Steroider Boldenon Cypionat för veterinär användning

Steroider Boldenon Cypionat CAS 106505-90-2 för veterinäranvändning
Produktnamn: BOLDENONE CYPIONATE
CAS: 106505-90-2
MF: C26H38O3
MW: 398,58
chatta nu

Produktinformation

Steroider Boldenon Cypionat CAS 106505-90-2 för veterinäranvändning

Produktnamn: BOLDENONE CYPIONATE
Synonymer: BOLDENON-CYPIONAT; 17p-hydroxiandrosta-1,4-dien-3-on-cyklopentanpropionat; 17beta-hydroxiandrosta-1,4-dien-3-on-cyklopentanpropionat; Androsta-1,4-dien-3-on, 17p -hydroxi-, cyklopentanpropionat (7CI); Boldenoe-kypionat
CAS: 106505-90-2
MF: C26H38O3
MW: 398,58


Boldenone Cypionate Applications:

Boldenone bör endast betraktas som tilläggsbehandling mot annan specifik och stödjande behandling för sjukdomar, kirurgiska fall och traumatiska skador.
Den individuella dosen av Boldenone cypionate bör bestämmas av veterinären innan behandling påbörjas. Djur bör också hållas under observation under behandlingen.

Boldenon Cypionat ökar kväveuppehållet, proteinsyntesen, ökar aptiten och stimulerar frisättningen av erytropoietin i njurarna.

Boldenone Cypionate är en mycket kraftfull version av Boldenone Undecyclenate.It används av byggare och idrottare för att förbättra deras vikt och styrka. Det bidrar också till att öka förlusten av fetter. Med sin regelbundna användning förbättras innehållet i röda blodkroppar i kroppen som orsakar ökad uthållighet . Eftersom det producerar fler blodkroppar och orsakar mer blodtransport. Det ger användarna lutna massförstärkningen med tung proteindiet utan några större problem med vätskeretention.


Boldenon-kypionatcykel

Boldenon har en mycket lång halveringstid på 14 dagar. Dessutom kan den förbli i kroppen i månader eller till och med år och rekommenderas därför inte för användning under aktiva sportstider som användaren är säker på att testa positivt.

Konkurrensfördel:
1. Rik erfarenhet.
Har vi specialiserat oss på detta område i många år har vi stor erfarenhet och ett omfattande försäljningsnät runt ordet. Vår steroid och hormoner har exporterats till utlandet, som Europa, Afrika, Asien, Amerika och andra länder. Vi har inte fått bra feedback från vår gäst, men etablerat också långa affärsrelationer med dem.

2. Stor kvalitet och hög renhet.
God kvalitet är en hemlighet för vår framgång. Alla våra produkter har hög renhet. Således kan det se till att vår kunds behov. Välkommen beställa proverna, MOQ bara 10 gram.

3. Säkra och snabbast leverans.
Vi har masslager, så att vi kan ordna leveransen inom 24 timmar när vi har fått betalningen. Spårningsnummer skulle informeras snabbt efter leverans. Vi har vårt eget sätt att packa som kan skicka 0,01 kilo till 50 kilo produkter en gång.

4. Bra kundservice.
24/7 är tillgänglig. Vi kommer att berätta för paketet uppdaterad information ASAP. Och försök vårt bästa för att lösa olika problem som kunder upplevt!

5. Experiential shopping
Förutom rå steroidpulver och vätska, erbjuder vi hormonlösning och formel. Vi kan lära dig hur man gör hormonlösning på platsen. Varje besök i vårt lab är välkomnat.


Testosteronacetat

Trenbolonacetat

MGF

Testosteron Cypionat

Trenbolon Enanthate

PEG MGF

Testosteron Decanoat

Boldenonacetat

CJC-1295

Testosteron Enanthate

Boldenone undecylenat

CJC-1295 DAC

Testosteron-isokaproat

Boldenon Cypionate

PT-141

Testosteronfenylpropionat

Boldenon propionat

Melanotan-1

Testosteron propionat

stanolon

Melanotan-2

Testosteron-undekanoat

Nandrolon fenylpropionat

GHRP-2

Mesterone

Nandrolon undecylat

GHRP-6

Testosteron Sustanon 250

Nandrolon cypionat

Ipamorelin

Clostebolacetat

Nandrolon propionat

Hexarelin

Methylandrostanolone

metyltrienolon

Sermorelin

Metenolon-enantat

Drostanolon propionat

Oxytocin

Metenolonacetat

Drostanolon Enantat

TB500

Anavar

Tadalafil

triptorelin

Winstrol

vardenafil

Tesamorelin

Clomifencitrat

Dianabol

gonadorelin

Toremifencitrat

Tamoxifen Citrate

DSIP

finasterid

Dapoxetinhydroklorid

Selank


图片28.jpg

Hot Tags: steroider boldenone cypionate för veterinärmedicin, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, hiGH kvalitet, i lager

Förfrågning

You Might Also Like