Viktminskning Steroider Pulver 7-keto DHEA

Viktminskningsteroider 7-keto DHEA CAS 566-19-8 med Bra Efffect
Produktnamn: 7-Keto-dehydroepiandrosteron
CAS: 566-19-8
MF: C19H26O3
MW: 302,41
chatta nu

Produktinformation

Viktminskningsteroider 7-keto DHEA CAS 566-19-8 med Bra Efffect

Produktnamn: 7-Keto-dehydroepiandrosteron
Synonymer: DEHYDROEPIANDROSTERONE, 7-KETO; 5-androsten-3b-ol-7,17-dion; 5-ANDROSTEN-3-BETA-OL-7,17-DIONE; 7-KETO-DEHYDROEPIANDROSTERONE; 7-KETO DHEA; 7 -hydroxydehydroepiandrosterone; 7-oxo-dehydroepiandrosteron, androst-5-en-7,17-dion, 3beta-hydroxi
CAS: 566-19-8
MF: C19H26O3
MW: 302,41


7-keto DHEA-effekter och användning

1. Ökad metabolism / viktminskning

7-Keto-DHEA demonstrerar dokumenterad termogen aktivitet hos råttor. Detta åstadkommes genom aktivering av tre termogena enzymer: Glycerol-3-fosfatdehydrogenas, maliskt enzym och fettacyl-koA-oxidas. I enlighet med den biologiska definitionen av termogenes driver alla tre av dessa enzymaktivering energiproducerande substrat i en riktning av mindre effektiv ATP-produktion i förhållande till värmeproduktion. Enzymerna främjar också utnyttjandet av fettbutiker för energi och värmeproduktion. Detta är grunden för förmågan hos 7-keto-DHEA att förbättra termogenesen och genom denna mekanism accelererar utnyttjandet av fettbutiker för energi.
2. Åldersrelaterad immunförstärkning

Även om åldringsprocessen påverkar alla immunsystemets segment har utredare identifierat avvikelser i den cellulära eller T-cellförmedlade immunfunktionen hos äldre. Minskningen i T-cellimmunfunktionen är förknippad med ökad mottaglighet för infektioner. Till exempel har individer med åldersrelaterad minskning av cellulär immunitet ett försämrat respons på influensavaccin, vilket gör dem mer mottagliga för att få influensan trots att de har haft influensavörande.


7-Keto DHEA-effekter

1. 7-Keto DHEA är ett tillägg som används för att förlora vikt och förbättra immunsystemet. Det är en av de tre syreformiga metaboliterna som utgör Dehydroepiandrosteron. Även känd som 7-oxodehydroepiandrosteron är det populärt känt för sitt varumärke, vilket är 7-keto.

2. Studier som använder 7-keto-tillskott tenderar att notera en ökad metabolisk hastighet senare under en kaloribegränsningsperiod (vilken är sekundär för att minska hastigheten av nedbrytning av metabolisk hastighet i samband med dieting och bli en relativ ökning) även om mängden data på Detta är ganska minimalt om vi utesluter studier med möjliga intressekonflikter eller de som använder 7-keto tillsammans med en mängd kosttillskott.


7-Keto DHEA-dosering

En typisk tilläggsdos av 7-keto är 200-400 mg dagligen i två uppdelade doser (100-200 mg), vissa begränsade bevis tyder på att lägre doser på 50-100 mg kan vara effektiva för neurala ändamål.
Det optimala doseringsschemat och den totala dosen av 7-keto är ännu inte känd, och ovanstående doser baseras bara på vad som är känt för att ha effekt.


Testosteronacetat

Trenbolonacetat

MGF

Testosteron Cypionat

Trenbolon Enanthate

PEG MGF

Testosteron Decanoat

Boldenonacetat

CJC-1295

Testosteron Enanthate

Boldenone undecylenat

CJC-1295 DAC

Testosteron-isokaproat

Boldenon Cypionate

PT-141

Testosteronfenylpropionat

Boldenon propionat

Melanotan-1

Testosteron propionat

stanolon

Melanotan-2

Testosteron-undekanoat

Nandrolon fenylpropionat

GHRP-2

Mesterone

Nandrolon undecylat

GHRP-6

Testosteron Sustanon 250

Nandrolon cypionat

Ipamorelin

Clostebolacetat

Nandrolon propionat

Hexarelin

Methylandrostanolone

metyltrienolon

Sermorelin

Metenolon-enantat

Drostanolon propionat

Oxytocin

Metenolonacetat

Drostanolon Enantat

TB500

Anavar

Tadalafil

triptorelin

Winstrol

vardenafil

Tesamorelin

Clomifencitrat

Dianabol

gonadorelin

Toremifencitrat

Tamoxifen Citrate

DSIP

finasterid

Dapoxetinhydroklorid

Selank


图片47.jpg

Hot Tags: viktminskning steroider pulver 7-keto dhea, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, hiGH kvalitet, i lager

Förfrågning

You Might Also Like