Oral Steroid Methenolone Enanthate Primobolan Depot

Orala anabola steroider Methenolone Enanthate Primobolan Depot Methenolone Enanthate Primobolan Snabbinformation: Methenolone Enanthate Primobolan Användning: Primobolan är giftigt för levern, speciellt de orala versionerna, även om toxiciteten är gradvis och liten. Acne och håravfall kan förekomma ...
chatta nu

Produktinformation

Orala Anabola Steroider Metanol Enantat / Primobolan Depot CAS 303-42-4 Positiva Legal Cut Steroider Inga Biverkningar

hk@chembj.com

Välkommen till Contact Mitchell För mer information Direkt: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com

Primobolan-depot (Methenolone Enanthate) är en av få steroider som är idealiska för både bulkning och skärning. Här pratar vi bara om skärningscykeln.


Methenolon Enanthate Primobolan Snabbinformation:

Produktnamn

Metenolon Enantatfabrik Leverans

Annat namn

Primobolan Depot

CAS-registreringsnummer

303-42-4

EINECS

206-141-6

Molekylär formel

C27H42O3

Molekylvikt

414,62

Min beställningskvantitet

10 gram

Smältpunkt

66-70 ° C

Specifik optisk rotation

+ 38 ° - + 42 °

Analysera

99,9%

Varför Primobolan Depot (Methenolone Enanthate) är bra för skärcykel?

1: Det är ett DHT-derivat, det binder till androgenreceptorer (AR) med mer styrka än testosteron. Denna kvalitet är en stor hjälp för fettförlust eftersom denna interaktion med AR hjälper lipolys (nedbrytning av fetter).

2: Liksom de flesta DHT-steroider, aromatiserar Primobolan depot inte till östrogen. Följaktligen behålls inget vatten i kroppen, och muskelvinsterna är mycket rena och vaskulära.

3: Om Primobolan Depot (Methenolone Enanthate) tas ensam, kommer inte aromatashämmare (AI) eller SERM att vara nödvändiga.


Doseringen av Primobolan Depot (Methenolone Enanthate):

Halveringstiden för Primobolan Depot (Methenolone Enanthate) är antagligen ca 5 dagar. Som ett resultat används Primobolan Depot (Methenolone Enanthate) mest effektivt när det injiceras minst två gånger per vecka. Vid användning av 400 mg / vecka kan posttestterapi (PCT) startas endast 5 dagar efter den sista injektionen, medan vid högre användningsgrad, såsom 1000 mg / vecka, krävs minst 10 dagar tills återhämtningen är sannolikt att bli möjlig.


Injicerbara recept av 100mg / ml Primobolan Depot (Methenolone Enanthate):

100 mg / ml -100 gram metenolonacetatpulver (75 ml)

20 ml BA (2%)

200 ml BB (20%)

705 ml olja


Cutting Primobolan Cycle:

Exempel:

Wk 1-12 Primbolan Enathate 400mg / wk

Wk 1-12 Testosteron Enanthate 400mg / wk

Wk 8-12 Winstrol 50mg / ED

* Aromasin 10 mg / ED

* HCG 500ius 2x vecka


Methenolon Enanthate Primobolan Applikationer:

Primobolan är giftigt för levern, speciellt de orala versionerna, även om toxiciteten är gradvis och liten. Acne och håravfall kan uppstå med långvarig användning.
Primobolan är en bra basförening i en stapel och kan ge resultat bara lite under den för nandrolon och används bäst i en klippblock. Eftersom Primobolan inte aromatiserar, finns det ingen användning för Clomid eller Nolvadex.

Primobolan Depot är den injicerbara versionen av steroidmetenolonen. Det är samma förening som den i Primobolan Orals (metenolonacetat), båda framställda av Schering. I denna injicerbara version läggs en enantatester till steroiden, vilket medför långsam och gradvis frisättning från injektionsstället. Dess aktivitetslängd skulle således vara ganska lik Testosteron Enanthate, med blodnivåer kvarstående förhöjda i ungefär två veckor. Methenolon själv är en långverkande anabole, med extremt låga androgena egenskaper.


Dess anabola effekt är också ganska mild, dess effekt anses vara något mindre än DecaDurabolin (nandrolondekanoat) på en milligram för milligrambasis. Av denna anledning används Primobolan mest under skärningscykler när en massökning inte är huvudmålet. Vissa idrottare föredrar att kombinera en mild anabole som "Primo" med bulking läkemedel som Dianabol, Anadrol eller testosteron, men förmodligen sänka den totala androgendoseringen och minimera obehagliga biverkningar. När man väljer mellan Primobolan-versionerna, föredras injicerbar över oral, eftersom det är mycket mer kostnadseffektivt.

Primobolanmetenolon Enantat Produktdoser:

Eftersom Primobolan inte omvandlas till östrogen, visar det många gynnsamma egenskaper. Estrogenrelaterade biverkningar bör därför inte ses alls vid användning av denna steroid. Känsliga individer behöver inte oroa sig för att utveckla gynekomasti, och de bör inte märka någon vätskeretention med detta läkemedel. De vinster som ses med Primobolan kommer endast att vara av hög kvalitet muskelmassa, och inte den släta uppblåst som följer med de flesta steroider som är öppna för aromatisering. Under en cykel ska användaren dessutom inte ha mycket problem med blodtrycksvärden, eftersom denna effekt också är relaterad (i allmänhet) till östrogen och vätskeretention. Vid en måttlig dos på 100-200 mg per vecka ska Primobolan inte heller störa den endogena testosteronnivån lika mycket som vid användning av en injicerbar nandrolon eller testosteron. Vid högre doser kommer starkt testosteronundertryck att märkas, eftersom alla steroider kan verka för att undertrycka testosteronproduktionen vid en given dosering. Här är det naturligtvis en riktig postcykelterapi ett måste.

Dessutom är det mest populärt för manliga kroppsbyggare att stapla Primobolan med andra steroider för att få en snabbare och mer förbättrad effekt. Under en dietnings- eller skärningsfas kan ett icke-aromatiserande androgen som halotestin eller trenbolon tillsättas. Den starka androgena komponenten bör bidra till att öka muskelns hårdhet och hårdhet. Å andra sidan (eller dessutom) kunde vi lägga till Winstrol, en annan mild anabole steroid. Resultatet av denna kombination skulle återigen vara en märkbar ökning av muskelmassa och hårdhet, men i detta fall bör inte vinsten åtföljas av kraftigt ökade biverkningar.


Som tidigare nämnts används Primobolan Depot också effektivt under fyllnadsfaser. Tillsatsen av testosteron, Dianabol eller Anadrol skulle visa sig vara ganska effektiv för att lägga till ny muskelmassa. Naturligtvis skulle vi behöva ta itu med östrogena biverkningar, men i sådana fall bör Primobolan tillåta användaren att ta en mycket lägre dos av det mer "giftiga" läkemedlet och får fortfarande acceptabla resultat.

Kvinnor svarar väl på en dos av 50-100 mg per vecka, även om (som nämnts ovan) ska oralt normalt ges preferens. Dessutom väljer vissa att inkludera Winstrol Depot eller Oxandrolone och få en starkt förbättrad anabole effekt. Kom ihåg att androgen aktivitet kan vara en oro och bör ses, särskilt när mer än en anabole används i taget. Om stapling skulle det vara bäst att använda en mycket lägre startdos för varje läkemedel än om de skulle användas ensamma. Det här är speciellt bra råd om du inte känner till vilken effekt en sådan kombination kan ha på dig. En populär rekommendation skulle också vara att först experimentera genom att stapla med oral Primobolan, och senare gå in i injicerbar om detta fortfarande är nödvändigt.

meth e 0

Headquart ers

Jindacheng Building, Zhongxin Road, Shajing Street, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, Kina

 

Försäljningschef: Mitchell Lu

 

E-post: hk@chembj.com

Telefon: 0086-18124076819

Whatsapp: +86 18124076819

Skype: hk@chembj.com

 

Dessutom får du allt detta vid din dörr. För mer information om vem vi är och vad vi gör, vänligen skicka ett mail till oss och vi skulle gärna komma tillbaka till dig.


Hot Tags: oral steroid metenolon enanthate primobolan depot, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, högkvalitativa, i lager

Förfrågning

You Might Also Like