1-test-Cyp DHB-dihydroboldenon-kypionat-AAS

1, 1-Test Cyp-profil: Produktnamn: 1-Testosteron-Cypionat Alias: 1-Test Cyp, Dihydroboldenon-Cypionat, DHB-Cypionat, Dihydroboldenon, 1 test, DHB, 1-test Utseende: Vitt till gulaktigt pulver Smältpunkt: 117-119 ˚C Renhet: 98% + 1-Test Cyp lösning: 1-Test Cyp 200mg / ml, 100mg / ml Kvalitet ...
chatta nu

Produktinformation

1, 1-Test Cyp Profil:

 

Produktnamn: 1-Testosteron Cypionat
Alias: 1-Test-Cyp, dihydroboldenon-Cypionat, DHB-Cypionat, Dihydroboldenon, 1 test, DHB, 1-test
Utseende: Vitt till gulaktigt pulver
Smältpunkt: 117-119 ° C
Renhet: 98% +
1-Test-Cyp-lösning: 1-Test Cyp 200 mg / ml, 100 mg / ml

Kvalitetsstandard: Företagsstandard, genom kromatografi, COA / HNMR / HPLC / LC-MS

 

2, 1-test-Cyp applikationer:

 

Dihydroboldenon, mest känt som 1-testosteron, är en 5alfa reducerad form av steroidballonen. Denna brist på 5alpha reduktion med föreningen gör att användarna kan administrera det utan att leda till de negativa biverkningar som är förknippade med denna kemiska reaktion men eliminerar också fördelarna också. Boldenone är inte den enda steroid som delar likheter med dihydroboldenon. I själva verket är dihydroboldenon kemiskt identiskt med läkemedlet metenolon med undantag för 1-metyleringen som är separat från metenolon. 1-metylering tillsattes naturligtvis till metenolon för att göra den mer tillgänglig när den togs oralt och därmed dihydroboldenon användes inte effektivt vid administrering oralt, även om den en gång såldes över disken i tablett- och pillerform. Några av dessa under beredningen av läkemedlet gjordes med användning av ett leveranssystem liknande Andriol, dvs att producera en oljelöslig produkt med dihydroboldenon. Detta skulle fortfarande inte vara ett relativt värdefullt system för leverans att använda dock om man ville maximera potentialen för föreningen. Intramuskulär injektion är den absolut mest effektiva administreringssättet att använda som med de flesta anabola steroider.

 

1-Test Cyp är ett mildt läkemedel. För att förenkla förklaringen av exakt vad läkemedlet är, är det att Boldenone eftersom Dihydrotestosteron (DHT) är att testosteron. Detta skulle förklara varför effekterna av 1-Test Cyp, både positiva och negativa, är så olika som Boldenone. Liksom testosteron och dihydrotestosteron omvandlar en del av Boldenonen som en användare administrerar till Dihydroboldenon. På samma sätt konverterar Dihydroboldenone som Dihydrotestosteron inte till något annat än den förening. 1-Test Cyp, men inte alltför androgen, är en potent anabole.

 

1-Test-Cyp har visats att läkemedlet binder extremt väl och selektivt till androgenreceptorn och stimulerar androgenreceptorstransaktivering av beroende reportergener. Detta motsvarar ett läkemedel som har förmågan att stimulera signifikant muskeltillväxt medan man inte producerar androgena bieffekter. Självklart är detta till stor nytta för många idrottare och kroppsbyggare. Anecdotally har vissa användare visat att smärta efter injektion med 1-Test Cyp kan bli ett problem för vissa. Utspädning av läkemedlet med antingen ett annat injicerbart läkemedel eller någon annan typ av steril olja verkar lindra åtminstone en del av detta obehag. Den typ av ester som används verkar inte utesluta denna smärta för de användare som upplever det.

 

Många bodybuilders säger att en lägre dos är 300-400 mg / vecka medan andra säger att 1000 mg / vecka är inte ovanligt. Men liksom alla anabola steroider kommer denna mängd att variera från person till person för optimala effekter. Plus, som med någon steroid, finns det alltid en punkt med minskande avkastning. Vad betyder vad negativen uppväger positiva positiva. Oavsett vilken ester som används, gäller samma regler för att bibehålla önskade nivåer av 1-test i blodet när det gäller injektionsfrekvensen.

 

3, 1-Test Cyp Pulver Prov Bild:

 


Beställ Kontaktinfo:


Mailto: joy@ycgmp.com
Skype: joy.peng18
WhatsApp: + 86-18578209858
Tel .: 86-0755-23311925
Fax: 86-0755-23229476
Shenzhen Sendi bioteknik Co, Ltd

Lägg till: 6K Jindacheng Building, Zhongxin Road, Shajing, Baoan District, Shenzhen, Kina

Hot Tags: 1-test cyp dhb dihydroboldenon cypionate aas, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, högkvalitativ, i lager

Förfrågning

You Might Also Like