Dianabol Dbol Methandienon Oral Steroid Pulver

Dbol Dianabol / Methandienone Orala Steroider 99% Pulver för Stapling Bulking 1, Dianabol (Methandienone) Identifikation: Produktnamn: Dianabol Dbol / Methandienone Alias: D-bol, Danabol, Metandrostenolon, Metandienon, 1-Dehydro-17a-metyltestosteron Kemiskt namn :. ..
chatta nu

Produktinformation

Dbol Dianabol / Methandienone Orala Steroider 99% Pulver för Stacking Bulking


1, Dianabol (Methandienone) Identifikation:

Produktnamn: Dianabol Dbol / Methandienone

Alias: D-bol, Danabol, Metandrostenolon, Metandienon, 1-Dehydro-17a-metyltestosteron

Kemiskt namn: 17a-metyl-17b-hydroxi-1,4-androstadien-3-on

CAS nr: 72-63-9
MF: C20H28O2
MW: 300,43512
EINECS: 200-787-2
Utseende: Vitt kristallint pulver

Analys (genom HPLC) : 98,7%

Smältpunkt: 165 ° C

Löslighet: Praktiskt taget olöslig i vatten, löslig i 96% etanol, i kloroform och isättika, lätt löslig i eter

Kategorier: Steroid och hormon; API, Orala anabola steroider

Effektiv dos: 15-50 mg per dag
Aktivt liv: 5 timmar
Detektionstid: upp till 6 veckor
Anabolisk / Androgenisk Förhållande (Räckvidd): 90-210: 40-60

Användning: Dianabol är en fantastisk massbyggare och en utomordentligt kraftfull styrkaökare. En av de bästa off-season bulking steroiderna hela tiden.


2, Dianabol (Methandienone) Applikationer:


Dianabol representerar en av de mest populära och en av de viktigaste anabola steroiderna hela tiden. Utan frågan är detta den mest populära oral steroid som någonsin slår på marknaden och en av de mest populära steroiderna i någon form. Dianabol kan hittas i en oral vätskeformig eller injicerbar form, men det mesta är Dbol i form av en oral tablett med de andra två alternativen som är något sällsynta i dagens moderna dag.

Också allmänt känd som "Dbol", används denna orala förening bäst för steroidcykler i kombination med injicerbara steroider, men kan även vara av värde som används ensamt.


Stacking Dianabol med injektionsmedel

Effekten av de flesta injicerbara anabola steroider förbättras kraftigt genom tillsats av Dianabol. Förbättringen är större än att helt enkelt öka mängden injicerbar med samma mängd. Ett klassiskt och dramatiskt exempel är trenbolon. Även om den totala mängden steroid som används är densamma i alla tre fallen, ger 50 mg / dag varje trenbolonacetat staplad med 50 mg / dag Dianabol en långt effektivare steroidcykel än antingen 100 mg / dag av trenbolonacetat ensam eller 100 mg / dag Dbol ensam. Biverkningsprofilen är också överlägsen. Med andra ord fungerar föreningarna synergistiskt: hela är större än delarna. Detta beror troligen på olika handlingsmekanismer.


Eftersom Dianabol är mest lämpad för styrka och storlek ligger det i en bulkcykel där den huvudsakligen kommer att användas. den kan användas i en skärningscykel som vi diskuterade ovan men det är i bulking vi kommer att fokusera på eftersom detta är det primära syftet. Dianabol är en mycket snabbverkande steroid med en mycket kort halveringstid för att indikera så mycket. Dianabol har en halveringstid på ca 5 timmar, vilket gör den till en av de snabbaste skådespelarna och kortvariga oral anabola steroider som någonsin kommer att användas.


Dianabol piller är mycket anabola och måttligt androgena, så de har en enorm effekt på proteinmetabolism. Eftersom Dbol till salu främjar syntesen av proteinkedjor och tillåter proteiner att byggas upp i och runt vävnaderna, är det en favorit när det gäller att lägga till bulk. Även om det är sant att några av vinsterna är resultatet av vattenvikt, tillägger Dianabol steroider också ren muskelmassa utan mycket fett.


3, COA av Dianabol (Methandienone):

1111.png


Beställ Kontaktinfo:


Mailto: joy@ycgmp.com
Skype: joy.peng18
WhatsApp: + 86-18578209858
Tel .: 86-0755-23311925
Fax: 86-0755-23229476
Shenzhen Sendi bioteknik Co, Ltd


4, Dianabol (Methandienone) Pulver Bild:

8888.jpg

Hot Tags: dianabol dbol methandienon oral steroidpulver, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, högkvalitativ, i lager

Förfrågning

You Might Also Like