Anavar Oxandrolone Anabola Steroider Pulver

1, Oxandrolonprofil: Produktnamn: Oxandrolon Alias: Anavar CAS-nr .: 53-39-4 MF: C19H30O3 MW: 306.44 EINECS: 200-172-9 Struktur: Utseende: Vitt kristallint pulver Kvalitetsstandard: USP30 och USP32 Renhet (HPLC ): 99,50% Smältpunkt: 229-232 ° C Hållbarhet (pulver): 3 år Användning: A ...
chatta nu

Produktinformation

1, oxandrolonprofil:


Produktnamn: Oxandrolone

Alias: Anavar

CAS-nr .: 53-39-4

MF: C19H30O3
MW: 306,44
EINECS: 200-172-9

Strukturera:

Oxandrolonstruktur

Utseende: Vitt kristallint pulver

Kvalitetsstandard: USP30 och USP32
Renhet (HPLC): 99,50%

Smältpunkt: 229-232 ° C

Hållbarhet (pulver): 3 år
Användning: En syntetisk anabolisk steroid. Används för att främja muskel tillväxt och bekämpa ofrivillig viktminskning. Det har också använts för att behandla fall av osteoporos.

 

2, oxandrolonapplikationer:

 

Oxandrolon är en syntetisk, oralt aktiv anabolisk androgen steroid (AAS) som först blev tillgänglig som receptbelagd läkemedel i USA 1964. Det är ett 17a-metylerat derivat av dihydrotestosteron (DHT) som har en syreatom i stället för kol i 2-positionen.

 

Oxandrolon används för:

Förbättra viktökning i kombination med andra läkemedel, efter viktminskning på grund av stor operation, återkommande infektioner, allvarlig skada eller okända skäl. Det används också för att kompensera vissa biverkningar av långvarig steroidanvändning (proteinkatabolism), eller för att lindra benvärk på grund av artros. Det kan också användas för andra villkor som bestämts av din läkare.

 

Oxandrolon är en anabolisk steroid. Det fungerar genom att hjälpa kroppen att producera testosteron, vilket hjälper till att bygga muskelmassa. Oxandrolon är en potent dihydrotestosteron (DHT) härledd anabolisk steroid av enorm popularitet och extrema fördelar.

 

En steroid som är oerhört viktigt för prestationshöjande idrottsmän, är Oxandrolone också en av de ledande steroiderna vid terapeutisk steroidbehandling. Från att bekämpa muskelavfallande sjukdomar och till och med behandla osteoporos kan detta hormon vara ovärderligt. i själva verket har det tjänat miljoner otroligt bra. Naturligtvis, som det ofta används för att behandla muskelsvaddande sjukdomar, är Oxandrolone inte känt som en masssteroid i prestationsförbättringsvärlden. inte när vi pratar om män och det finns nästan inga män som kommer att använda det för det ändamålet. Manliga prestanda förstärkare kommer normalt att hitta detta för att vara en solid skärning steroid eller en för att förbättra atletisk prestanda, men för masspromotion finns det bättre val.

 

Då har vi honor, och oavsett användningsformål är detta steroid för kvinnor. så kvinnlig vänlig kallas det ofta "Girl Steroid" i många prestationscirklar. Detta är inte att ta bort sina fördelar med avseende på manlig tillskott; Det är helt enkelt otroligt fördelaktigt för kvinnor och mycket biverkningsvänligt. För skärning och atletisk prestation, kommer Oxandrolone att fungera som för män, men bulking är en annan historia. Kvinnor är mycket känsligare för oxandrolonhormonet än män, och lite kan gå långt. som sådan kan det producera utmärkta lågsäsongvinster om så önskas.

 

3, Oxandrolon Specifikationer (COA):

 

33.jpg

 

4, Oxandrolonpulver Bild:


38.jpg

Hot Tags: anavar oxandrolon anabola steroider pulver, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, högkvalitativ, i lager

Förfrågning

You Might Also Like