Winstrol Stanozolol Friska Orala Steroider

Stanozolol / Winstrol Orala Anabola Steroider USP 99% Pulver Lean Muskelmassa Winstrol är valfri steroid för prestationsutövare att öka hastighet, styrka och smidighet. Lämplig för både män och kvinnor; Använd den under skärcykler för att behålla mager muskel och att skulpta den perfekta stranden ...
chatta nu

Produktinformation

Stanozolol / Winstrol Orala Anabola Steroider USP 99% Pulver Lean Muscle Mass


Winstrol är valfri steroid för prestationsutövare att öka hastighet, styrka och smidighet. Lämplig för både män och kvinnor; Använd det under skärcykler för att behålla mager muskel och att bilda den perfekta stranden kroppsbyggnad med ökad vaskulärhet.

1, Stanozolol (Winstrol) Identifikation:

Produktnamn: Stanozolol
Andra namn: Winstrol (oral form), Winstrol Depot (injicerbar form)
CAS: 10418-03-8
MF: C21H32N20
MW: 328,49
EINECS: 233-894-8
Utseende: Vitt kristallint pulver
Renhet: 99,43%

Standard: USP32

Gäller Stanozolol: Oral tablett

Kategorier: Läkemedel; API ; Biokemi; Steroider och hormon

Användning: Öka mager muskelmassa, styrka och förmågan att träna längre och hårdare, fettförlust


2, Stanozolol (Winstrol) Tillämpningar:

Stanozolol är en syntetisk anabolisk androgen steroid som härrör från testosteron. Testosteron är ett manligt könshormon som är ansvarigt för den manliga sexuella egenskaper och muskelstrukturen. Stanozolol är överlägset en av de mest populära anabola steroiderna hela tiden. i själva verket är det en av de få steroiderna som en icke-steroidanvändare kanske skulle kunna namnge. Detta är en anabolisk steroid som har uppnått över hela världen medieuppmärksamhet många gånger. Det var Stanozololhormonet som gjorde rubriker under Olympiska spelen 1988 då Ben Johnson var borttagen från sin medalj, och har länkats till MLB flera gånger än vad man kan räkna med.

Stanozolol kan ges oralt eller intramuskulärt. Det är allmänt tillgängligt som winstrol (orala tabletter) och winstrol depot (intramuskulära injektioner). Medan orala tabletter måste tas regelbundet, ger winstrol depot en stor mängd stanozolol som levereras gradvis. Några av dess terapeutiska användningsområden innefattar behandling av aplastisk anemi och ärftligt angioödem. Det har också indikerats som en tilläggsterapi för behandling av olika andra medicinska tillstånd, såsom kärlsjukdomar och tillväxtfel.
Winstrol används vanligen av kroppsbyggare för att bygga de magra musklerna i kroppen och bränna det överflödiga fettet.


Stanozolol Benefit

- Stanozolol omvandlas inte till östrogen
- Ger kvalitet muskel tillväxt
- kommer inte att orsaka vattenhäftning
- Erbjuder en Lean Utseende utan bulk
- Förbättrar total uthållighet
- Ökar hastighet, agility och kraft
- tillåter steroid stapling
- Flera sätt att ta Stanozolol
- Få Stanozolol Biverkningar
- Hög biotillgänglighet


Winstrol används i kvinnor
Winstrol tros ge de anabola (muskelbyggande) effekterna med mycket minimal androgena effekter. Därigenom observeras androgena effekter som fördjupning av röst- och manmönstret förlust av hår sällan med användning av winstrol hos kvinnor. Dessutom kan förmågan hos winstrol att minska fettet och öka mager looken också göra det till ett mest föredraget val av anabole steroid bland kvinnor som är involverade i kroppsbyggnad och andra sporter.


3, COA av Stanozolol (Winstrol) USP32:

1111.png

Beställ Kontaktinfo:


Mailto: joy@ycgmp.com

Skype: joy.peng18
WhatsApp: + 86-18578209858
Tel .: 86-0755-23311925
Fax: 86-0755-23229476
Shenzhen Sendi bioteknik Co, Ltd


4, Stanozolol (Winstrol) Pulverprov Bild:

222.jpg

Hot Tags: winstrol stanozolol friska orala steroider, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, högkvalitativ, i lager

Förfrågning

You Might Also Like