Beta-Nikotinamidmononukleotid Nmn

Toppkvalitet 99% min Ren Nmn Beta-Nikotinamid Mononukleotidpulver CAS 1094-61-7 för Anti-Aging Välkommen till Kontakt Mitchell För mer information Direkt: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com Nikotinamidmononukleotid i humana celler spelar en viktig roll i energiproduktion handlar det om ...
chatta nu

Produktinformation

Toppkvalitet 99% min Ren Nmn Beta-Nikotinamidmononukleotidpulver CAS 1094-61-7 för anti-aging

hk@chembj.com .jpg

Välkommen till Contact Mitchell För mer information Direkt: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com


Nikotinamidmononukleotid i humana celler spelar en viktig roll vid energigenerering. Det handlar om intracellulär NAD (nikotinamid adenindinukleotid, cellenergiomvandling viktig koenzym) -syntes, som används i anti-aging, blodsocker och andra hälsovårdsprodukter.


Grundläggande deta ils:

Produktnamn: Beta-Nikotinamidmononukleotid

CAS nr: 1094-61-7

Andra namn: Nikotinamidmononukleotid

MF: C11H15N2O8P

EINECS nr: 214-136-5

Ursprungsort: Kina, Kina (fastlandet)

Typ: Antibiotika och antimikrobiella medel, antipyretiska analgetika och NSAID

Betygsstandard: Medicinsk grad

Märke: SENDI

Renhet: 99% Min

Utseende: Vitpulver

Analys: HPLC 99%

Hållbarhetstid: 24 månader

Användning: Farmaceutiska produkter

Betyg: Phamaceutical Grade


Beta-Nikotinamidmononukleotidanvändningar:

-Nototinamidmononukleotid hör till vitamin B, som deltar i ämnesomsättningen i kroppen, kan användas för att förhindra pellagra eller annan niacin-defektsjukdom.

-Nototinamidmononukleotid kan användas som foder / mänsklig näring, booth att växa och stärka immuniteten.


Nikotinamidmononukleotider spelar en viktig roll vid framställning av humancellsenergi, som är involverad i syntesen av intracellulär NAD (nikotinamidadenindinukleotid, ett viktigt koenzym för cellulär energiomvandling).


p-Nikotinamidmononukleotidapplikation

Nikotinamidmononukleotid (NMN), en produkt av NAMPT-reaktionen och en nyckel NAD + -mellan, förbättrar glukosintolerans genom att återställa NAD + -nivåer i HFD-inducerade T2D-möss.

NMN ökar också leverinsulinskänsligheten och återställer genuttryck relaterat till oxidativ stress, inflammatorisk respons och cirkadisk rytm, delvis genom SIRT1-aktivering. NMN används för att studera bindande motiv inom RNA-aptamerer och ribozymaktiveringsprocesser som involverar p-nikotinamidmononukleotid (P-NMN) -aktiverade RNA-fragment. Det ska endast användas för forskning.


p-Nikotinamidmononukleotid Beskrivning

Nikotinamidmononukleotid (NMN), en produkt av NAMPT-reaktionen och en nyckel NAD + -mellan, förbättrar glukosintolerans genom att återställa NAD + -nivåer i HFD-inducerade T2D-möss. NMN ökar också leverinsulinskänsligheten och återställer genuttryck relaterat till oxidativ stress, inflammatorisk respons och cirkadisk rytm, delvis genom SIRT1-aktivering. NMN används för att studera bindande motiv inom RNA-aptamerer och ribozymaktiveringsprocesser som involverar p-nikotinamidmononukleotid (P-NMN) -aktiverade RNA-fragment. Det ska endast användas för forskning.


Beta-Nikotinamid Mononukleotiddetaljer:

Koenzymet NAD och dess derivat är involverade i hundratals metaboliska redoxreaktioner och utnyttjas i protein-ADP-ribosylering, histon-deacetylering och i några Ca2 + -signalvägar. NMNAT (EC 2.7.7.1) är ett centralt enzym i NAD-biosyntes, som katalyserar kondensationen av nikotinamidmononukleotid (NMN) eller nikotinsyramononukleotid (NaMN) med AMP-delen av ATP för att bilda NAD eller NaAD.

NMNAT1 uttrycks mest av tre ortopologa gener med nikotinamid-nukleotidadenylyltransferas (NMNAT) -aktivitet. Genetiskt konstruerade möss som saknar NMNAT1-död under tidig embryogenes, vilket indikerar en kritisk roll hos denna gen i organismlivbarhet. [Behovet behövs] I motsats till detta är mus som saknar NMNAT2, som huvudsakligen uttrycks i neurala vävnader, fullständig utveckling men dör kort efter födseln. NMNAT1 är emellertid dispenserbar för cellleabilitet, eftersom homozygot deletion av denna gen uppträder i glioblastomtumörer och cellinjer. NMNAT enzymatisk aktivitet är antagligen nödvändig på cellulär nivå, eftersom fullständig ablation av NMNAT-aktivitet i modellorganismer leder till cellulär inbrott.


Beta-Nikotinamidmononukleotid COA:

ARTIKLAR

STANDARD

RESULTAT

Tillverkarens namn

Beta-Nikotinamidmononukleotid


Renhet

Beta-Nikotinamid Mononukleotid> 98%

99,6%

Innehåll

(Vattenfri bas)

------

97,1%

Utseende

Vitt till gulligt lyofiliserat pulver

överensstämmer

Odör

Karakteristisk

överensstämmer

Maskstorlek

100% passerar 80 mesh

överensstämmer

Vatteninnehåll

<>

4,6%

PH (10 mg / ml)

2-4

2,7

Pb

<>

överensstämmer

fe

<>

överensstämmer

Cu

<>

överensstämmer

al

<>

överensstämmer

Slutsats

Överensstämmer med specifikation

Lagring

Håll torr och borta från starkt ljus och värme, långvarigt förvaring

vid -25 ° C till -15 ° C.

Hållbarhetstid

2 år


Välkommen till Kontakt:

Mitchell: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com

Wechat: 18124076819

E-post: hk@chembj.com

SENDI Biotech (Verklig leverantör)


Du köper = Våra produkter + Vår service
1. För oavsett frågor om oss eller våra produkter du kanske har, låt oss veta och du kan vara säker på att vi svarar dig i detaljer med 24 timmar och till din tillfredsställelse.
2. Anpassad design är tillgänglig, OEM & ODM välkomnas.
3.Varmt välkommen ditt besök i vårt företag, om tillgängligt

 

Förslag:

Vänligen kolla paketet efter att du fått varorna, om du har felprodukter / kvalitetsproblem / kort kvantitet, vänligen kom tillbaka till oss som prioritet. Observera att du måste skicka bilder på de defekta artiklarna om detta, och vi kommer att överväga att ersätta eller återbetala i enlighet med detta.

 

Försändelsepolicy för prov:

1 Vår policy är att sträva efter den snabbaste leveranstiden, med leveranser som vanligtvis går ut inom 3 dagar som din beställning placerades.

2 Provmängden kommer att skickas som "gratis prov för laboratoriebruk bara", det är osannolikt att du betalar tull- och importskatter.

3 Spårets detaljer kommer att tillhandahållas strax efter leverans, transportinformationen uppdateras tills den kommer utan skada.

 

Provets returpolicy:

På SENDI Biotech garanteras din tillfredsställelse, om du är missnöjd för någon anledning med en produkt, skicka tillbaka det oanvända provet tillsammans med din förpackningslista och kortfattad notering om varför du är missnöjd inom 45 dagar för en fullständig återbetalning till adressen nedan (Tyvärr kan vi inte acceptera paket utan förskottsbetalning / frakt.)

ShenZhen Sendi Biotech Limited

6K Jindacheng-byggnaden, Zhongxin Road, Shajing Street, Baoan District,

Shenzhen, Guangdong, Kina


1526636423(1).jpg

Om du har några frågor kan du kontakta mig fritt ~

Mitchell Lu

E-post

hk@chembj.com

Whatspp

+8618124076819

Steroider, Peptider, Sexförstärkare, Farmaceutiska råvaror, SARMS, Viktminskning etc.

Om priset:   På grund av att vi har vår egen fabrik, ger vi vårt bottenpris. Kontakta oss!

 

Förpackning, Leverans och Betalningsvillkor:

Efter din betalning skickar vi produkten inom 3-5 dagar, vår kundservice kommer att ge dig fullständiga detaljer om leveransen, de kommer också att vara till din tjänst efter att du fått och testa varorna.


Hot Tags: beta-nikotinamidmononukleotid nmn, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, högkvalitativ, i lager

Förfrågning

You Might Also Like