Testosteron Enanthate Test E Muscle Growth

Testosteron Propionat 100mg / ml Injicerbar Test Prop Oljepåverkan Förbättra 1, Injicerbar Testosteron Propionat 100mg / ml Oljeidentifiering: Om Vårt Testosteronpropionat 100mg Olja 1> Vi är en ledande tillverkare av steroidpulver inklusive testosteronpropionatpulver. 2> Våra ...
chatta nu

Produktinformation

Factory Steroider Testosteron Enanthate / Test E USP 99% Pulver


1, Allmän Info om Testosteron Enanthate:


Produktnamn: Testosteron Enanthate

Alias: Test Enan, Test Enanthate, Test E, Testosteron Enan
CAS nr: 315-37-7
MF: C26H40O3
MW: 400,59
EINECS: 206-253-5

Utseende: Vitt kristallint pulver

Renhet: 99,18%

Standard: USP

Leveransmetod: Injicerbar
Injektionsolja: Testosteron Enanthate 250mg / ml

Effektiv dos (män): 200-1000 mg vecka
Effektiv dos (kvinnor): Rekommenderas ej
Aktivt liv: 8 dagar
Detektionstid: 3 månader
Anaboliskt / androgeniskt förhållande: 100/100


2, tillämpningar av testosteron-enantat:


Testosteron Enanthate är en av de äldsta och kanske den vanligaste anabola steroiden hela tiden. Testosteron Enanthate är en långsam verkande frisättningsform av testosteronhormonet och skulle vara den första stora / långa ester-testosteronformen som användes.


Testosteron Enanthate är en av de vanligaste testosteronerna för behandling av lågt testosteron. Det är också extremt populärt i prestationsförbättrande cirklar. Detta är en av de mest prisvärda anabola steroiderna på marknaden, den är mycket mångsidig, tolereras bra av de flesta alla vuxna män och dess tillförsel är genom taket.


Testosteron Enanthate är en anabolisk steroid som är perfekt för alla användningsnivåer. Detta är den perfekta anabola steroiden för första gången steroidanvändaren och kommer att vara lika effektiv för individen med mycket tid i sadeln.


I både bulking och skärcykler staplas testosteron Enanthate vanligtvis med andra föreningar av en natur som underlättar användarens slutmål (bulkning, viktökning eller fettförlust). Exempelvis innefattar testosteron-enantatcykler för bulking vanligtvis användningen av Deca-Durabolin (Nandrolone Decanoate) och / eller Dianabol (Methandrostenolone), där Dianabol vanligen körs under de första 6 veckorna som en kick-startförening.

Om testosteron Enanthate-cyklerna skär eller fettförlustcykler, kör Testosteron Enanthate vanligen vid en mycket låg TRT (Testosteron Replacement Therapy) dos på cirka 100 mg per vecka medan andra föreningar som är mer föredragna för skärning och fettförlust betonas under cykeln . Användningen av Testosteron Enanthate vid denna dosering är bara för att upprätthålla normal kroppsfunktion i stället för att betona vinster och prestationsförbättring.


3, COA av testosteron-enantat:

2222.png

Beställ Kontaktinfo:


Mailto: joy@ycgmp.com
Skype: joy.peng18
WhatsApp: + 86-18578209858
Tel .: 86-0755-23311925
Fax: 86-0755-23229476
Shenzhen Sendi bioteknik Co, Ltd


4, Testosteron Enanthate Bild: 3333.jpg

Hot Tags: Testosteron Enanthate Test E Muscle Growth, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, högkvalitativ, i lager

Förfrågning

You Might Also Like