Steroider Test Prop Testosteron Propionat 100mg

1) 100 ml @ 100 mg / ml
10 gram pulver
72,5 ml sesamolja
5 ml bensylalkohol = 5%
15 ml bensylbensoat = 15%
chatta nu

Produktinformation

100mg / ml Injicerbara Steroider Testosteron Propionat för Muskelbyggnad

Testosteronpropionat Injicerbara omvandlingsrecept:

1) 100 ml @ 100 mg / ml
10 gram pulver
72,5 ml sesamolja
5 ml bensylalkohol = 5%
15 ml bensylbensoat = 15%
2) 250 ml @ 100 mg / ml
Testosteronpropionatpulver 25g
Bensylalkohol 5 ml
Bensylbenzoat 45 ml
Grapeseed Oil 181.25ml

Vad är testosteronpropionat?

1) För Man:
Testosteronpropionat har en specifik androgen effekt: den stimulerar utvecklingen och funktionen hos de yttre könsorganen, prostata, sällsynta vesiklar och sekundära sexuella egenskaper hos män (röst, hår). Det deltar i bildandet av kroppsförfattningen och sexuellt beteende hos män, stimulerar libido och styrka, och stimulerar spermatogenesen. Det minskar produktionen av luteotrof och follikelstimulerande hormon.
2) För kvinnor:
Testosteron är en antagonist av kvinnligt könshormon - östrogen, har en antitumörseffekt i brösttumörer hos kvinnor. Det har anabola effekter, vilket resulterar i en stimulering av proteinsyntesen, minskande fettavlagring, behållande av nödvändiga saker för syntesen av protein, kalium, fosfor, svavel, förbättrad fixering av kalcium i benen och ökande muskelmassa. Med tillräcklig proteindiet stimulerar det produktionen av erytropoietin.

fördelar:

Ökar muskelmassa och styrka
Bränner fett, ökar framträdandet
Ökar libido
Minskar risken för ischemisk hjärtsjukdom och kranskärl
Testosteronpropionatprofilen har kort varaktighet. Detta är den snabbaste testosteronestern. Därför görs vanligtvis injektioner på en dag eller varje dag. Egentligen är detta den största nackdelen jämfört med andra långlivade estrar.

Bieffekter:
Många idrottare klagar på testosteronpropionat smärta, irritation och rodnad på platsen där injektionen gjordes. Och eftersom injektioner ofta sätts upp märks överskottet av aggression.
Propionat är lätt smaksatt och lätt omvandlas till östrogen, därför kan sådana saker uppstå:
Acne (finnar).
Håravfall (eller aktiv tillväxt på kroppen) beror också på individens individuella egenskaper.
Minskning i naturlig testosteron, men det återställs vanligtvis vid slutet av kursen om 2-3 månader.
I praktiken påverkar detta läkemedel, om det tas med sinnet (i måttlighet), inte interna organ (lever, njure, etc.). Läkemedlet rekommenderas inte till kvinnor eftersom det är en hög androgynös aktivitet.

Användande:

1) Män använder det i funktionella störningar i reproduktionssystemet, eunukoid, infantilism med medfödd underutveckling av sexuella körtlar eller kirurgisk avlägsnande av dem med impotens på grund av brist på gonadfunktion, nervös och mental utmattning och trötthet, manlig klimakterium och dess åtföljande vaskulära och neurologiska störningar, i början av prostata adenom, akromegali.
2) Kvinnor använder det för klimakteriella vaskulära och neurologiska störningar (om östrogena droger är förbjudna) för behandling av ovariecancer och bröstcancer (under 60 år); dysfunktionell livmoderblödning (äldre kvinnor).
3) Testosteron används också i de tidiga stadierna av högt blodtryck och angina.
4) Testosteronpropionat används i svåra former av kronisk hepatit och cirros med tecken på portalhypertension och ascites (baserat på effekten av testosteronpropionat, den är tänkt att undertrycka överdriven bildning av aldosteron, vilket är en av orsakerna till ascites och ödem ) och är tilldelad som anabole, verkar på kväve och fosformetabolism och har flera positiva effekter på metabo.


Fråga, Vad är genomsnittlig "halvfärdig injektionsolja"
Vår olja har blandats och värms bra. Kunden kommer att filtrera med sista steg när du får paketet. Det är lätt att använda, vi lär dig hur du gör om du behöver det.
Halvfärdig injektionsolja är mycket billigare än färdig olja, bra affärer för att tjäna mer pengar, billigt, säkert för personlig suage.

Så här fortsätter du dina beställningar:
Steg 1
Vänligen meddela mig de artiklar du är gynnsam, mängder och destinationsland.
Steg 2
Du bekräftar alla detaljer och erbjuder oss inköpsorder.
Steg 3
Vi skickar detaljpriset på vår produkt och erbjuder lämplig fraktmetod som referens.
Steg 4
Du bekräftar beställningen och betalar pengar 100% i förskott och skicka oss den detaljerade kontaktinformationen, inklusive kontaktperson person / företag, adress, mobilnummer, postnummer och dina speciella krav.
Steg 5
Paketet skulle ordnas inom 12 timmar efter mottagandet av din betalning.
Bilder skulle erbjudas att berätta för varandra om produkterna.

Steg 6
Vi erbjuder service efter att du har fått paket.


Spårningsnummer :
Skicka av EMS, spårningsnumret är tillgängligt inom 12 timmar. Informationen skulle kunna spåras den dagen eller 1 dag senare.
Om skickas av HKEMS eller annan express, kommer spårningsnumret att tillhandahållas nästa dag. Och det betyder inte att informationen kan spåras den dagen. Det skulle släppas på internet 2 eller 3 dagar senare. Anledningen till att paketet ska skickas till Hongkong från speditören, vänta sedan på flygningen.
Du skriver för paketet, levererat.
Whatsapp: +8618126437315
Skype: selina.xu@yccreate.com

Alla pratar de liknande orden, det jag vill säga är: Ge mig en chans, bara försök på mig, kanske kommer du att bli en överraskning från mig!

Hot Tags: steroider test prop testosteron propionat 100mg, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, hiGH kvalitet, i lager

Förfrågning

You Might Also Like