Oral viktminskning steroider Methasterone

Oral viktminskning Steroider Methasteron Superdrol Prohormon Supplement For Dummies 3381-88-2 Snabbinformation: Beskrivning: Methastron Superdrol och metyl-drostanolon) är orala anabola steroider. Overshoot eller Superdrol är en anabolisk steroid. För övning / övning ökar Superdrol ...
chatta nu

Produktinformation

Oral viktminskning steroider Methasteron Superdrol Prohormon Supplement For Dummies 3381-88-2

Snabbdetalj:

Produktnamn

17a-metyl-Drostanolone

Annat namn

Drostanolone

CAS

3381-88-2

Molekylär formel

C21H34O2

Molekylvikt

318,49346

Utseende

vitt kristalloidpulver.

Molekylär struktur

图片8.jpg

Analysera

99%

Användande

anabolisk steroid


Beskrivning:

Methastron Superdrol och metyl-drostanolon) är orala anabola steroider. Overshoot eller Superdrol är en anabolisk steroid. För övning / övning ökar Superdrol testosteronnivåerna, vilket resulterar i en signifikant ökning av kroppsform och storlek, främst på grund av deras ökade kapacitet för dessa fördelar enbart för att göra Superdrol till en kraftfull androgen, men inkluderar också andra traditionella steroidegenskaper såsom: Ökad röd produktion av blodkroppar (RBC); förbättrad amning genom bättre amning ökat syre och näringsämnen som levereras till arbetsmusklerna Mer kraftfull muskelrörelse Återställer muskelglykogen, snabbare återhämtning; Undertrycker katabolism (muskelskada).
Superdrol är en anabolisk steroid som bär en unik historia jämfört med många syntetiska metaboliska steroider. Överskottet i sig är bara ett varumärke som överstiger nivån av syntetiska metaboliska steroider och säljs som ett hormon eller näringstillskott för ämnesomsättningen. Även om de anabola steroiderna, aktiva hormoner.


Ansökan:

Metastron är en anabole substans som innebär att den främjar proteinsyntesen och därmed främjar muskelstyrkan. När musklerna blir starkare växer de. I slutändan får Superdrol-användare mycket muskelkvalitet, eftersom musklerna blir starkare.
En annan fördel med att använda Superdrol är att det inte blir östrogen. Många hormoner kan börja i kroppen som testosteronliknande substanser, men blir så småningom östrogen genom en process som kallas aromatisering. Östrogen orsakar minskad styrka, muskelförlust och ökat fett.
Så det är främjaren av vad som är motsatsen till vad Superdrol vill. Dessa egenskaper uppträder när föreningen är stoppad. Men med Superdrol börjar aromatiseringsprocessen aldrig.
Föreningen blir inte ett östrogen i kroppen, vilket innebär att det mesta av muskelförstärkningen och fettförlusten bibehålls efter administrering av läkemedlet.


Whatsapp: +8618126437315
Skype: selina.xu@yccreate.com

Alla pratar med liknande ord, det jag vill säga är: Ge mig en chans, bara försök på mig, kanske kommer du att bli en överraskning från mig!

Hot Tags: oral viktminskning steroider metasteron, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, hiGH kvalitet, i lager

Förfrågning

You Might Also Like