Steroider Pulver Mestanolon ACE för Gain Muscle

99,6% Mestanolon Ace Gain Muscle Steroid Mestalone Safe Delivery CAS 521-11-9 Snabbinformation: Beskrivning: Mtalcone Ermalone (varumärke Andorra, Notandron) är en 17a-metylerad version av DHT (DHT). Systemets namn för maltalon Ermalone är: 17p-hydroxi-17a-metyllandrost-3-on. Det är en muntlig ...
chatta nu

Produktinformation

99,6% Mestanolon Ace Gain Muscle Steroid Mestalone Safe Delivery CAS 521-11-9

Snabbdetalj:

produktnamn

Mestanolon Ermalone

Kemiskt namn

Androstan-3-on

CAS-nummer

521-11-9

EINECS-nummer

208-302-6

Molekylär formel

C20H32O2

Molekylvikt

304,47

löslighet

Löslig

Analysera

99,5%

Utseende

vitt pulver


Beskrivning:

Mtalcone Ermalone (varumärke Andorra, Notandron) är en 17a-metylerad version av DHT (DHT). Systemets namn för maltalon Ermalone är: 17p-hydroxi-17a-metyllandrost-3-on. Det är en oral biotillgänglighet av androgensteroider, höga androgener och endast mindre anabola. Det kan inte spela rollen som aromatisk, snarare än progesteronreceptoragonister.

Ansökan:
För män 6-8 veckor är dosintervallet 10 mg till 30 mg, vilket vanligtvis är tillräckligt för att serumnivån blir mycket högre än baslinjen för det specifika läkemedlet. Syntetisk metabolism och androgeneffekter är vanligtvis dosberoende och är mycket stödjande för testosteronbaserade cykler. Det är känt att erfarna steroidanvändare kan köra en mer aktiv dos methamphetamin vid 30 mg / dag. Långtidsanvändning, mer än 12 veckor bör undvika att göra hepatit.
Ermalone används tillsammans med alla föreningar och kan användas för att förbättra skärnings- och konstruktionscyklerna. Fördelarna med föreningar med starka massor, såsom testosteron (heptansyra, propionat och propionat), Dianabol, Trenbolone och Deca-Durabolin, kommer från deras styrka byggmaterial. Ermalones Winstrol-simuleringsprestanda gör den idealisk för skärning av cykelkomplex som är välförpackade i testosteronbasen med Primobolan, Masteron, oral Turinabol, Trenbolone, Equipoise och Anavar.


Fungera:
Öka testosteronfördelen;
Undertryck östrogen effekt
Mager muskelvävnad;
Öka styrka;
Förbättra körning och fokusering

Avslutade steroider Oljevätska tillgängligt:
Smärtfri 250 mg / ml Sustanon250
Smärtfri 300 mg / ml Sustanon250
Förpackning: Efter behov, Som bäst
Stabilitet: 2-3 år
Sustanon250 Förpackning:
2 ml flaska = 500 mg / 2 ml
= 1250 5 ml flaskformulering mg / 5 ml


Här säljer vi inte en produkt, bara försöker göra fler kunder tillgång till steroider av högsta kvalitet, och få vad de vill!

Whatsapp: +8618126437315
Skype: selina.xu@yccreate.com

Hot Tags: steroider pulver mestanolon ACE för vinstmuskler, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, hiGH-kvalitet, i lager

Förfrågning

You Might Also Like