Steroider Testosteron Undecanoat för Muskelbyggnad

CAS 5949-44-0 Safe Powder Testosterone Undecanoate för Musclebuilding Snabb detaljer: Beskrivning: Testosteron undecanoate är en långverkande artificiell version av testosteron, ett naturligt manligt könshormon. Testosteron är ansvarig för normal tillväxt och utveckling av manliga sexuella organ. Det...
chatta nu

Produktinformation

CAS 5949-44-0 Safe Powder Testosteron Undecanoate för Musclebuilding

Snabbdetalj:

Produktnamn

Testosteron-undekanoat

Annat namn

17 - [(1-oxoundecyl) oxi] -androst-4-en-3-on

CAS-registreringsnummer

5949-44-0

EINECS

227-712-6

Molekylär formel

C30H48O3

Molekylvikt

456,7

Analysera

99%

Utseende

vitt kristalloidpulver

Användande

kan användas som farmaceutiskt material

Standard

Enterprisestandard

Pris

förhandlat

Minimum antal

10g

Paket:

Utsökt och kan enligt kundernas krav

Leverans ledande tid

Inom 24 timmar efter mottagandet av betalningen

Betalningsalternativ

Western Union, MoneyGram, banköverföring

Frakt

Express leverans med DHL, EMS, Fedex, TNT, UPS (inom 5-7 dagar efter betalning)


Beskrivning:
Testosteron undecanoat är en långverkande artificiell version av testosteron, ett naturligt manligt könshormon. Testosteron är ansvarig för normal tillväxt och utveckling av manliga sexuella organ. Det inkluderar penis, testis, prostata, kroppshår, förkolning av vokalsträng och fördelning av muskel och fett av manlig organs tillväxt och utveckling.

Användningsområden:
Testosteron-undekanoat eller testosteron-undekanoat är ett testosteron för behandling av manlig hypotyreoidism och används för närvarande som ett manligt preventivmedel, testosteron-undekanoat som säljs och distribueras under varumärket ANDRIO, hakan, nyfödd, Restandol.
Andriol är en version av det syntetiska metaboliska steroidtestosteronet som utvecklats av läkemedelsföretagets organism. Det sägs att testosteron träder in i kroppen genom lymfsystemet som fett. Användarupplevelsen visar att den dagliga dosen är mindre än 240 mg och effekten är försumbar. I början av varje användning, Högre doser, är effekten fortfarande mycket liten, därför testosteron-undekanoat anses vara det mesta av steroiderna i viss utsträckning kan inte göra det i blodet.
Testosteron-undekanoat eller testosterondodekanoat är en ester av testosteron. Hormonet används främst för behandling av manlig hypotyreoidism med androgenutbytesbehandling och används för närvarande som ett manligt preventivmedel.


Fungera:
Testosteron-undekanoat har också den funktion och egenskaper som är väl lämpade för prestationsförbättringsändamål. På grund av dess prestanda är det mycket långsamt, men kan bara användas i 16 veckor eller längre prestationsbaserad planering. Detta kommer att vara en längre tidsram än de flesta syntetiska metaboliska steroiderna, och är därför ett dåligt val för de flesta prestationsutövare. Men som en prestationsbaserad steroid kommer du att upptäcka att Nebido är mycket mångsidig och kan användas för alla ändamål under alla cykler. Det kommer att ge några av de mest grundläggande steroidegenskaperna som är kända för människor, men det gör det väldigt användbart eftersom testosteron tolereras väl för de flesta vuxna män.

Användningen av Nebido kommer att ge följande egenskaper som i stor utsträckning är associerade med prestationsförbättring:
a) Förhöjd kväveretention
b) Förhöjd proteinsyntes
c) Ökad röd blodcellsräkning
d) Minskade nivåer av glukokortikoider

Whatsapp: +8618126437315
Skype: selina.xu@yccreate.com

Alla frågor, var god kontakta mig!
Välkommen till din förfrågan!

Hot Tags: steroider testosteron undecanoat för muskelbyggnad, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, hiGH-kvalitet, i lager

Förfrågning

You Might Also Like