Oral DBOL Methandrostenolone Dianabol

CAS nr: 72-63-9
Renhet: 99,9%
MF: C20H28O2
MW: 300,44
Einecs nr: 200-787-2
MOQ (minsta beställningskvantitet): 10gram
chatta nu

Produktinformation

Toppkvalitet Oral Dbol Methandrostenolone Dianabol CAS 72-63-9 Med hög kvalité för att öka mager muskelmassa

hk@chembj.com

Välkommen till Contact Mitchell För mer information Direkt: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com


Metandienon grundläggande detaljer:

Alias: Dianabole, Encephan, Geabol, Metanabol, Metandienon, Metandienonum, Metandrostenolon, Metandrostenolon, Metastenol, Metandrolon, Naposim, Nerobol, Neroboletter, NSC-42722, Protobolin, Stenolon, Stenolon, Sterolon, 1-dehydro-17-metyl-Metandiemon
CAS nr: 72-63-9
Renhet: 99,9%
MF: C20H28O2
MW: 300,44
Einecs nr: 200-787-2
MOQ (minsta beställningskvantitet): 10gram

Ursprung: Dbol Made in China, hög kvalitet och bästa prisgaranti!

Standard: Enterprise Standard
Utseende: Vitt pulver.

Dianabol Användning: Oralt tillämplig steroid med stor effekt på proteinmetaboliken. Meandandonon har en mycket stark anabolisk och androgen effekt. Anabolisk steroid. Androgen. Kontrollerad substans.

Nyckelord: Methandienone, Dianabol, Danabol, Anabole Steroid


Varför är Dianabol så populär?

Detta är huvudsakligen nere till några viktiga faktorer; Det är en oral steroid så det är mycket tilltalande för oerfarna steroider som inte vill använda injicerbara föreningar, den är allmänt tillgänglig, det är väldigt billigt jämfört med andra anabola steroider och viktigast av allt - det är mycket effektivt att orsaka snabba vinster i muskel och styrka. På grund av sin enorma popularitet tyckte vi att det skulle vara bra att ha en artikel som hjälper alla som vill gå in på en Dianabol-cykel.


Hur tar du Dianabol?

Även om Dianabol är tillgängligt i ett injicerbart format används det vanligtvis som en oral steroid i form av en liten tablett. Dianabol har ett relativt kort halveringstid vilket innebär att en användare behåller en stabil blodkoncentrationsnivå som de bäst tar den dagliga dosuppdelningen under dagen. Splitting dosen av Dianabol är vanligtvis lätt på grund av den tillgängliga dosen av tabletter, och det verkar fördelaktigt att konsumera dosen runt den tid du har en måltid för att minimera eventuella magbesvär.

dbol

Doseringar av en Dianabol-cykel:

Den vanliga dosen för Dianabol är 30-50 mg varje dag, med en cykel som vanligtvis varar mellan 4 och 6 veckor. 30-40 mg skulle vara en effektiv dos för en person som är ny för Dianabol, vilket resulterar i stora vinster i muskelmassa och styrka, samtidigt som man begränsar eventuella biverkningar. Mer erfarenhet användare kan önska att ta en något högre dosering, men som de flesta andra föreningar finns en dosnivå där muskeln och styrkan ökar platån och biverkningarna ökar, vilket resulterar i en punkt där det inte är värt att öka dosen . De flesta erfarna användare kommer sällan att ta en dos över 70-80 mg per dag.

Erfaren användare kan önska att stapla Dianabol med andra steroider som vanligtvis används för masscykler. Testosteron Enanthate och Deca-Durabolin, till exempel, med en diet hög i kalorier och välbehövliga näringsämnen för tillväxt. I andra änden av spektret börjar många nybörjare med Dianabol som fristående för sin första anabola steroidcykel. Dianabol, en steroid som kan ge stora vinster i muskelmassa, samtidigt som den är en allmänt tillgänglig oral steroid, välkomnas av den oerfarna och nålstarka användaren.


Dianabol Beskrivningar:

Dianabol har varit en av de viktigaste anabola steroiderna i bodybuilding sedan dess introduktion 1958. Även allmänt känd som "Dbol", används denna orala förening bäst för steroidcykler i kombination med injicerbara steroider, men kan vara av värde som används ensamt som väl.
Effekten av de flesta injicerbara anabola steroider förbättras kraftigt genom tillsats av Dianabol. Förbättringen är större än att helt enkelt öka mängden injicerbar med samma mängd. Ett klassiskt och dramatiskt exempel är trenbolon. Även om den totala mängden steroid som används är densamma i alla tre fallen, ger 50 mg / dag varje trenbolonacetat staplad med 50 mg / dag Dianabol en långt effektivare steroidcykel än antingen 100 mg / dag av trenbolonacetat ensam eller 100 mg / dag Dbol ensam. Biverkningsprofilen är också överlägsen. Med andra ord fungerar föreningarna synergistiskt: helheten är större än delarna. Detta beror troligen på olika handlingsmekanismer.


Dianabol-program:

En av de viktigaste anabola steroiderna i kroppsbyggnad sedan dess introduktion 1958. Också allmänt känd som "Dbol", används denna orala förening bäst för steroidcykler i kombination med injicerbara steroider, men kan också vara av värde som används ensamt.
(Dianabol) är den mest kända Steroid i existens idag och anses av Arnold Schwarzenegger vara "frukost av mästare". Dianabol är en mycket stark förening och tar mycket liten tid att träda i kraft, med två veckor kommer du att märka stora effekter av detta läkemedel.
En av de stora fördelarna med Dianabol är dess förmåga att få en att känna sig bra inuti, självsäker och kraftfull. Alla tre är väldigt viktiga för att träna bra i gymmet och Dianabol kommer säkert att göra dig bra i gymmet! I gymmet kommer du att märka stora vinster i styrka och du kommer att upptäcka att din muskel fyller sig mycket full och stor, det beror främst på det faktum att det dramatiskt ökar proteinsyntesen och kväveuppehållet i muskelcellerna. - Utbildning på Dianabol är en bra upplevelse.
När det gäller viktökningar är Dianabol en mästare vid att skalaerna går upp och nästan ingenting kan göra det snabbare än denna förening. På grund av detta är det en ideal steroid att ta i början av en steroidcykel, det som kallas en "kick-start" och av den anledningen används den mest, och används nästan alltid i kombination med injicerbara steroider.
En typisk dos skulle vara 40-60 mg / dag och många seriösa kroppsbyggare kommer att gå upp till 100 mg / dag, men det är viktigt att notera att Dianabol kan påverka dina blodtrycksnivåer vid högre doser.


Dianabol COA:

artiklar

Krav

Resultat

Utseende

Vitt eller nästan vit kristallint pulver

bekräftar

Identifiering

1. IR
2. UV

Positiv
Positiv

löslighet

Praktiskt taget olösligt i vatten, lösligt i 96% etanol, i kloroform och isättika, syra, lätt löslig i eter.

bekräftar

Analys (på torr basis)

99 ~ 103,0%

99,9%

Förlust vid torkning

≤0.5%

0,29

Återstod vid tändning

≤0.2%

0,10%

Specifik rotation

+ 7 ° ~ + 11 ° (1% vikt / volym lösning i 96% etanollösning)

+ 10,6 °

Smältpunkt

158 ° C min

159 ° C

Återstående lösningsmedel

Etylacetat: 5000PPm max

210PPm

Slutsats: Specifikationen överensstämmer med In-house standard


Oral Dianabol Cycle:

Vecka

metyltrienolon

Winstrol

Cardarine
GW-501.516

Ostarine
MK-2866

N2Guard

1

2mgs / ED

50mgs / ED

20mgs / ED

25mgs / ED

7caps / ED

2

2mgs / ED

50mgs / ED

20mgs / ED

25mgs / ED

7caps / ED

3

2mgs / ED

50mgs / ED

20mgs / ED

25mgs / ED

7caps / ED

4

2mgs / ED

50mgs / ED

20mgs / ED

25mgs / ED

7caps / ED

dbol

Huvudkontor

Jindacheng Building, Zhongxin Road, Shajing Street, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, Kina

 

Försäljningschef: Mitchell Lu

 

E-post: hk@chembj.com

Telefon: 0086-18124076819

Whatsapp: +86 18124076819

Skype: hk@chembj.com

 

Dessutom får du allt detta vid din dörr. För mer information om vem vi är och vad vi gör, vänligen skicka ett mail till oss och vi skulle gärna komma tillbaka till dig.


Hot Tags: oral DBOL methandrostenolone dianabol, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, högkvalitativ, i lager

Förfrågning

You Might Also Like