Masteron Drostanolone Enanthate Mast E Powder

99% Masteron Drostanolon Enanthate Mast E Pulver Lean Hård Muscle Mass Gain 1, Masteron / Drostanolon Enanthate Profile: Produktnamn: Masteron / Drostanolon Enanthate Alias: Masteron Enanthate; drostanolone; Drolban, Mast E, Mast Enan CAS nr: 472-61-145 MF: C27H44O3 MW: 416.64 Utseende: Vit ...
chatta nu

Produktinformation

99% Masteron Drostanolon Enanthate Mast E Pulver Lean Hard Muscle Mass Gain


1, Masteron / Drostanolon Enantatprofil:

Produktnamn: Masteron / Drostanolon Enanthate
Alias: Masteron Enanthate; drostanolone; Drolban, Mast E, Mast Enan
CAS nr: 472-61-145
MF: C27H44O3
MW: 416,64
Utseende: Vitt kristallint pulver

Renhet: 99,1%
Kategorier: Steroid och hormon; Drostanolon-serien; API

2, Masteron / Drostanolon Enanthate Applications:

Masteron (Drostanolone) är en unik anabolisk steroid på grund av hur det härledas från DHT (dihydrotestosteron). Det förändras genom tillsats av en metylgrupp vid kol 2-ställningen. Denna strukturella förändring är det som gör masteron anabolic, och det som gör det fungerar som det gör.


Masteron är extremt populär i bodybuilding; Faktum är att den används vid skärning, härdning och till och med som en aromatashämmare (AI). Detta gör det till ett utmärkt val som efterbehandlare under en cykel; Det bör dock alltid staplas med andra steroider för att få de flesta fördelar ut ur det. Det är särskilt ett bra val med aromatiserande föreningar som testosteron och dianabol eftersom det fungerar i synergi för att motverka östrogenbaserad vattenvikt.


Masteron enanthate, som också är känt som Drostanolone Enanthate, är ett vanligt användningsförbättrande läkemedel som har egenskaper som liknar dihydrotestosteron och leder inte till aromatisering. Denna anabola steroid är mycket populär bland idrottsmän och fitnessmedvetna individer som vill behålla styrka samtidigt som de förlorar kroppsfett. Klassificeras som ett Schedule III-läkemedel enligt den anabola steroidkontrolllagen från 1990 har Masteron Enanthate ett aktivt liv på nästan åtta till nio dagar och kan detekteras upp till tre veckor.


Fördelarna med Masteron-Enanthate kan i stor utsträckning summeras i tre ord, lutande och hårda. För prestationsförstärkaren och utanför en bröstcancerpatient kommer det i stor utsträckning bara att vara prestationsförstärkare av en kroppsbyggande natur som kompletterar med Masteron i första hand eftersom det är en utmärkt kroppsbyggande steroid, men det är inte ett mirakel i en flaska. Även om den har en ganska mildt androgent betyg är den berättelse som berättar ganska annorlunda, eftersom den kommer att härda en ganska anständigt. Vidare, liksom dess natur, påverkar Masteron-Enanthate den övergripande metaboliska aktiviteten genom direkt stimulerande lipolys; nej det är inte den enda steroid som presenterar sådana fördelar eller är den den starkaste, men dessa är i stor utsträckning egenskaperna.


Idealiskt används i doser på 400-600 mg per vecka av män och 100 mg per vecka av kvinnor, är Drostanolon Enanthate en av de bästa anabola steroiderna för att främja muskelfunktion och definition och inhibering av omvandling av fritt testosteron till östrogen, vilket ökar frihetsgraden testosteron cirkulerar i kroppen.


3, COA av Masteron / Drostanolone Enanthate:

1111.png

Beställ Kontaktinfo:


Mailto: joy@ycgmp.com

Skype: joy.peng18
WhatsApp: + 86-18578209858
Tel .: 86-0755-23311925
Fax: 86-0755-23229476
Shenzhen Sendi bioteknik Co, Ltd


4, Masteron / Drostanolon Enanthate Bild:

3333.jpg

HPLC-testresultat:

Hot Tags: masteron drostanolone enanthate mast e pulver, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, högkvalitativ, i lager

Förfrågning

You Might Also Like