Steroidbyggande pulver Dihydroboldenon-kypionat

Steroiddihydroboldenon-Cypionat / 1-Testosteron-Cypionat 1-Test-Cyp är ett mildt läkemedel. För att förenkla förklaringen av exakt vad läkemedlet är, är det att Boldenone eftersom Dihydrotestosteron (DHT) är för testosteron. Detta skulle förklara varför effekterna av 1-Test Cyp, både positiva och negativa, är ...
chatta nu

Produktinformation

Steroiddihydroboldenon-kypionat / 1-testosteron-kypionat

1-Test Cyp är ett mildt läkemedel. För att förenkla förklaringen av exakt vad läkemedlet är, är det att Boldenone eftersom Dihydrotestosteron (DHT) är för testosteron. Detta skulle förklara varför effekterna av 1-Test Cyp, både positiva och negativa, är så olika som Boldenone. Liksom Testosteron och Dihydrotestosteron omvandlar en del av Boldenonen som en användare administrerar till Dihydroboldenon. På samma sätt konverterar Dihydroboldenone som Dihydrotestosteron inte till något annat än den förening. 1-Test Cyp, men inte alltför androgen, är en potent anabole.


1-testosteron-kypionatapplikation:
Av denna anledning kan vissa kvinnliga idrottare vara benägna att använda 1-test-Cyp också. Potentialen för utveckling av symtom på virilisering kvarstår men är inte lika svår som med syntetisk testosteron eller andra hårda läkemedel. Detta är dock inte att säga att 1-Test Cyp är ett mildt läkemedel. För att förenkla förklaringen av exakt vad läkemedlet är, är det att Boldenone eftersom Dihydrotestosteron (DHT) är för testosteron. Detta skulle förklara varför effekterna av 1-Test Cyp, både positiva och negativa, är så olika som Boldenone. Liksom Testosteron och Dihydrotestosteron omvandlar en del av Boldenonen som en användare administrerar till Dihydroboldenon.
På samma sätt konverterar Dihydroboldenone som Dihydrotestosteron inte till något annat än den förening. 1-Test Cyp, men inte alltför androgen, är en potent anabole. 1-Test-Cyp har visats att läkemedlet binder extremt väl och selektivt till androgenreceptorn och stimulerar androgenreceptorstransaktivering av beroende reportergener. Detta motsvarar ett läkemedel som har förmågan att stimulera signifikant muskeltillväxt medan man inte producerar androgena bieffekter. 1-Test-Cyp har visat sig vara långt mer anabole än sådana föreningar som Boldenone, Nandrolone och till och med testosteron i sig. Självklart är detta till stor nytta för många idrottare och kroppsbyggare.
Anecdotally har vissa användare visat att smärta efter injektion med 1-Test Cyp kan bli ett problem för vissa. Utspädning av läkemedlet med antingen ett annat injicerbart läkemedel eller någon annan typ av steril olja verkar lindra åtminstone en del av detta obehag. Den typ av ester som användes verkar inte utesluta denna smärta för de användare som upplever det. När det gäller biverkningar för kvinnor är det sannolikt att symptom på virilisering vid måttliga till stora doser är troliga. Dessa kan inkludera sådana symptom som klitorisförstoring, kroppshårtillväxt och fördjupning av rösten. Vid lägre doser bör dessa biverkningar inte vara ett problem för de flesta potentiella kvinnliga användare.


Testosteronacetat

Trenbolonacetat

MGF

Testosteron Cypionat

Trenbolon Enanthate

PEG MGF

Testosteron Decanoat

Boldenonacetat

CJC-1295

Testosteron Enanthate

Boldenone undecylenat

CJC-1295 DAC

Testosteron-isokaproat

Boldenon Cypionate

PT-141

Testosteronfenylpropionat

Boldenon propionat

Melanotan-1

Testosteron propionat

stanolon

Melanotan-2

Testosteron-undekanoat

Nandrolon fenylpropionat

GHRP-2

Mesterone

Nandrolon undecylat

GHRP-6

Testosteron Sustanon 250

Nandrolon cypionat

Ipamorelin

Clostebolacetat

Nandrolon propionat

Hexarelin

Methylandrostanolone

metyltrienolon

Sermorelin

Metenolon-enantat

Drostanolon propionat

Oxytocin

Metenolonacetat

Drostanolon Enantat

TB500

Anavar

Tadalafil

triptorelin

Winstrol

vardenafil

Tesamorelin

Clomifencitrat

Dianabol

gonadorelin

Toremifencitrat

Tamoxifen Citrate

DSIP

finasterid

Dapoxetinhydroklorid

Selank


图片23.jpg

Hot Tags: steroid byggpulver dihydroboldenon cypionate, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, hiGH kvalitet, i lager

Förfrågning

You Might Also Like