Bodybuilding Prohormones Prostaglandin Misoprostol

Orala anabola steroider Misoprostol CAS 59122-46-2 Sårprevention Misslyckades missfall Postpartum Misoprostol Kontakta Mitchell: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com Snabbinformation: CAS-nr: 84371-65-3 Övriga namn: Misoprostol MF: C29H35NO2 Plats för Ursprung: Kina, Kina (fastlandet) ...
chatta nu

Produktinformation

Orala anabola steroider Misoprostol CAS 59122-46-2 Sårprevention Misslyckades missfall Postpartum

hk@chembj.com .jpg

Misoprostol Kontakta Mitchell: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com

Snabba detaljer:

CAS nr: 84371-65-3

Övriga namn: Misoprostol

MF: C29H35NO2

Ursprungsort: Kina, Kina (fastlandet)

Typ: Antineoplastiska medel, vitaminer, aminosyror och koenzymer

Betygsstandard: Medicinsk grad

Märke: SENDI

Modellnummer: Toppbetyg

Renhet: 99,9%

Produktnamn: Mifepriston

Certifikat: ISO9001

Specifikation: 99% HPLC

Lager tillgänglig

Betyg :: Medicinsk grad

COA: Finns

Förvaring: Kall torr plats

testmetod: HPLC

MOQ: 1G

Färg: Vitpulver

Använda sig av:

Misoprostol är godkänt för användning vid förebyggande av NSAID-inducerade magsår. Det verkar på gastric parietalceller, inhiberar utsöndringen av magsyra genom G-proteinkopplad receptor-medierad inhibering av adenylatcyklas, vilket leder till minskade intracellulära cykliska AMP-nivåer och minskad protonpumpaktivitet vid parietalcellens apikala yta. Eftersom andra klasser av läkemedel, speciellt H2-receptorantagonister och protonpumpshämmare, är mer effektiva vid behandling av akuta peptiska sår, är misoprostol endast indicerat för användning av personer som både tar NSAID och har hög risk för NSAID-inducerade sår , inklusive äldre och personer med sårkomplikationer. Misoprostol är ibland coprescribed med NSAID för att förhindra deras vanliga skadliga effekt av gastrisk ulceration (t.ex. med diclofenak i Arthrotec).
Misoprostol har andra skyddsåtgärder, men är endast kliniskt effektiv vid doser som är tillräckligt höga för att minska magsyresekretionen. Exempelvis kan misoprostol vid lägre doser stimulera ökad utsöndring av den skyddande slem som leder matsårets tarmkanal och ökar slemhinnans blodflöde, vilket ökar mukosal integritet. Emellertid är dessa effekter inte uttalade tillräckligt för att motivera recept på misoprostol vid doser lägre än de som krävs för att uppnå magsyraundertryckning.
Även vid behandling av NSAID-inducerade sår visade sig omeprazol vara minst lika effektiv som misoprostol men tolererades signifikant bättre, så misoprostol bör inte betraktas som en förstahandsbehandling. Misoprostol-inducerad diarré och behovet av flera dagliga doser (vanligtvis fyra) är huvudproblemen som försämrar överensstämmelsen med behandlingen.

Användningsområden:
Den vanligast rapporterade ogynnsamma effekten av att ta en misoprostol oralt för att förebygga magsår är diarré. I kliniska prövningar rapporterade i genomsnitt 13% av patienterna diarré, som var dosrelaterad och vanligtvis utvecklades tidigt under behandlingen (efter 13 dagar) och var vanligtvis självbegränsande (ofta lösande inom 8 dagar), men ibland (i 2% av patienterna) krävde avbrytande av misoprostol.

De vanligaste rapporterade negativa effekterna av att misoprostol ska användas oralt för att förebygga magsår är: buksmärta, illamående, flatulens, huvudvärk, dyspepsi, kräkningar och förstoppning, men ingen av dessa biverkningar uppträdde signifikant oftare än vid placebo. I praktiken är feber nästan universell när flera doser ges varje 4 till 6 timmar.

Misoprostol ska inte tas av gravida kvinnor för att minska risken för NSAID-inducerade magsår eftersom det ökar uteruston och sammandragningar under graviditeten, vilket kan orsaka partiella eller fullständiga aborter och eftersom dess användning vid graviditet har associerats med fosterskador.

Beskrivning:
Misoprostol är ett läkemedel som används för att börja arbeta, inducera aborter, förebygga och behandla magsår och behandla blödning efter blod på grund av otillräcklig sammandragning av livmodern. För aborter används den med mifepriston eller metotrexat. Det är ett syntetiskt prostaglandin E1 (PGE1).

Vanliga biverkningar inkluderar diarré och buksmärta. Det är graviditetskategori X vilket innebär att det är känt att det resulterar i negativa fosterutfall om det tas under graviditeten. Uterinbrott kan uppstå.

Det är på Världshälsoorganisations lista över viktiga läkemedel, de viktigaste medicinerna som behövs i ett grundläggande hälsosystem. Misoprostol uppfanns och marknadsfördes av GD Searle & Company under varunamnet Cytotec, men andra handelsnamn och generiska formuleringar finns tillgängliga.

Specifikation

artiklar Specifikation Resultat
egenskaper Vitt till benvitt pulver bekräftar
Identifiering HPLC och UV bekräftar standard bekräftar
löslighet Klar bekräftar
Vatten, % ≤5.0 1,81
Individuella föroreningar,%
A-typ misoprostol ≤0.30 0,14
B-typ miprostol ≤0.30 ND
Norsoprostol ≤0.10 ND
8-epimisoprostol ≤0.30 0,08
12-epimisoprostol ≤1.0 0,24
Någon annan singel föroreningar ≤0.50 0,07
Totala föroreningar,% ≤2.0 0,53
Återstod vid tändning,% ≤1.50 0,56
Tungmetaller, ppm ≤10.0 bekräftar
Analys,% 0,9 ~ 1,10 1,05

Magsår och duodenalsår

Misoprostol är godkänt som färdigt läkemedel för förebyggande och behandling av narkotikarelaterad slemhinneskada eller sår i mag och tolvfingertarm, vilket kan uppstå vid behandling med icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel, och administrationen kan inte avbrytas eller dosen kan minskas .


På grund av effekten på livmodermuskulaturen kan en ansökan endast göras om graviditet utesluts. Misoprostol ska inte tas under amning när det passerar in i bröstmjölk.

Risken för missbruk var att gravida kvinnor under förevändning av magkram på grund av användning av smärtstillande medel skulle kunna ordineras av sin läkare Misoprostol, men fonderna tog emellertid den illegala aborten.


Gynekologi, obstetriker

Ytterligare tillämpningsområden är inom gynekologi och obstetrik. Efter födsel används misoprostol för att behandla blödningskomplikationer. Dessutom används det för att inducera arbete, utlösa en dämpad abort och att stödja medicinsk abort i första och andra trimestern (trimestern) av graviditeten. En medicinsk abort uppstår genom medicinsk administrering av mifepriston, två dagar senare ges Misoprostol.


På grund av dessa viktiga indikationer är läkemedlet på WHO: s lista över viktiga läkemedel. Det kritiseras emellertid att det inte är listat i denna lista för blödande komplikationer efter födseln, även om den här metoden är relativt lätt att applicera även i avlägsna områden. För gynekologiska eller obstetriska tillämpningar är färdiga läkemedel som innehåller misoprostol endast godkända i ett begränsat antal länder, [8] därför är ansökan i stor utsträckning i off-label användning, inklusive i Tyskland. Misoprostol är det enda prostaglandinet som kan administreras oralt i dessa indikationer.


Trigeminal Neuralgi

I en liten öppen studie har misoprostol visat sig vara effektiv vid behandling av refraktär trigeminal neuralgi hos patienter med multipel skleros.


Bieffekter

Vid behandling av sår leder diarré, som förekommer i 13% av fallen, till en total avbrytande av behandlingen vid 0,5%.


Det kan också orsaka illamående och buksmärtor samt huvudvärk och yrsel. Kardiovaskulära effekter är praktiskt taget obefintliga

Om du har någon fråga, kontakta mig utan att tveka

Mitchell Lu

E-post

hk@chembj.com

Whatspp

+8618124076819

Steroid, Peptid, Sexförstärkare, Mineralocorticoid, SARMS, Fettförlust.

Hot Tags: bodybuilding prohormones prostaglandin misoprostol, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, högkvalitativ, i lager

Förfrågning

You Might Also Like