Viktminskningstestoider Test Deca Testosteron Decanoate

Produktnamn: Testosteron Decanoate
Annan namn: Test deca
CAS: 5721-91-5
EINECS: 227-226-4
Molekylformel: C29H46O3
Molekylvikt: 442,67
chatta nu

Produktinformation

Anabola Steroider Pulver Testosteron Decanoat 5721-91-5 Viktminskning

Snabbdetalj:
Produktnamn: Testosteron Decanoate
Annan namn: Test deca
CAS: 5721-91-5
EINECS: 227-226-4
Molekylformel: C29H46O3
Molekylvikt: 442,67
Analys: 99%
Utseende: Vitt kristallint pulver

Beskrivning:
Testosterondekanoat används vanligtvis för intramuskulär injektion, långsam oljebristning, kraftfull och hållbar, kan bibehållas i några dagar. Testosteronpropionat kan främja utveckling av manliga organ och sekundära egenskaper, främja proteinsyntes och benbildning av östrogen, hämma endometrial och ovarieväxt och hypofysfunktion. För testosteron, kryptorchidism, manlig hypogonadism, gynekologiska sjukdomar som menorragi, livmoderfibroider, senil osteoporos och aplastisk anemi.

Användningsområden:
1. Testosteronkaprat har länge använts som en del av blandningen Sustanon 250. Nyligen har den varit tillgänglig i en produkt som kallas renast 250. Dekanoat tillåter drogen att stanna kvar i blodet under en längre tidsperiod, tillåter användaren att injicera en gång i veckan, och fortfarande ha en stor inkomst att dyka upp.
2. Alla droger, Neotest 250 kommer att ge användarens styrka och kraftig ökning av muskelmassa, bränna kroppsfett, öka libido, öka erytrocytantalet, öka IGF-1-nivåerna och lindra återhämtningen från intensiv träning. Drog, aromatiserande effekt är också möjligt.


Användande:
1.Testosterondekanoat har använts som en del av blandningen Sustanon 250 under en längre tid. Den har blivit tillgänglig ensam i en produkt som kallas snyggaste 250. Decanoate-esteren gör detta läkemedel kvar i blodflödet för en förlängd tidsperiod, så att användaren kan injicera en gång i veckan och fortfarande har starka vinster att visa från den.
2. Liksom alla droger, kommer Neotest 250 att ge användaren stora vinster i styrka och muskelmassa, bränna kroppsfett, öka libido, öka antalet röda blodkroppar, öka IGF-1-nivåerna och lindra återhämtningen från ansträngande träning. Och som alla droger, är effekterna av aromatisering också troliga.

Whatsapp: +8618126437315
Skype: selina.xu@yccreate.com


Vårt företag kan leverera högkvalitativa produkter med konkurrenskraftigt pris.
Vi kan packa enligt kundernas krav.
Alla frågor är välkomna!

Hot Tags: viktminskning steroider test deca testosteron decanoate, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, hiGH kvalitet, i lager

Förfrågning

You Might Also Like