CAS: 521-12-0
MF: C23H36O3
MW: 360,53
EINECS: 208-303-1
Renhet: 99,13%
Standard: Enterprise Standard
Utseende: Vitt kristallint pulver
Kategorier: Steroid och hormon; Drostanolon-serien; API
Användning: Drostanolonpropionat används främst av idrottare som behöver behålla styrka samtidigt som de förlorar massa. Det är fördelaktigt för löpare och idrottare som måste vara kvar i en viss viktklass. Drostanolonpropionat kan öka muskelhårdheten och densiteten, vilket ger en individ ett mer komplett utseende när man konkurrerar på scenen. Drostanolonpropionat kan främja ökad styrka samtidigt som kroppsfett är densamma eller till och med sänker det, något kan bidra till att förhindra muskelförlust medan dieting.
 
2, Användningar av Masteron / Drostanolon Propionat:
 
Masteron (dromostanolonpropionat, även känt som drostanolonpropionat) efter en lång tidsperiod som ett sällsynt läkemedel, njuter nu av större popularitet och välförtjänt så.
Om man inte vill använda en stor mängd injicerbar testosteron och vill använda antingen inget trenbolon eller endast en blygsam mängd läkemedel, är Masteron ofta ett idealiskt val för att inkludera i en steroidstack eller i vissa fall för användning som enda injicerbar för en steroidcykel.
 
Som en potent androgen kan Masteron gynna idrottaren som letar efter en ökning i styrka. Detta kan vara en mycket fördelaktig steroid för en idrottsman som följer en kaloribegränsad diet i ett försök att bibehålla en särskild kroppsvikt som är nödvändig för hans strävan. Individen kan lätt njuta av måttliga ökningar i styrka och en liten förbättring av återhämtning och muskulär uthållighet utan oönskade kroppsviktförstärkningar.
 
Masteropropionat doseras vanligtvis vid 50-150 mg / ml. Det har förmåga att förbättra muskelhårdheten och densiteten på grund av androgena egenskaper. Kroppsbyggare går för detta läkemedel eftersom detta är fördelaktigt för dem eftersom det inte omvandlar sig till östrogen som orsakar vätskeretention. Detta ger musklerna ett smidigt utseende. De androgena egenskaperna hos Masteron propionate bidrar också till att öka energinivåerna för intensiv träning hos idrottare.
Masteron Propionate är snabbverkande anabola steroider, och det är därför ofta nödvändigt att injiceras varannan dag. Det fungerar väldigt snabbt och bryter ner mycket snabbt, så idrottaren kan dra nytta av Masteron Propionate, med tio dagar före drogtestet. Masteron Propionate är bra för idrottare som vill undvika vätskeretention och som har problem med förhöjd östrogenivå.
Minimidosen med Masteron Propionate är inställd på 100 mg / dag. Det rekommenderas att användarna endast ska använda 600mgs per vecka. Eftersom Masteron propionat har en kort varaktighet, är det ofta nödvändigt att injiceras var 2-3 dagar. Även om Masteron Propionate rekommenderas inte för kvinnor, tar det dock många kvinnliga idrottare innan de gör mästerskap. Den rekommenderade dosen för kvinnor är 100 mg var 4-5 dagar.
 
3, COA av Masteron / Drostanolon Propionat:

1111.png


Hur man beställer drostanolon propionatpulver från oss ? Vänligen kontakta:


Mailto: joy@ycgmp.com
Skype: joy.peng18
WhatsApp: + 86-18578209858
Tel .: 86-0755-23311925
Fax: 86-0755-23229476
Shenzhen Sendi bioteknik Co, Ltd


4, Masteron / Drostanolon Propionat Bild:

3333.jpg

Hot Tags: masteron drostanolon propionat raws i bulk, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, högkvalitativ, i lager

Förfrågning

You Might Also Like