Oxymetholone Anadrol Steroid för Hälsobyggnad

99,6% Renhet Snabb leverans Oxymetholone Anadrol CAS 434-07-1 Steroid Snabb detaljer: Beskrivning: Anoxylolon är en effektiv oral anabolisk steroid härrörande från dihydrotestosteron. Propofolon anses av många vara den mest kommersiellt tillgängliga steroiden. En nybörjare av ett steroidtest här ...
chatta nu

Produktinformation

99,6% Renhet Snabb leverans Oxymetholone Anadrol CAS 434-07-1 Steroid

Snabbdetalj:

Produktnamn

oxymetholone

Annat namn

Anadrol

CAS

434-07-1

Einecs nr

207-098-6

Molekylär formel

C21H32O3

Molekylvikt

332,48

Utseende

vitt kristallint pulver.

Molekylär struktur

图片10.jpg

Analysera

98%

Användande

Fitness Bodybuilding


Beskrivning:
Anoxylolon är en effektiv oral anabolisk steroid härrörande från dihydrotestosteron. Propofolon anses av många vara den mest kommersiellt tillgängliga steroiden. En nybörjare av ett steroidprov detta läkemedel kan få 20 till 30 pund stora block och kan vanligtvis slutföras inom 6 veckor efter användning.
Anadrol (oxymetholone) ger mycket vattenretention, så en stor del av denna vinst blir vikten av vatten. Detta har vanligen liten effekt på användaren, och de kan känna sig bra och starka när de tar oxymetholon. Oxymetholonen kan hjälpa till med en avsevärd nivå av storlek och styrka.
Muskeln är mer klumpig, krymper bättre och ger en viss grad av skydd för att bibehålla formen av extra vatten i bindväven och runt den. Detta möjliggör större flexibilitet och hoppas minska risken för skador vid lyftning av tunga föremål.


Användningsområden:
Syre metylketon är en av de mer effektiva orala metaboliska steroiderna vi kan använda; för detta problem är det en av de mer potenta syntetiska metabola steroiderna vi har tid, oralt eller injicera. Ofta kallad Anadrol Oxymetholone utvecklades på 1960-talet för att behandla allvarliga anemi och muskelsvasta störningar, och är därför vanligtvis en hög kvalitet på anabola steroider som används för att öka idrottarnas viktökning av idrottare. Även om det är mycket effektivt, är det mycket vanligare för många orala metaboliska steroider.


COA :

Testa

Analysstandard

Resultat av analys

Identifiering

Infraröd absorption

Anpassa

Ultraviolett absorption

löslighet

Clearing

Passera

Smältpunkt

172 ~ 180 ℃

172 ~ 179 ℃

Specifik rotation

+ 34 ~ + 38 °

+ 36,3 °

Förlust vid torkning

≤1.0%

0,4%

Organiska flyktiga föroreningar

≤850PPM

320PPM

Analysera

97,0 ~ 103,0%

99,5%


Stapling Anadrol med andra steroider :
En intressant ytterligare fråga handlar om kombinationen av Anadrol med andra anabola steroider. För exemaple ger tillsats av Anadrol till 50 mg / dag av Dianabol liten tillägg till en steroidcykel, i motsats till att Anadrol tillsätts 50-100 mg / dag trenbolonacetat eller 60 -80 mg / dygn Anavar (oxandrolon) ger en dramatisk förbättring. Därefter är dess staplingsbeteende liknande Dianabol, men inte för trenbolon. Lika detta beror på att, till skillnad från trenbolon, inte oxymetholoe binder starkt till androgenreceptorn, och mest av dess anabola effekt är sannolikt inte genomiskt medierad via AR.


Whatsapp: +8618126437315
Skype: selina.xu@yccreate.com

Alla pratar med liknande ord, det jag vill säga är: Ge mig en chans, bara försök på mig, kanske kommer du att bli en överraskning från mig!

Hot Tags: oxymetholone anadrol steroid för hälsobyggande, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, hiGH-kvalitet, i lager

Förfrågning

You Might Also Like