Prohormon Steroider Master Propionat CAS 521-12-0

Prohormones Steroider Master Propionat CAS 521-12-0 Masteron Beskrivning: 17b-Hydroxi-2a-metyl-5a-androstan-3-on-propionat, även känt som drostanolonpropionat, är en syntetisk anabolisk androgen steroid. Det har liknande egenskaper som dihydrotestosteron. Det hade använts för behandlingen ...
chatta nu

Produktinformation

Prohormones Steroider Master Propionat CAS 521-12-0

Masteron Beskrivning:

17b-hydroxi-2a-metyl-5a-androstan-3-on-propionat, även känt som drostanolonpropionat, är en syntetisk anabolisk androgen steroid. Det har liknande egenskaper som dihydrotestosteron. Det hade tidigare använts för behandling av bröstcancer. Men det används nu främst av idrottare och bodybuilder som en anabolisk steroid. Det har två stora effekter, bland annat att förbättra fysisk / atletisk prestation (som uthållighet och styrka) och förbättra fysisk hälsa (muskeluppbyggnad och fettförlust). Det ska administreras via intramuskulär injektion i stället för oral behandling.


Kemiska egenskaper Vit fast användning Anabolisk steroid används som antineoplastisk.

Masteron hämmar väsentligt produktionen av naturlig testosteron, så att exogen testosteronbehandling vid användning av steroiderna är mycket viktig. Innehåller inte exogen testosteron kan orsaka att de flesta män reducerar testosteron, vilket inte bara ger många möjliga symtom men också mycket ohälsosamma.

Eftersom de flesta av masteron kommer att användas i skärcykeln är det mycket vanligt att använda en stor mängd testosteron eftersom det kan ge en hög östrogenaktivitet. Om så är fallet kommer du att upptäcka att 100-200 mg testosteron med låg dos per vecka är tillräcklig för att motstå inhiberingen och ge önskat testosteron.


Masteron 100 mg / ml Dosering:

Drostanolon kommer i två versioner - Masteron 100 (Drostanolone Propionate) ochMasteron 200 (Drostanolone Enanthate). Den första estern kan doseras vid 50 till 150 mg / vecka och är känd som den snabbare verkande versionen av Drostanolon, medan den andra estern doseras till 200 mg per vecka och används två gånger per vecka med en långsammare frisättning av hormon. I fallet med Masteron 100 kommer en idrottsman injicera 100 mg varannan eller tre dagar för att få tillräckliga resultat. På grund av viriliseringssymtomen ska kvinnliga idrottare inte använda mer än 25-50 mg varje vecka i sammanlagt 4-6 veckor.


Testosteron Steriod

Boldenon steroider

Testosteronbas

Boldenon Base

Testosteron Enanthate

Boldenone Undecylenate (Equipoise)

Testosteronacetat

Boldenonacetat

Testosteron propionat

Boldenon Cypionate

Testosteron Cypionat

Boldenon propionat

Testosteronfenylpropionat

Nandronlone Steroider

Testosteron-isokaproat

nandrolon

Testosteron Decanoat

Nandrolon propionat

Testosteron-undekanoat

Nandrolon cypionat

17A-metyl-1-Testosteron

Nandrolon Decanoat (DECA)

Clostebolacetat (Turinabol)

Nandrolonfenylpropionat (NPP)

Testosteron Sustanon 100

Nandrolon-undecylat

Testosteron Sustanon 250

Mestanolone

Trenbolon steroider

Drostanolone Masteron

Trenbolonbas

Drostanolon propionat (Masteron)

Tren cyklohexylmetylkarbonat

Drostanolon Enantat

Tiboloneacetat Livial

17a-metyl-Drostanolone (Superdrol)

Metribolone (metyltrienolon)

Primobolan / metenolon steroider

Trenbolonacetat

Methenolonacetat (Primobolan)

Trenbolon Enanthate

Metenolon-enantat


图片60.jpg

Hot Tags: prohormon steroider masteron propionat CAS 521-12-0, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, hiGH kvalitet, i lager

Förfrågning

You Might Also Like