Drostanolon Enanthate Mast E Strength Gain

99% Drostanolon Enanthate Masteron Steroid Mast E Förstärkningsstyrka Fettförlust 1, Drostanolon Enantatprofil: Produktnamn: Drostanolon Enantat Alias: Masteron Enanthate; Mast E; Mast Enan; drostanolone; Drolban CAS nr: 472-61-145 MF: C27H44O3 MW: 416.64 Utseende: Vit kristallint pulver ...
chatta nu

Produktinformation

99% Drostanolon Enanthate Masteron Steroid Mast E Förstärkningsstyrka Fettförlust


1, Drostanolon Enantatprofil:

Produktnamn: Drostanolon Enanthate
Alias: Masteron Enanthate; Mast E; Mast Enan; drostanolone; Drolban
CAS nr: 472-61-145
MF: C27H44O3
MW: 416,64
Utseende: Vitt kristallint pulver

Renhet:> 98%

Smältpunkt: 63-69ºC
Kategorier: Steroider och hormoner; Drostanolon-serien; API; Masteron steroider

2, Drostanolone Enanthate Applications:


Masteron är DHT (dihydrotestosteron) derivat. Det är en injicerbar anabolisk steroid. Det är allmänt tillgängligt som - Drostanolon Propionat och Drostanolon Enanthate. Det är vanligtvis slanged som Mastabol, Mast eller Masto. Dess kemiska struktur är 2a-metyl-androstan-3-on-17b-ol. Propionatversionen av Masteron är känd som Masteron Propionate, och Enanthate-versionen är känd som Masteron Enanthate.


Masteropropionat (Drostanolon Propionat) är en androgen / anabole steroider (AAS) som ursprungligen utvecklades som ett antiöstrogen för behandling av bröstcancer och användes i stor utsträckning med SERM (Selective Estrogen Receptor Modulator) Tamoxifen (Nolvadex) för syftet .

Masteron Propionate och Masteron Enanthate är båda anabola steroider, men den största skillnaden mellan de två är att Masteron Propionate är snabbverkande anabole steroid. Det doseras vanligtvis vid 50-150 mg / ml. Å andra sidan är Masteron Enanthate de långsammare, men längre fungerande anabola steroiderna. Masteron Enanthate innehåller ester kopplad till drostanolonen som är ansvarig för långsammare men längre frisättning av hormon. Där Masteron Propionate behövs för att injiceras varannan dag, kräver Masteron Enanthate bara att injiceras två gånger per vecka. Masteron Enanthate doseras vanligtvis vid 200 mg / ml.


Masteron hjälper ofta till att deras blodnivåer stiger och hjälper också till att skjuta upp sina plasmanivåer. Masteron Enanthate är en av de främsta injicerbara anabola steroiderna hos kroppsbyggare och idrottare, eftersom de har antiöstrogena egenskaper, på grund av vilka det inte omvandlas till östrogen genom aromatisering, och det fungerar för längre varaktighet.

Masteron är effektivt för att blockera omvandlingen av fritt testosteron till östrogen genom att använda aromatiseringsmetoden som hjälper till att öka mängden fri testosteron och därigenom förhindrar några biverkningar att uppstå som skulle ha inträffat om det skulle ha omvandlats till östrogen.


3, Drostanolon Enanthate Specifikationer & HPLC:


Testa Analysstandard Resultat
Beskrivning Vit eller nästan vit kristallint pulver Vitt kristallint pulver
Smältpunkt 63ºC-69ºC 65ºC-68ºC
Specifik rotation + 20º- + 30 ° + 25,6 °
Förlust vid torkning ≤0.5% 0,32%
Återstod vid tändning ≤0.1% 0,02%
Analysera ≥97% 99,4%
Slutsats Specifikationerna överensstämmer med företagsstandard.

Beställ Kontaktinfo:


Mailto: joy@ycgmp.com

Skype: joy.peng18
WhatsApp: + 86-18578209858
Tel .: 86-0755-23311925
Fax: 86-0755-23229476
Shenzhen Sendi bioteknik Co, Ltd


4, Drostanolon Enantat Exempel Bild:

1111.jpg

Hot Tags: drostanolone enanthate mast e styrka vinst, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, högkvalitativ, i lager

Förfrågning

You Might Also Like