Krom Picolinat Picolinsyra Kromsalt

Picolinsyra krom (III) salt CAS 14639-25-9 Chromium Picolinate Kosttillskott som stärker musklerna och främjar viktminskning Kontakta Mitchell: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com Snabbinformation: CAS nr .: 14639-25-9 Molekylär Formel: Cr (C6H4NO2) 3 Molekylvikt: 418,33 ...
chatta nu

Produktinformation

Picolinsyra krom (III) salt CAS 14639-25-9 Krom Picolinat Kosttillskott som stärker musklerna och främjar viktminskning Kontakta Mitchell: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com


Snabba detaljer:

CAS-nr .: 14639-25-9

Molekylformel: Cr (C6H4NO2) 3

Molekylvikt: 418,33

Tecken: lila rött fint och litet kristallpulver. Det är mycket stabilt vid rumstemperatur.

Produktnamn: Chrom Picolinate

Synonymer Namn: Picolinsyra krom (III) salt; 2-pyridinkarboxylsyrakromsalt

Krom är ett mineral som människor behöver i spårmängder. Det finns i små kvantiteter i livsmedel som bryggerjäst, kalvlever, helkorn, bearbetad kött och ost.


Fungera:

Krompikolinat fungerar tillsammans med insulin som produceras av bukspottkörteln för att metabolisera kolhydrater. Krompikolinat har använts i alternativ medicin för att sänka kolesterol eller förbättra kroppens användning av glukos (socker). Det är också vanligt förekommande som ett viktminskningstillägg som hjälper till att minska kroppsfett och öka mager muskel.

1. Chrom picolinate hjälper till viktminskning.

2. Krompikolinat kan förbättra humöret

3. Krompikolinat kan öka energin.

4. Krompikolinat kan öka i livslängd.


Ansökan:

Främja reproduktiv utveckling av djur, öka produktionen och främja proteinsyntes. Främja gonadal utveckling, förbättra kvaliteten på ägglossningen, främja äggutveckling, för att förbättra reproduktiva prestanda. Minska slaktkroppsfett, ökat magert köttprocent, köttkvaliteten förbättrats avsevärt. Gödslingshastigheten och förbättra uppfödningsgraden, förbättra äggkvaliteten, minska andelen tidägg. Förbättra immunfunktionen, förbättra anti-stress, minska sjukdomen.


Foder med organiskt krom kan leda till följande fördelar för djur:

1. Krompikolinat kan förbättra djurs tillväxtprestanda, särskilt under stressförhållanden.

2. Krompikolinat reducerar foderomvandlingsfrekvensen, vilket sparar matningskostnaden.

3. Krompikolinat kan också förbättra djurens immunitet och reproduktiva prestanda


Krompikolinat Beskrivning:

Krom picolinate är ett näringstillskott som arbetar för att öka effektiviteten av insulin till optimala nivåer. Förhöjt popularitet i USA har detta tillskott blivit utnämnat ett mirakelmineral, en annonserad att ha myriade effekter, inklusive viktminskning, humörförbättring, energibevakning, ökad livslängd och till och med förebyggande av akne. Den vanligaste användningen för krompikolinat är som ett hjälpmedel för viktminskning. hävdar att detta tillskott kan smälta fett, drastiskt minska aptiten och öka ämnesomsättningen är överflödig och redogöra för krompikolinatets popularitet i vår diet-besatta kultur. Nyligen har tillägget marknadsförts som ett säkert alternativ till steroider, vilket hävdar att öka styrkan och mager muskelmassa.


Krompikolinat är en vanlig ingrediens i många växtbaserade viktminskningskoncentrationer som är lättillgängliga för överkioskförsäljning på den lokala apoteket eller på internet. Men eftersom krompikolinat är ett näringstillskott snarare än ett receptbelagt läkemedel, är vetenskaplig forskning i allmänhet inte stöd för viktminskningskraven kring krompikolinat; konsumenterna måste vara medvetna om dessa skillnader när de fattar ett beslut att ta detta eller något annat näringstillskott.


Specifikation:

 

Krompikolinat

USP31

Export av farmaceutisk kvalitet

Artikel

Spec.

Spec.

Renhet [Cr (C6H4NO2) 3dry]%

98,0 ~ 102,0

≥99.9%

Krom [Cr]%

-

≥12.3

Klorid [Cl]%

≤0.06

≤0.06

Bly [Pb]%

-

≤0.005

Arsenic [AS]%

-

≤0.0005

Förlust vid torkning (105 ° C)%

≤4

≤0.5

Finheten (150 um)%

-

≥95

Sulfat (SO4)%

≤0.2

≤0.2
Krompikolinat

Feed grade

Foderkvalitet (1 ‰ Chrom)

Artikel

Spec.

Spec.

Renhet [Cr (C6H4NO2) 3 torr]%

≥98.5

≥0.08

Krom [Cr]%

≥12.18

0,09-0,11

Bly [Pb]%

≤0.005

≤0.001

Arsenic [AS]%

≤0.0005

≤0.0005

Förlust vid torkning (105 ° C)%

≤0.5

≤2.0

Finheten (150 um)%

≥90

≥90

Densitet (g / ml)%

≤0.45

-

Historikanvändning om krompikolinat:

År 1959 identifierades krom först som ett element som gör det möjligt för hormoninsulin att fungera ordentligt.

Sedan dess har krom studerats för diabetes och har blivit ett populärt kosttillskott. Det är allmänt tillgängligt i hälsokostaffärer, drogbutiker och online.

Under 2004 granskade medicinska institutet säkerhetsinformationen om krom för en prototypmonografi och kom fram till att krompikolinat är säkert vid användning på ett sätt som överensstämmer med offentliggjord klinisk data (upp till 1,6 mg krompikolinat per dag eller 200 mikrogram krom per dag i tre till sex månader).

Det finns dock mycket liten information om säkerheten vid långvarig användning av krom. Det har förekommit sällsynta kliniska fallrapporter om biverkningar efter att ha tagit krompikolinattillskott.


Krom är glukos toleransfaktor (GTF) en viktig ingrediens i. Det kan öka insulins aktivitet, delta i proteinsyntes och nukleinsyror, fettmetabolism, minska kroppsfettinnehållet. Krom kan fortfarande göra immunsystemet att stärka och förbättra kroppen till dåliga förhållanden med mot-irritabilitetsmotstånd. Användningsområden: medicin, hälsokost, fodertillsatsens huvudsakliga effekt: som medicinska och hälsofunktionsfaktorer: hypoglykemiskt hämmande fett, reducera vikttillskott, stark muskelkropp, förbättra immuniteten. Som fodertillsatser: 1, öka ChuQinRou, ägg, mormor, chow output och kalvar överlevnad, 2, främja boskap hypoglykemisk hämmande fett snabb tillväxt, höja flödet avkastning, 3, reglerar endokrina och reproduktiva prestanda förbättring boskap och fjäderfä, 4, förbättra boskap och fågelkroppskvalitet, förbättra magert kött, 5, minska husdjurs- och fjäderfäspänningen, stärka anti-stress, 6, förbättra immunfunktionen, minska boskapens risker för uppfödning och fjäderfä.

c5a0ef4a896816f64ad07caba4c27588_Wholasale-krom-Picolinate-CAS-14639-25-9.jpg

Om du har någon fråga, kontakta mig utan att tveka

Mitchell Lu

E-post

hk@chembj.com

Whatspp

+8618124076819

Steroider, peptid, sexförstärkare, farmaceutiska råmaterial, SARMS, viktminskning etc.

Hot Tags: krompikolinatpikolinsyrakromsalt, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, högkvalitativ, i lager

Förfrågning

You Might Also Like