Turinabol-oral 4-klordodehydrometyltestosteron

4-klorhydrometyltestosteron testosteron steroider CAS 2446-23-3 Oral Turinabol med hög kvalitet och fabrikspris Välkommen till Kontakt Mitchell För mer information Direkt: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com Grundläggande uppgifter: Produktnamn: Turinabol-oral Annan namn: Turinadiol ...
chatta nu

Produktinformation

4-klorhydrometyltestosteron testosteron steroider CAS 2446-23-3 Oral Turinabol med hög kvalitet och fabrikspris

hk@chembj.com

Välkommen till Contact Mitchell För mer information Direkt: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com


Grundläggande uppgifter:

Produktnamn: Turinabol-oral

Annat namn: Turinadiol, 4-klorhydrometyltestosteron

Alias: 4-klorhydrontyltestosteron, oral turinabol, 4-klordehydrometyltestosteron, 4-klorodehydrometyltestosteron (oral turinabol), oral turinabol, 4-klorodianabol, 4-klormetandienon, turinabol; 4-Chlorodehydromethyltestosterone

CAS-registreringsnummer: 2446-23-3

EINECS: 219-112-8

MF: C20H27Cl02

MW: 334,88

Användning: farmaceutiska råvaror, hormonet

Analys: 99%

MOQ: 10Grams

Förpackningsdetaljer: Foliepåse eller som krav

Betalningsvillkor: T / T, Western Union, MoneyGram

Leveransväg: EMS, HKEMS, DHL, TNT, Fedex, UPS


Dosering av oral turinabol:

När Oral Turinabol används i en anabolisk steroidcykel kommer mindre än 20 mg per dag att vara ett nästan osynligt tillägg till en stapel, eller kommer att vara en mycket svag cykel om den används ensam. Det finns en liten punkt som överstiger 50 eller 60 mg / dag, eftersom tillsatt anabolisk effekt blir liten om någon. Och negativa biverkningar av överdrivna muskelpumpar och / eller blodtryckshöjning är ofta vid en toleransgräns vid denna tidpunkt, samtidigt som de blir överdrivna förbi den.

Oral Turinabol är av intresse mest för sin historia, inte dess prestanda. När det väljs ska doseringsintervallet vara 20-60 mg / dag, tagen antingen en gång per dag eller helst två gånger. Det kan användas av män, även om det finns bättre val. OT är ett mycket dåligt val för kvinnor.


COA:


TESTFÖREMÅL

SPECIFIKATION

RESULTAT

Utseende

Nästan vitt kristalloidpulver


Vitt kristalloidpulver

Smältpunkt

221,0 ~ 230.0ºC

224.0-230ºC

Förlust vid torkning

0,5% max

0,34%

Specifik rotation

+ 114 ° ~ + 122 °

+ 118 °

Analys (genom GLC)

99,0% min

99,9%

Slutsats

Specifikationerna överensstämmer med företagsstandard.


fördelar:

Turinadiol är en långsammare verkande steroid. När du använder Turinabol ökar tyngden, styrkan och muskelmassan inte alltför dramatisk; Men de kommer att vara av god kvalitet. Turinabol skapar inte normalt risk för östrogena biverkningar, så det finns begränsad vätskeretention eller risk för gynekomasti. Användaren kan få en hård titt på sina muskler på grund av begränsad vätskeretention.

Det är 17-alfa-alkylerat vilket innebär att det kan vara giftigt för levern. Turinabol kan också sänka blodets koagulationsförmåga.

Om du verkligen vill öka dina naturliga testosteronnivåer och få alla fördelar som följer med det, dvs. större muskelmassa och styrka, förbättrad uthållighet, förbättrad återhämtning etc. Det är den viktigaste produkten du någonsin kommer att använda!

Negativa biverkningar är sällsynta men kan inträffa från cykler som är för långa eller höga doser. Avstängning av ens egna naturliga testosteronproduktion och testikulära tumörer (extremt sällsynta) är biverkningar av sådana extrema cykler.


Användaranmärkningar: Oral-Turinabol har nyligen hittat sig tillbaka i händerna på idrottare över hela världen. Det är det "nya" sexiga läkemedlet som faktiskt är mycket gammalt. Det var det östtyska hemliga vapnet när deras dopprogram för sport var på sin höjd.

OT, eller T-bol som det ibland kallas, är en mycket fin styrka och massmedicin, och eftersom den inte kan omvandlas till östrogen kan den även användas på en skärande diet. Av den anledningen blir det min "mest mångsidiga muntliga" pris.

De flesta användare gör ganska bra med doser mellan 40 och 60 mg per dag, upptagna i uppdelade doser.

4-Chlorodehydromethyltestosterone

Huvudkontor

Jindacheng Building, Zhongxin Road, Shajing Street, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, Kina

 

Försäljningschef: Mitchell Lu

 

E-post: hk@chembj.com

Telefon: 0086-18124076819

Whatsapp: +86 18124076819

Skype: hk@chembj.com

 

Dessutom får du allt detta vid din dörr. För mer information om vem vi är och vad vi gör, vänligen skicka ett mail till oss och vi skulle gärna komma tillbaka till dig.

Hot Tags: turinabol-oral 4-klorodehydrometyltestosteron, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, högkvalitativ, i lager

Förfrågning

You Might Also Like