Orala Kroppsbyggande Steroider Oxandrolon Anavar

Oxandrolon Snabbdetalj:
Oxandrolon osage:
Början: 20 mg / dag
Average: 40-60mg / dag
Förslag: 50 mg / dag
chatta nu

Produktinformation

20/25 mg / ml Oral Bodybuilding Steroids Oxandrolone / Anavar Med Säker Leverans

Oxandrolon Snabbdetalj :

produktnamn

Oxandrolone

Kemiskt namn

Anavar

Koncentration

53-39-4

EINECS-nummer

20 / 25mg

Utseende

Flytande

Politik

100% återförsändelse

WhatsApp

+8618126437315

Skype

selina.xu@yccreate.com


Oxandrolon osage :
Början: 20 mg / dag
Average: 40-60mg / dag
Förslag: 50 mg / dag

Oxandrolon Halveringstid --- 8 timmar :
Anavars halveringstid är 8 timmar, vilket är relativt kort jämfört med andra steroider. På grund av oxandrolons korta 8-timmars halveringstid bryter många användare upp sin dagliga dosering till 2-3 gånger under dagen för att hålla drogen igång stark i deras blodomlopp.


Oxandrolon Beskrivning:
Oxandrolon är mycket populär för bodybuilding, eftersom Anwar är oöverträffad för att förbättra muskelmassan och främja en enorm kraftökning och viktminskning.


Huvudeffekter:

1. Oxandrolon är en av de mest populära anabola steroiderna, som vanligtvis används för att uppnå kvalitet, minska fett, magert muskel och öka uthållighet.

2. En annan effektiv metod för att cirkulera anavar är att använda andra orala och / eller sarmar. Kombinationen av anavar, winstrol och cardarin (GW-501516) kommer att producera en garanterad strimlad kroppsform med minimala biverkningar. För dem som inte vill lägga till injektioner i sina cykler trots allt, som vill bli en pincushion rätt.


Cyklar :
Som med de flesta orala steroiderna är Anavar bäst stablad med minst en injicerbar. Bara anavar och testosteron fungerar väldigt bra. Efter cykeln rekommenderas att använda HCGenerate med en perfekt PCT för att stärka de vinster som gjorts och för att behålla muskelmassa från en test-Anavar-cykel.


Whatsapp: +8618126437315
Skype: selina.xu@yccreate.com

Oavsett om du kommer att vara min kund eller inte, välkommen till din förfrågan!

Hot Tags: oral bodybuilding steroider oxandrolon anavar, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, hiGH kvalitet, i lager

Förfrågning

You Might Also Like