Tibolone Livial Pulver Bodybuilding Hormones

Tibolone Livial 5630-53-5 Pulver Oral Östrogenhormon Förhindra Osteoporos 1, Tibolonprofil: Produktnamn: Tibolon Synonymer: Livial CAS nr: 5630-53-5 MF: C21H28O2 MW: 312.45 EINECS: 227-069-1 Kemisk struktur: Utseende : Vitt kristallint pulver Analys: 99,16% Smältpunkt: 169 ° C Förvaring ...
chatta nu

Produktinformation

Tibolone Livial 5630-53-5 Powder Oral Östrogen Hormon Förhindra Osteoporos


1, tibolonprofil:


Produktnamn: Tibolone

Synonymer: Livial
CAS nr: 5630-53-5
MF: C21H28O2
MW: 312,45
EINECS: 227-069-1

Kemisk struktur:

Tibolonstruktur

Utseende: Vitt kristallint pulver

Analys: 99,16%

Smältpunkt: 169 ° C
Förvaringstemperatur: 2-8 ° C
Användning: En syntetisk steroid med svag östrogen, androgen och progestogen aktivitet. En läkemedel som används vid behandling av menopausalt syndrom.


2, Tibolones nyckelord:


Tibolon bodybuilding

Tibolon steroider

Livial tibolone

Tibolonpulver med hög renhet

Orala tibolon tabletter

Tibolone och SERM

Östrogenhormon
Tibolone, klimakteriet, humör, välbefinnande och sexualitet
Symptom på östrogenbrist
För att förhindra osteoporos
Ett konstgjord kvinnligt hormon

Brest cancer


3, tillämpningar av Tibolone / Livial:


Tibolone är ett 19-nortestosteronderivat och är strukturellt relaterat till andra 19-nortestosteronprogestiner. Det är 7a-metylderivatet av noretynodrel. Det används huvudsakligen för behandling av endometrios, liksom hormonersättningsterapi hos postmenopausala kvinnor. Det har också undersökts som en möjlig behandling för kvinnlig sexuell dysfunktion.


Tibolon har vävnadselektiva östrogena effekter, med önskvärda effekter i ben, hjärnan och skeden och brist på oönskade effekter i endometrium och bröst. Dess vävnadsselektivitet är resultatet av metabolism, enzymmodulering (t.ex. östrogensulfatas och östrogensulfotransferas) och receptormodulering som varierar i olika målvävnader, och skiljer sig mekaniskt från selektiva östrogenreceptormodulatorer (SERM) såsom tamoxifen, vilket producera sin vävnadselektivitet via modulering av ER. Som sådan, för att skilja den från SERM, har tibolon beskrivits som en "selektiv vävnadsstrogenaktivitetsregulator" (STEAR), och även som en "selektiv östrogenenzymmodulator" (SEEM).


Tibolonapplikationer
1). Tibolone är ett syntetiskt hormon härrörande från den mexikanska yam.
2). Tibolone används för att ersätta kroppens naturliga könshormoner. Det omvandlas i kroppen till tre andra ämnen som verkar som hormoner östrogen, progesteron eller testosteron i olika vävnader.
3). Tibolon verkar som östrogen i hjärnan (förhindrar spolor), ben (förhindrar benförlust) och vaginala vävnader (förhindrar torrhet och ömhet).
4). Tibolone verkar också som progesteron i livmodern för att förhindra överväxt av endometrium och efterföljande blödning. En kvinna som inte har haft en hysterektomi behöver inte ta ett progesteron om hon tar tibolon.
5). Tibolone har testosteronliknande aktivitet som verkar spela en roll för att förbättra kvinnors humör och libido, även om responsen är variabel.


4, Tibolone / Livial Powder Bild:

1111.jpg

Hot Tags: tibolon livlig pulver bodybuilding hormoner, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, högkvalitativa, i lager

Förfrågning

You Might Also Like