Parabolan Trenbolone Enanthate Steroider Pulver

99,6% Renhet Trenbolon Pulver USP31 Parabolan Trenbolon Enanthat Trenbolon Enanthate Snabbdetalj: Trenbolon Enanthat Beskrivning: Trenbolon Enanthate skiner också i sin förmåga att i hög grad bevara mager muskelvävnad. När vi diet, för att förlora kroppsfett, inte vikt utan kroppsfett vi...
chatta nu

Produktinformation

99,6% Renhet Trenbolon Pulver USP31 Parabolan Trenbolon Enanthate

Trenbolon Enanthate Snabbdetalj:

produktnamn

Trenbolon Enanthate

CAS-nummer

472-61-546

Molekylär formel

C25H34O3

Molekylvikt

382,54

analyser

99%

Utseende

Lite gult eller gult kristallint pulver

Halva livet

48-72 timmar

Produktanvändning

Manlig hormon, är en populär steroid i bodybuilding community, är en mycket potent androgen med stark anabole aktivitet.

lagring

Skuggning, begränsad bevarande.


Trenbolon Enanthate Beskrivning:
Trenbolon Enanthate skiner också är i sin förmåga att avsevärt bevara mager muskelvävnad. När vi diet, för att förlora kroppsfett, inte vikt, men kroppsfett måste vi vara i ett kaloriunderskott; Vi måste bränna mer kalorier än vi konsumerar. Som en följd av det, som kroppskampen förändras med en önskan att hänga på lagrad kroppsfett på grund av detsamma, är naturen lean muskelvävnad ofta avlivad för att möta sina energibehov. När vi förlorar mer magert muskelvävnad, saktar det ner metabolsk hastighet, och det gör det naturligtvis att kroppen ser sämre ut. Trenbolon Enanthate kommer att förhindra detta. Självklart blir det ännu bättre. Genom sina egenskaper kommer Trenbolone Enanthate att ge den ultimata visuella konditioneringseffekterna.
Trenbolon Enanthate är en steroid som kraftigt ökar muskeluthållighet, mer arbete kan göras och du kommer inte tröttna ut så fort och det kommer också att spela en viktig roll vid återhämtning och helande.

Trenbolon Enanthate Applications:
Trenbolon är särskilt starkare än testosteron, och har en effekt som är lika mycket som tre gånger så stark på en milligram för milligrambasis. På samma sätt kan vi förvänta oss att se någon nivå av androgena biverkningar med användning av denna förening. Oljig hud, aggressivt beteende, akne och håravfall är därför inte ovanliga under en cykel med denna steroid. Den androgena naturen hos detta läkemedel gör det naturligtvis ett mycket riskabelt föremål för kvinnor att använda, chansen för viriliseringssymtom är extremt hög med en sådan kraftig androgen.
Trenbolon är också mycket starkare än testosteron vid undertryckande av endogen androgenproduktion. Detta tydliggör det faktum att östrogen inte är den enda gärningsmannen med negativ återkopplingshämning, eftersom det här inte finns någon uppbyggnad av detta hormon för att rapportera här. Det finns emellertid viss aktivitet som ett progestin som är inneboende i denna förening, eftersom trenbolon är ett 19-nortestosteron (nandrolon) -derivat (en egenskap som karakteriserar dessa föreningar).

Trenbolon Enanthate Användning:
Trenbolon Enanthate är endast tillgänglig från underjordiska laboratorier och är inte avsedd för konsumtion, men anses vara ett idealiskt läkemedel för kroppsbyggare som vill bränna fett och få muskler, även om den långa estern gör det oklokt för professionella idrottare som genomgår testning för att använda .


Steroidhormonpulver:

Testosteronacetat

Trenbolonacetat

MGF

Testosteron Cypionat

Trenbolon Enanthate

PEG MGF

Testosteron Decanoat

Boldenonacetat

CJC-1295

Testosteron Enanthate

Boldenone undecylenat

CJC-1295 DAC

Testosteron-isokaproat

Boldenon Cypionate

PT-141

Testosteronfenylpropionat

Boldenon propionat

Melanotan-1

Testosteron propionat

Nandrolon Decanoat

Melanotan-2

Testosteron-undekanoat

Nandrolon fenylpropionat

GHRP-2

Mesterone

Nandrolon undecylat

GHRP-6

Testosteron Sustanon 250

Nandrolon cypionat

Ipamorelin

Clostebolacetat

Nandrolon propionat

Hexarelin

Methylandrostanolone

metyltrienolon

Sermorelin

Metenolon-enantat

Drostanolon propionat

Oxytocin

Metenolonacetat

Drostanolon Enantat

TB500

Anadrol

stanolon

Fragment 176-191

Anavar

Tadalafil

triptorelin

Winstrol

vardenafil

Tesamorelin

Clomifencitrat

Dianabol

gonadorelin

Toremifencitrat

Tamoxifen Citrate

DSIP

finasterid

hydroklorid

Selank


Whatsapp: +8618126437315
Skype: selina.xu@yccreate.com

Alla frågor, var god kontakta mig!
Välkommen till din förfrågan!

Hot Tags: parabolan trenbolone enanthate steroider pulver, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, hiGH kvalitet, i lager

Förfrågning

You Might Also Like