Raws Mibolerone Anabolic Steroids Powder

Mibolerone Snabbdetalj:
Alias: Kontrollera droppar
CAS: 3704-09-4
MF: C20H30O2
MW: 302,45
EINECS: 223-046-5
chatta nu

Produktinformation

Miboleron CAS 3704-09-4 Snabba anabola steroider Muskelmassa Kroppsbyggnad

Whatsapp: +8618126437315
Skype:   selina.xu@yccreate.com

Alla frågor, var god kontakta mig!
Välkommen till din förfrågan!


Mibolerone   Snabbdetalj:
Alias: Kontrollera droppar
CAS: 3704-09-4
MF: C20H30O2
MW: 302,45
EINECS: 223-046-5
Smältpunkt: 168-171 ° C
Utseende: vitt kristallint pulver
Policy: 100% återförsändelse

Mibolerone   Användningsområden:
Miboleronacetat var ursprungligen som en veterinärprodukt som användes för att hålla kvinnliga hundar under kontroll medan de är i värme genom att stänga cykeln av sina äggstockar. Med rätt tidpunkt kan uppfödare reglera värmecyklerna hos sina tikar. Så småningom började idrottare använda produkten för att öka aggression före händelser. Det var till och med ryktet att Mike Tyson var på Check Drops under den ökända öratbiteincidenten under hans match med Holyfield. Den sena stora guru Dan Duchaine upptäckte dock tillämpningen av Check Drops i modern bodybuilding långt före det. Dropparna gick in och ut ur produktionen flera gånger innan de gjorde en ny uppkomst på grund av det piqued intresse för produkten tack vare den växande populariteten hos ultimata kampsirklar.


Doseringar och användningsområden:
De flesta idrottare använder ca 5mgs ca 30 min före träning eller tävling. Det är inte riktigt "staplat" med något annat än kardarin. Det brukar användas precis före viktiga träningssessioner eller tävlingar. Många idrottare som redan använder tunga doser steroider lägger i kontrolldroppar som en före-händelseförstärkare.

Miboleronacetat Halveringstid:
Halveringstiden för Miboleronacetat är ganska kort på cirka 4 timmar, så idrottare som vill utnyttja den fulla effekten av denna produkt använder den ungefär 20 till 30 minuter innan de behöver boost. Vissa konkurrenter kan dosera produkten en gång till samma dag vid långa händelser, vilket möjliggör en fullständig 5-timmarsperiod mellan 5mg portioner. Kom ihåg att du måste använda hjälpmedel för leverstöd som N2Guard för att säkerställa att den toxiska påverkan av Mibolerone Acetate minskar.


Biverkningar :

Kontrollera dropp i produkten i några minuter kommer att orsaka viss uppenbar aggression hos användarna. Om produkten används i två veckor eller mer varje dag, kommer användaren att uppleva tecken på leverskador: slöhet, sömnsvårigheter, tarmrörelser, gula och gula ögon, och ibland leda till fysiskt misslyckande. Detta är inte en fördel med steroider, vilket är en veterinär steroid som missbrukats av många idrottare för fel syfte.

Hot Tags: raws mibolerone anabola steroider pulver, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, hiGH kvalitet, i lager

Förfrågning

You Might Also Like