Proviron Mesterolone Orala Anabola Steroider

Proviron (Mesterolone) Identification: Produktnamn: Mesterolone (Provviron) Kemiskt namn: 17beta-Hydroxi-lalfa-metyl-5a-androstan-3-on; 1alfa-metylandrostan-17beta-ol-3-on CAS: 1424-00-6 MF: C20H32O2 MW: 304,47 EINECS: 215-836-3 Utseende: Vitt kristallint pulver Smältpunkt: ...
chatta nu

Produktinformation

Proviron (Mesterolone) Identifikation:


Produktnamn: Mesterolone (Proviron)
Kemiskt namn: 17beta-hydroxi-lalfa-metyl-5a-androstan-3-on; 1alpha-Methylandrostan-17beta-ol-3-on
CAS: 1424-00-6
MF: C20H32O2
MW: 304,47
EINECS: 215-836-3

Utseende: Vitt kristallint pulver

Smältpunkt: 203,1 ~ 205,7 ° C

Renhet: 99,46%
Standard: Företagsstandard
Kategorier: Steroider och hormoner; API; testosteron; orala steroider
Effektiv dos: 25-200mgs / dag
Aktivt liv: upp till 12 timmar
Detektionstid: 5-6 veckor
Anabolisk / Androgenisk Förhållande: 100-150: 30-40


Proviron är varumärket för det oralt tillämpliga androgen- och DHT-dihydrotestosteron-derivatet (Mesterolone). Proviron är effektivt för depression, ångest och för att öka bristen på sexdrivning. Mesterolon används ofta som en antiestrogen behandling och kan användas av dem som har haft en dålig reaktion på testosteronbehandlingar. Läkemedlet har visat sig vara fördelaktigt vid behandling av sexuell dysfunktion, impotens och låg libido. Mesterolon binder till östrogenreceptorer, vilket minskar deras aktivitet, vilket inte bara minskar östrogenproduktionen utan också uppmuntrar till naturlig testosteronproduktion i kroppen.


Mesterolon COA:

 

TESTFÖREMÅL SPECIFIKATION RESULTAT
Beskrivning Vit eller nästan vit kristallint pulver Positiv
Identifiering Positiv Positiv
Analysera 97,0 ~ 103,0% 99,46%
Smältpunkt 203 ~ 208 ℃ 203,1 ~ 204,7 ℃
Förlust vid torkning 0,5% max 0,33%
Specifik rotation + 15 ° ~ + 20 ° + 17,5 °
Återstod vid tändning 0,2% max 0,09%
Selen (som Se) 30PPm max <>
Relaterade substanser 2,0% max 0,80%
Slutsats Specifikationen överensstämmer med företagsstandard.


Produktbeskrivning:

Proviron är till hjälp i stackar på grund av dess unika förmåga att hålla kroppen från att vända testosteron till östrogen, vilket ger testosteron en bättre anabole effekt. Detta hjälper kroppsbyggaren på många sätt. Först bidrar det till att minska östrogena biverkningar av andra steroider, vattentätning, sänkt könsdrift, gynokomasti etc. Dessutom kan Proviron bidra till att öka testosterons styrka i kroppen genom att frigöra testosteron från dess bindning till könshormonbindande globulin (SHBG ).

Proviron är därför bäst staplat med testosteron, vilket gör att anti-östrogenföreningar är onödiga. Proviron kan dock orsaka högt blodtryck så att blodtrycksmedicinering kan behövas för dem som är benägen för hypertoni. I kliniska situationer används Proviron generellt för att behandla olika typer av sexuell dysfunktion, vilket ofta beror på en låg endogen testosteronnivå. Det kan vanligtvis omvända problem med sexuell ointressen och impotens, och används ibland för att öka spermieantalet. Läkemedlet stimulerar inte kroppen att producera testosteron, men är helt enkelt ett oralt androgenutbyte som används för att kompensera för en brist på det naturliga manliga androgenet.

Proviron är också en ändring som vanligtvis används med orala anabola / androgena steroider. Att inte använda denna struktur i fallet med Proviron avlägsnar den anmärkningsvärda risken för levertoxicitet som vi normalt associerar med orala droger. Det anses därför vara "säkert" muntligt, användaren behöver inte oroa sig för allvarliga komplikationer med användning. Denna steroid använder faktiskt samma 1-metylering som vi ser närvarande på Primobolan (metenolon), en annan väl tolererad oralt aktiv förening. Alkylering vid den ena positionen saktar också metabolismen av steroiden under första passet, även om det är mycket mindre djup än 17 alfa-alkylering. Likaså är Proviron och Primobolan resistenta nog att brytas ner för att tillåta terapeutiskt fördelaktiga blodnivåer att uppnås, även om den totala biotillgängligheten för dessa föreningar fortfarande är mycket lägre än metylerade orala steroider.

Proviron Bodybuilding

Den bästa tiden att använda Proviron kommer att vara under skärningsfasen. Denna steroid har förmågan att ge en bit av en härdande effekt liknande Masteron, men ännu viktigare kommer härdningseffekterna från andra steroider att förbättras. Då anser vi att det är starkt bindande för androgenreceptorn, vilket gör att individen kan bränna kroppsfett till en mycket effektivare takt. Härifrån måste vi överväga anti-östrogen effekten av Proviron. Detta kommer att säkerställa att individen är mindre benägen att behålla vattnet och som diskuterat, beroende på den totala cykeln, kan det negera behovet av ett traditionellt antiöstrogen. Sedan är vi återigen kvar med förbättringen av cirkulerande fri testosteron. Detta kan vara en stor fördel när testosteronnivåerna ofta är mycket lägre under denna fas av anabole steroidanvändning. Faktum är att med en låg doserad testosteroncykel som inkluderar andra anabola steroider kan vi med säkerhet säga att de totala resultaten blir större för individen som innehåller Proviron jämfört med den som inte gör det. I slutändan är den primära basfördelen den ökade androgeniciteten hos andra steroider som används för att främja en mycket hårdare och långt mer definierad kroppsbyggnad. Det bör noteras medan Proviron verkligen kan ge dessa egenskaper de kommer inte att märkas om du inte är mager.


Till skillnad från nästan alla andra orals är Proviron inte hepatotoxisk, eftersom den inte är 17-alkylerad. Tabletter är typiskt 25 mg och tas en eller två åt gången. Mängder större än detta har ingen ytterligare inverkan på att förbättra libidocykeln, men om de används för ett visst tillfälle, oavsett om det är cykel eller av cykel, kan det tillfälligt förbättra kärlsystemet, om det redan är märkbart men har utrymme för förbättring.

Proviron kan staplas med vilken anabolisk steroid som helst. En provproviron-cykel:

Vecka Dianabol Proviron Cardarin (GW-501516) N2Guard
1 40mgs / ED 50mgs / ED 20mgs / ED 5caps / ED
2 40mgs / ED 50mgs / ED 20mgs / ED 5caps / ED
3 40mgs / ED 50mgs / ED 20mgs / ED 5caps / ED
4 40mgs / ED 50mgs / ED 20mgs / ED 5caps / ED
5 40mgs / ED 50mgs / ED 20mgs / ED 5caps / ED
6 40mgs / ED 50mgs / ED 20mgs / ED 5caps / ED
7 40mgs / ED 50mgs / ED 20mgs / ED 5caps / ED
8 40mgs / ED 50mgs / ED 20mgs / ED 5caps / ED

Proviron (Mesterolone) Pulver Bild:

777.jpg

666.jpg


Hur beställer du Provviron / Mesterolone Pulver från oss? Vänligen kontakta:


E-post: joy@ycgmp.com
Skype: joy.peng18
WhatsApp: + 86-18578209858
Tel .: 86-0755-23311925
Fax: 86-0755-23229476
Shenzhen Sendi bioteknik Co, Ltd

Hot Tags: proviron mesterolone oral anabolic steroids, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, högkvalitativ, i lager

Förfrågning

You Might Also Like