Oral Turinabol 4-Chlordehydromethyltestosteron

Grundläggande Information:
Kemiskt namn: 4-klorohydrometyltestosteron
Handelsnamn: Oral Turinabol
CAS: 2446-23-3
Analys: 99% min.
Molecular Fomular: C20H27ClO2
chatta nu

Produktinformation

Oral Turinabol hög kvalitet 4-klordehydrometyltestosteron

Grundläggande Information:
Kemiskt namn: 4-klorohydrometyltestosteron
Handelsnamn: Oral Turinabol
CAS: 2446-23-3
Analys: 99% min.
Molecular Fomular: C20H27ClO2
Molekylvikt: 334,88
Förpackning: foliepåse eller tenn.
Aktivt liv: 16 timmar
Karaktär: Vit kristallint pulver.
Turinabol Användning: farmaceutiskt material, steroidhormon, anabolin. För behandling av manlig hypogonadism och nedsatt spermie infertilitet.


Turinabol Beskrivning:
4-klorhydrometyltestosteron, som säljs under varumärket Oral Turinabol, är en anabolisk steroid. Oral Turinabol beskrivs ofta som att ha egenskaper någonstans mellan Dianabol och Anavar. Med dess måttliga anabola effekter och mild-ish biverkningar. Strukturellt är det Dianabol med ett tillsatt klor i -4-positionen, vilket har förutsägbar fördel att förhindra aromatisering. Oral Turinabol är inte bara en tablettversion av injicerbar turinabol eller en alkylerad version av den. Oral Turinabol är bland de långsammare steroiderna, vanligtvis när du kör det i en cykel så ser du inte alltför dramatisk styrka, vikt- och viktvinster, men handeln där ute är att de vinster du ser kommer att vara av högre kvalitet med mycket lägre risk för gyno eller östrogena biverkningar som vattenretention eller gynekomasti.

Användare av denna steroid rapporterar ofta mycket bra vinster i styrka tillsammans med en liten vinst i kvalitativ muskelmassa. T-bol används ofta som en "hoppa start" till en cykel. Här kan de snabbverkande effekterna av munnen göra det möjligt för kroppsbyggaren att börja uppleva vinster och "pumpar" tidigt medan de injicerbara ämnen som används i cykeln har mer tid att GP Turan är en väldigt mångsidig steroid och kan användas effektivt i både skärnings- och fyllningscykler. Den staplar bra med nästan alla föreningar och är också effektivt för att sänka SHBG i kroppen, vilket gör de andra föreningarna, såsom testosteron , ännu effektivare.


Turinabol-program:
Oral Turinabol är känt för att producera kvalitetsvinster i både styrka och massa, om än inte lika dramatisk som andra orala föreningar som methandrostenolon och oxymetholon. Den kan användas av kroppsbyggare både i bulkning och skärning och att cyklerna tar tillvara för att behålla muskler från tidigare cykel . På grund av dess innehav jämförs det ofta med anavar eller dianabol i kroppsbyggnad. Oral Turinabol karakteriseras med uttalade anabola effekter med låg androgen aktivitet. Genom att ta denna steroid idrottare rapportera inte så snabb vinst som de skulle vilja, men i stället för dessa muskler är väldefinierade har en hård look. Genom att vara 4-klorändring påverkar den inte aromatiseringsenzymet. Oral Turinabol omvandlas inte till östrogen, det är medelvärdet att det inte provar vattenretention. I våra dagar används det också ofta i medicin efter allvarlig operation.

Hot Tags: oral turinabol 4-klordehydrometyltestosteron, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, hiGH-kvalitet, i lager

Förfrågning

You Might Also Like