Orala Oxandrolon Bodybuilding Steroider

Produktnamn: Oxandrolon
CAS: 53-39-4
MF: C19H30O3
MW: 306,44
EINECS: 200-172-9
chatta nu

Produktinformation

Oxandrolon Bodybuilding Steroids Anavar CAS 53-39-4 med högsta kvalitet

Produktnamn: Oxandrolon
Synonymer: 17BETA-HYDROXY-17-METHYL-2-OXA-5ALPHA OCHROSTAN-3-ONE; 5-ALPHA-OCHROSTAN-2-OXA-17-ALPHA-METHYL-17 BETA-OL-3-ONE; OXANDROLON; 17beta -hydroxi-17a-metyl-2-oxa-5-a-androstan-3-on; 17beta-hydroxi-17-metyl-2-oxa-5-a-androstan-3-on; 17beta-hydroxi-17-metyl -2-oxa-5-a-androstan-3-on; 17-beta-hydroxi-17-metyl-2-oxa-androstan-3-on; 17-hydroxi-17-metyl -, (5alpha, 17-beta ) -2-oxaandrostan-3-on
CAS: 53-39-4
MF: C19H30O3
MW: 306,44
EINECS: 200-172-9


Kemiska egenskaper Vitfast
Användning androgen anabolisk steroid, reverserar kataboliska vävnadsprocesser; främjar uppbyggnad av protein; ökar erytropoietinproduktionen
Användning En syntetisk anabolisk steroid. Används för att främja muskel tillväxt och bekämpa ofrivillig viktminskning. Det har också använts för att behandla fall av osteoporos.


Fördelarna med Anavar:

1. Kanske är den största fördelen som roterar kring Anavarhormonet dess förmåga att behandla muskelsvaddande sjukdomar som hjälpmedel eftersom det i stor utsträckning kommer att avvärja muskelsupplösning som är vanligt med sådana sjukdomar och ofta en som orsakar ett förödande slut.

2. Anavar kan också vara mycket användbar vid behandling av brännsoffer som gör det möjligt för dem att återvinna förlorad vävnad, men i vissa fall kan det visa sig inte vara tillräckligt och starkare anaboliker behövs.
3. Vilka vinster i storleken Anavar ger är ren mager vävnad och om du förstår något om prestanda är varje kilo magert vävnad värt dess vikt i guld.
4. I prestationsförbättringsområdet har Anavar tydliga egenskaper hos både män och kvinnor, men på många sätt är det kvinnor som dra nytta av det mesta, så mycket i många cirklar kallas ofta Girl Steroid.


Oxandrolon Medicinska användningsområden

Oxandrolon har undersökts och ordinerats som en behandling för en mängd olika förhållanden. Oxandrolon är FDA-godkänd för behandling av osteoporos, som bidrar till viktökning och motverkar katabolisk effekt av långvarig kortikosteroidbehandling. Från och med 2016 är det ofta föreskrivet off-label för att öka återhämtningen från svåra brännskador, stödja utvecklingen av tjejer med Turners syndrom och motverka hiv / aids-inducerad slöseri.
Oxandrolon ökar både kortsiktiga och långsiktiga resultat hos patienter som återhämtar sig från svåra brännskador. De flesta bevisen visar att det minskar mängden tid på sjukhus och att förbättrad muskel- och benåtervinning fortfarande är mätbar ett år efter skada. Forskning tyder på att oxandrolon också är effektivt vid behandling av alkoholhepatit.


Anavar Biverkningar

Även om vissa oralt administrerade anabola steroider är hepatotoxiska, orsakar oxandrolon liten eller ingen detekterbar skada på brännskadornas lever vid kliniska doser. [2] Detta stöder begreppet som är vanligt bland kroppsbyggare att oxandrolon är mindre hepatotoxiskt än vanligaste orala anabola steroider, som är kända för att orsaka fet leversjukdom.


Testosteronacetat

Trenbolonacetat

Testosteron Cypionat

Trenbolon Enanthate

Testosteron Decanoat

Boldenonacetat

Testosteron Enanthate

Boldenone undecylenat

Testosteron-isokaproat

Boldenon Cypionate

Testosteronfenylpropionat

Boldenon propionat

Testosteron propionat

stanolon

Testosteron-undekanoat

Nandrolon fenylpropionat

Mesterone

Nandrolon undecylat

Testosteron Sustanon 250

Nandrolon cypionat

Clostebolacetat

Nandrolon propionat

Methylandrostanolone

metyltrienolon

Metenolon-enantat

Drostanolon propionat

Metenolonacetat

Drostanolon Enantat

Anavar

Tadalafil

Winstrol

vardenafil

Clomifencitrat

Dianabol

Toremifencitrat

Tamoxifen Citrate

finasterid

Dapoxetinhydroklorid


图片62.jpg

Hot Tags: oral oxandrolon bodybuilding steroider, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, hiGH kvalitet, i lager

Förfrågning

You Might Also Like