Superdrol Methyldrostanolon Methasterone Raw Oral

1, Superdrol / Methyldrostanolon Profil: Produktnamn: Superdrol / Methyldrostanolon Alias: Metasteron; 17a-metyl-drostanolon Kemiskt namn: 2a, 17a-dimetyl-5a-androst-3-on-17b-ol; 2a, 17a-dimetyl-etiocholan-3-on-17b-ol CAS nr: 3381-88-2 MF: C21H34O2 MW: 318.49346 Utseende: Vit ...
chatta nu

Produktinformation

1, Superdrol / Metyldrostanolonprofil:

Produktnamn: Superdrol / Methyldrostanolon
Alias: metasteron; 17a-metyl-Drostanolone

Kemiska namn (er): 2a, 17a-dimetyl-5a-androst-3-on-17b-ol; 2a, 17a-dimetyl-etiocholan-3-on-17b-ol
CAS nr: 3381-88-2
MF: C21H34O2
MW: 318,49346

Utseende: Vitt kristallint pulver
Renhet: 99,32%

Smältpunkt: 223-224 ° C
Standard: Företagsstandard
Kategorier: Steroid och hormon; Drostanolon-serien; API; Orala Steroider; prohormon

Effektiv dos (män): 1-2 tabletter / dag
Effektiv dos (kvinnor): Ej rekommenderad
Halveringstid: Ca. 8 timmar
Detektionstid: Okänt
Anabola / Androgena Förhållande: 400/20
Användning: Superdrol, aka Methasterone eller Methyldrostanolon, är en anabolisk steroid. För kroppsbyggande / idrottsskäl ökar Superdrol testosteronnivåer som orsakar väsentliga ökning av kroppsform och storlek, till stor del beroende på förmågan att öka antalet muskelfibrer.


2, applikationer av Superdrol / Methyldrostanolon:

Superdrol är en anabolisk androgen steroid bestående av det aktiva steroida hormonmetyldrostanolon. Detta är en dihydrotestosteron (DHT) härledd anabolisk steroid eller mer specifikt en strukturellt förändrad form av drostanolon. Superdrol är helt enkelt Drostanolonhormonet med en tillsatt metylgrupp vid 17: e kolpositionen som gör att hormonet kan överleva oral intag och klassificerar det officiellt som en C17-alfa-alkylerad (C17-aa) anabolisk steroid. Det bär också en tillsatt metylgrupp vid kol två position, vilket kraftigt ökar dess anabola kraft. Dessa små förändringar kommer också att minska Superdrols androgenicitet jämfört med Masteron, vilket inte är allt det androgena till att börja med.


Superdrol är den mest anabola substansen på marknaden och har förmågan att förbättra testosteronnivåerna och har förmågan att förbättra antalet muskelfibrer. Denna prohormon kan stimulera dramatiska styrkor och muskelmassor och samtidigt minska återhämtningstiden mellan intensiva träningspass. Förutom dessa fördelar omvandlar Superdrol inte till östrogen, vilket gör det till ett säkert alternativ även för de som är benägna att östrogena biverkningar som fet hud, akne och gynekomasti. Det betyder också att idrottare som använder Superdrol inte upplever muskelförlust, fettförstoring och minskad styrka som vanligtvis upplevs av kroppsbyggare när aromatiseringen sker. Superdrol är välkänt inom bodybuilding communities som en utmärkt prohormon för att lägga till muskelmassa och styrka.


Superdrol Doseringar

Vecka 1: 10 mg / per dag | Vecka 2-4: 20 mg / per dag
Superdrol dosering för erfarna superdrol användare: Week1: 20mg / per day | Vecka 2-4: 30 mg / per dag
Om du går med en 3-veckors cykel i stället för en 4-veckors cykel, använd inte en lägre första veckodosering, håll den densamma hela vägen genom cykeln (exempel vecka 1-3: 20 mg / 20 mg / 20 mg per dag ). Mer erfarna användare med tidigare Superdrol-erfarenhet kan experimentera med doser till cirka 40 mg, men den extra fördelen kan vara försumbar jämfört med de extra sidorna vid höga doser.


Superdrol fungerar relativt snabbt, därför börjar de flesta användare vanligtvis uppleva effekterna av Superdrol inom 5-12 dagar, beroende på användaren. Superdrol har ett genomsnittligt halveringstid och bör ha doserna splittras, helst med en dos på morgonen och en runt middagen. På träningsdagarna är det lämpligt att ta en dos ungefär en timme innan du börjar lyfta sessionen. Det är också tillrådligt att undvika att ta en dos nära sängtiden eftersom det kan ändra sömnmönster.
Idealiskt bör varje Superdrol dos tas samtidigt med fisk eller linfröolja för att förbättra absorptionen. Det rekommenderas också att konsumera 16-24 uns vatten vid varje Superdrol-dosering.


Nyckelord:


Köp Superdrol Powder Online

Metyldrostanolonprohormon

Superdrol Pulver Till Salu

Oralt Superdrol Pulver

Real Superdrol Prohormone Powder

Metyldrostanolonpulverkälla


3, Ny COA av Superdrol / Metyldrostanolon Pulver:

1111.pngBeställ Kontaktinfo:


Mailto: joy@ycgmp.com

Skype: joy.peng18
WhatsApp: + 86-18578209858
Tel .: 86-0755-23311925
Fax: 86-0755-23229476
Shenzhen Sendi bioteknik Co, Ltd


4, Superdrol / Metyldrostanolon Pulver Bild:

2222.jpg

Hot Tags: superdrolmetyldrostanolonmetasteron rå oral, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, högkvalitativ, i lager

Förfrågning

You Might Also Like