Flibanserin används för sexuell förstärkning

Kvinna Produkt Flibanserin CAS 167933-07-5 Används för Sexuell Förbättring Pulverform Flibanserin Kontakt Mitchell: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com Snabbinformation: CAS-nr: 167933-07-5 Övriga namn: Flibanserin MF: C20H21F3N4O EINECS Nej .: 167933-07-5 Ursprungsort: Kina, Kina ...
chatta nu

Produktinformation

Högkvalitativ Kvinnlig Produkt Flibanserin CAS 167933-07-5 Används för Sexuell Förhöjning Pulverform med tillverkarens pris

hk@chembj.com .jpg Flibanserin Kontakt Mitchell: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com

Snabba detaljer:

Produktnamn: Flibanserin

CAS nr: 167933-07-5

MF: C20H21F3N4O

Ursprungsort: Kina, Kina (fastlandet), Högkvalitativ garanti;

Betygsstandard: Medicinsk grad

Användning: Sexuell produktion, Kvinnlig sexuell förbättring;

Märke: SENDI Biotech;

Renhet: 99,99%, Utseende: Vitpulver

Min beställningskvantitet: 10grams-1kg, provet är ok;

Pris: beror på vilken mängd du vill ha, välkommen kontakta mig för mer information.

Leverans: FedEX; DHL; UPS; TNT; EMS, etc

Betalningstid: T / T; Western Union; Money Grams; Banköverföring; Bitcoins


Flibanserin karaktär:

Flibanserin är ett nytt läkemedel som undersöks för att förebygga HSDD hos kvinnor. HSDD, är en relativt ny term som utvecklats för att beskriva hypoaktiv sexuell lustorder som i princip betyder att en kvinna som annars är frisk saknar libido eller brist på sexuell lust. Studier visar att cirka 10-20% av kvinnorna står inför detta problem och vissa säger att HSDD överträffar män med sexuella problem. Flibanserin klassificeras som en 5-HT serotoninreceptoragonist och en partiell agonist för dopamin D4-receptor. Det är ett icke-hormonellt medel som i huvudsak ökar dopamin och noradrenalin medan serotonin reduceras i hjärnan.
Flibanserin, som säljs under handelsnamnet Addyi, är ett läkemedel som är godkänt för behandling av pre-menopausala kvinnor med hypoaktiv sexuell ångest (HSDD). Läkemedlet ökar antalet tillfredsställande sexuella händelser per månad med ungefär hälften över placebo från en utgångspunkt på cirka två till tre. Beräkningen är låg

flibanserin

användning och dosering:
Flibanserin används för hypoaktiv sexuell lustorder bland kvinnor. De som tar emot flibanserin rapporterar en 0,5-ökning jämfört med placebo i antalet gånger de hade "tillfredsställande sexuella händelser". Hos dem som fick flibanserin steg den från 2,8 till 4,5 gånger i månaden medan kvinnor som fick placebo rapporterade också en ökning av "tillfredsställande sexuella händelser" från 2,7 till 3,7 gånger i månaden. Uppkomsten av flibanserin-effekten sågs från första tidpunkten mätt efter 4 veckors behandling och bibehölls under hela behandlingsperioden.

Ansökan:
HSDD är den vanligast rapporterade formen av kvinnlig sexuell dysfunktion. HSDD definieras som en beständig eller återkommande brist eller frånvaro av sexuella fantasier och önskan om sexuell aktivitet som orsakar märkbar nöd eller interpersonell svårighet, och som inte bättre redovisas av en medicinsk, substansrelaterad, psykiatrisk (t.ex. depression) eller annan sexuellt tillstånd. Orsaken till HSDD antas innebära en mängd sociala, psykologiska och biologiska faktorer och kan tillskrivas ett komplext samspel mellan dessa faktorer.

Flibanserin är ett nytt icke-hormonellt läkemedel som har studerats i kliniska prövningar för behandling av HSDD hos premenopausala och postmenopausala kvinnor. Ansökan som lämnats till FDA är för premenopausala kvinnor. Flibanserin menas att arbeta på viktiga neurotransmittorer, eller kemikalier, i hjärnan som påverkar sexuell lust. Mer specifikt menas att flibanserin korrigerar en obalans av nivåerna av dessa neurotransmittorer genom att öka dopamin och noradrenalin (båda ansvarar för sexuell spänning) och minskande serotonin (ansvarig för sexuell inhibering). I kliniska studier utvärderades flibanserin för sin förmåga att öka frekvensen för att uppfylla sexuella händelser, öka intensiteten hos sexuell lust och minska de associerade nödkvinnorna känner av förlusten.

Flibanserin Dosering
Rekommenderad dosering är 100 mg tas en gång dagligen vid sänggåendet.
Flibanserin kommer som en tablett för att ta i munnen. Den vanliga dosen är 100 mg (mg).
Läkemedlet tas vanligtvis en gång om dagen vid sänggåendet.
Om du tar det på natten minskar risken för sömnighet, lågt blodtryck och svimning under vakna timmar.

Missad dos av Flibanserin
Om du saknar en dos av flibanserin ska du ta nästa dos vid sänggåendet nästa dag.
Dubbel inte upp på doser eller ta extra medicin för att kompensera för en missad dos.

Extra detaljer:
Allvarliga biverkningar har rapporterats med flibanserin inklusive följande:

Sömnighet är en vanlig biverkning av flibanserin och kan vara allvarlig. Att ta flibanserin kan öka risken för sömnighet om den tas under vakna timmar, om du dricker alkohol eller tar vissa läkemedel eller växtbaserade tillskott.
Lågt blodtryck och svimning (medvetslöshet). Det kan hända när du tar flibanserin även om du inte dricker alkohol eller tar andra läkemedel eller växtbaserade tillskott. Om du tar flibanserin och du känner dig lätt eller yr, lägg dig genast. Få akut medicinsk hjälp eller fråga någon att få akut medicinsk hjälp för dig om symptomen inte går bort eller om du svimnar (förlorar medvetandet). Om du svimnar (förlorar medvetandet), berätta för din läkare så snart du kan. Din risk för svagt lågt blodtryck och svimning (medvetslöshet) ökar om du tar flibanserin och:
dricka alkohol. Drick inte alkohol om du tar flibanserin.
ta vissa receptbelagda läkemedel, receptfria läkemedel eller växtbaserade tillskott. Ta inte eller börja ta receptbelagda läkemedel, receptfria läkemedel eller växtbaserade kosttillskott när du tar flibanserin tills du har talat med din läkare. Din läkare kommer att berätta om det är säkert att ta andra läkemedel eller växtbaserade kosttillskott när du tar flibanserin.
har leverproblem. Ta inte flibanserin om du har leverproblem.
Drick inte alkohol när du tar flibanserin. Flibanserin kan orsaka slöhet, yrsel och svimning, särskilt vid användning med alkohol. Kör inte eller använd tunga maskiner tills du vet hur flibanserin påverkar dig.
COA OF FLIBANS är :

Kvinna Produkt Flibanserin Används för Sexuell Förbättring Pulverform 167933-07-5
kontakta us.jpg

Huvudkontor

Jindacheng Building, Zhongxin Road, Shajing Street, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, Kina

 

Försäljningschef: Mitchell Lu

 

E-post: hk@chembj.com

Telefon: 0086-18124076819

Whatsapp: +86 18124076819

Skype: hk@chembj.com

 

Dessutom får du allt detta vid din dörr. För mer information om vem vi är och vad vi gör, vänligen skicka ett mail till oss och vi skulle gärna komma tillbaka till dig.  


Hot Tags: flibanserin används för sexuell förbättring, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, högkvalitativ, i lager

Förfrågning

You Might Also Like