Trestolone Decanoate MENT Deca Rå Steroider

95,5% Trestolone Decanoate MENT Long Esther Raw Liquid Trest Deca 10ML 1, Trestolone Decanoate Review: Trestolone, även känd som MENT, är en av de mer potenta steroiderna / hormonerna som hittills skapats. Det undersöks som ett manligt preventivmedel eftersom det snabbt kan orsaka manlig infertilitet i små ...
chatta nu

Produktinformation

95,5% Trestolone Decanoate MENT Long Ester Raw Liquid Trest Deca 10ML


1, Trestolone Decanoate Review:


Trestolone, även känd som MENT, är en av de mer potenta steroiderna / hormonerna som hittills skapats. Det undersöks som ett manligt preventivmedel eftersom det snabbt kan orsaka manlig infertilitet i små doser. Det är nästan lika starkt som dess 17-alfa-alkylerade brormiboleron, Check Drops, men utan de svindlande leverskadliga effekterna. Det är ett 19-årigt hormon, vilket gör det till ett nandrolonderivat. Det liknar mycket nandrolon, vilket är bassteroid i Deca, men med en 7-alfa-metylbindad. Detta betyder att det är nandrolonderivat utan 5-alfa-reduktion, som liknar uppbyggnaden av trenbolon (Tren). Skillnaden mellan trenbolon och trestolone är detta: Tren aromatiserar inte medan testolon gör.


Som man kan förvänta sig från den kortverkande acetatestern kan effekterna av trestolonacetat märkas inom några dagar:

-Dramatisk stimulering av aptit
-Stor ökning i gymnasieuthållighet / uthållighet
-Bostrar styrka
-Rapid storlek / vikt vinster
-Decent lipolytisk effekt
-Sex-drivstimulering

Trestolone är både bekväm att springa och mycket effektiv i förmågan att främja atletisk prestanda och muskelmassa, som används själv eller i en stack.


Obs! Vi hade gjort en längre fungerande ester Trestolone Decanoate tillgänglig !!! Har anpassat många satser av Trestolone Decanoate till våra stora stamkunder.


När det gäller Trestolone Raw Steroids har vi:

1> trestolone

2> Trestolonacetat (pulverform, 98,2%)

3> Trestolone Decanoate (flytande form, 95,49%, testad av tredje part, våra professionella kunder. Vi försökte göra Trestolone Decanoate pulverform men misslyckades, den flytande formen visade sig vara bra.)


2, Quality Test Report av Trestolone Decanoate Raw Liquid:
2222.jpg

3, Trestolone Decanoate Raw Liquid Bild:

1111.jpg

Hot Tags: trestolone decanoate ment deca rå steroider, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, högkvalitativ, i lager

Förfrågning

You Might Also Like