Steroidhormonpulver 7-keto-dehydroepiandrosteron

Produktnamn: 7-Keto-dehydroepiandrosteron
Alias: 7-Hydroxydehydroepiandrosterone, 5-androsten-3b-ol-7,17-dion
Renhet: 98,5% min
CAS-registernummer: 566-19-8
Betyg: Läkemedelsgrad
chatta nu

Produktinformation

Steroidhormonpulver 7-Keto-dehydroepiandrosteron CAS 566-19-8 för Muscle Building

Snabba detaljer:

Produktnamn: 7-Keto-dehydroepiandrosteron
Alias: 7-Hydroxydehydroepiandrosterone, 5-androsten-3b-ol-7,17-dion
Renhet: 98,5% min
CAS-registernummer: 566-19-8
Betyg: Läkemedelsgrad
Förvaring: Skuggning, begränsad bevarande
MOQ: 10g
Ursprung: Kina
Frakt: EMS, HKEMS, TNT, DHL, FedEX, UPS etc.
Pris: förhandling
Leveranstid: De flesta länder kan anlända inom 3-10 dagar från dörr till dörr
Betalning: EMS, HKEMS, TNT, DHL, FedEX, UPS etc.
Dessutom erbjuder vi TOOL för din injektion: Organiskt filter; Vatten systemfilter; Engångsfilter; Penicillinflaskor; Flaskförseglingsanordning


Beskrivning:
7-keto-DHEA är en biprodukt av dehydroepiandrosteron och dehydroepiandrosteron är en kemisk substans bildad in vivo. Dehydroepiandrosteron är ett "moderhormon" som produceras av njurkörtlarna. Men i motsats till dehydroepiandrosteron omvandlas 7-keto-DHEA inte till steroidhormoner, såsom androgen och östrogen. Oral administrering av heptanon DHEA eller dess applicering på huden ökar inte mängden steroidhormoner i blodet.

Ansökan:

7-keto-DHEA (även känd som 7-keto, 7-keto-dehydroepiandrosteron eller 7-oxo-dehydroepiandrosteron) är en steroid framställd av metabolism av hormondehydroepiandrosteron (DHEA). Den används vanligen som en acetatesterprekursor 7-keto- DHEA-acetat.
7-Keto är unik i sina andra derivat av DHEA på grund av dess syreinnehållande 7-ställning. Molekylär molekylstruktur ger olika egenskaper, studier har visat att 7-Keto DHEA i kroppen med flera olika effekter. Såsom ökad metabolisk / viktminskning, åldersrelaterad immunförstärkning.


Användning:
Det är syntesen av manliga hormoner och östrogenmellanprodukter. Den används vanligtvis som en acetatesterprekursor 7-keto-DHEA-acetat. 7-Keto säljs som kosttillskott, vilket innebär att det kan påskynda viktminskning, öka ämnesomsättningen, förbättra minnet eller förhindra åldersrelaterade förändringar. När det används för topiska (hudkrem) produkter orsakar 7-Keto varaktiga förändringar i kroppstestosteron, testosteron, östradiol och andra steroidhormonnivåer.


7-Keto DHEA dosering och användning :

En typisk tilläggsdos av 7-keto är 200-400 mg dagligen i två uppdelade doser (100-200 mg), vissa begränsade bevis tyder på att lägre doser på 50-100 mg kan vara effektiva för neurala ändamål.

Det optimala doseringsschemat och den totala dosen av 7-keto är ännu inte känd, och ovanstående doser baseras bara på vad som är känt för att ha effekt.

Du kanske är intresserad :

7-Keto DHEA
DHEA-acetat
DHEA
epiandrosteron
4-DHEA
1-DHEA


Alla pratar de liknande orden, det jag vill säga är: Ge mig en chans, bara försök på mig, kanske kommer du att bli en överraskning från mig!

Whatsapp: +8618126437315
Skype: selina.xu@yccreate.com

Hot Tags: steroidhormonpulver 7-keto-dehydroepiandrosteron, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, hiGH-kvalitet, i lager

Förfrågning

You Might Also Like