Steroider Hormon Pulver Metenolon Enantat

Steroider Hormon Pulver Metenolon Enantat CAS 303-42-4 för Bodybuilding Methenolone Enanthate Snabbinformation: Metenolon Enanthate Användning: Methenolon Enanthate är ett mycket populärt alternativ, särskilt för idrottare som lutar ut och försöker hålla så mycket muskler som möjligt under kalori ...
chatta nu

Produktinformation

Steroider Hormon Pulver Metenolon Enantat CAS 303-42-4 för Bodybuilding

Metenolon-enantat   Snabbdetalj:

produktnamn

Metenolon-enantat

Alias

Primobolan-depån

CAS nr

303-42-4

EINECS nr

206-141-6

MF

C27H42O3

MW

414,62


Metenolon-enantat   Användande:
Methenolon Enanthate är ett mycket populärt alternativ särskilt för idrottare som lutar ut och försöker hålla så mycket muskler som möjligt under kaloribegränsning. Många konkurrenskraftiga kroppsbyggare skulle inte överväga en pre-contest stack utan tillsatsen av metenolon.

Metenolon-enantat   Beskrivning:
Methenolon Enanthatsyrakanoat är en injektionsform av en lång esterbunden aminofenolketon som absorberar långsamt den aktiva bensokinonfenolföreningen och ger en stabil blodkoncentration. Den orala versionen av föreningen är nästan densamma som skillnaden mellan den eter som är fäst (den orala versionen har en kortare acetatanslutning). Båda versionerna av propofol är ett bra val för manliga och / eller kvinnliga skärcykler och visar sig vara muskler i lågkalor dieter. Metoxibensoesyraantrakinon ger en mindre frekvent administreringsväg för fentanylketon, och anekdoter verkar kräva en lägre totaldos för att vara lika effektiv som den orala acetatplattan.
Methenolon Enantat är känd som en mycket säker steroid med en dos upp till 200 mg / vecka och rapporterade små biverkningar. Tyvärr använder många användare denna lågdos för att rapportera upp till en liten avkastning, medan den mer signifikanta vinsten förefaller uppträda över 350 mg / vecka (100 mg EOD). Medan metoprolol är mild är det inte mycket hämning av HPTA, och högre doser leder till negativ återkoppling på detta område. Dessutom rapporterar vissa användare håravfall vid användning av Primo, så produkter som finasterid kan krävas vid cirkulation av propofol. På den positiva sidan kan antiöstrogen inte vara nödvändigt eftersom den initiala användningen visar en liten mängd biverkningar.


Metenolon-enantat   Ansökan:
Methenolon Enantat är en anabolisk steroid baserad på dihydrotestosteron, som är ett esterderivat av metoxykon, som vanligtvis säljs under varumärket primobolan, och metenolon Enanthate är mycket mottaglig för östrogenantagonism. Effekten av de personer som använder, med nandroloner, metenolon lägre östrogenegenskaper i form av myrsyra och acetat, metoxibensofenon har inte östrogenbiverkningar och dess effekt på kolesterol, hämmar cresol inte alltför HPTA-axeln. Många kroppsbyggare använder därför metallaxylen mellan sterolcyklerna.
WhatsApp: +8618126437315
Skype: selina.xu@yccreate.com
Alla pratar med liknande ord, det jag vill säga är: Ge mig en chans, bara försök på mig, kanske kommer du att bli en överraskning från mig!


Hot Tags: steroider hormon pulver metenolon enanthate, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, hiGH kvalitet, i lager

Förfrågning

You Might Also Like