Nandrolon steroidpulverhormon för kroppsbyggnad

CAS 434-22-0 Nandrolonbas steroidpulverhormon för kroppsbyggnad Nandrolon Base Snabba detaljer: Nandrolonbas Beskrivning: Nandrolonbaser syntetiseras vanligtvis av manligt reproduktionshormon testosteron. Det kan hjälpa till att återuppbygga kroppens vävnad, öka kropp och benmassa och uppmuntra ...
chatta nu

Produktinformation

CAS 434-22-0 Nandrolonbas steroidpulverhormon för kroppsbyggnad

Nandrolon Base Snabba detaljer:

Produktnamn

Nandrolonbas

Annat namn

nandrolon; 19-NortestosteroneNorandrostenolone; nortestosteron

CAS-registreringsnummer

434-22-0

EINECS

207-101-0

Molekylär formel

C18H26O2

Molekylvikt

274,4

WhatsApp

+8618126437315

Paket

1kg / aluminiumfoliepåse eller efter behov

Minimum antal

10g

Betalningsalternativ

Western Union, MoneyGram, T / T, Bitcoin


Nandrolonbas Beskrivning:
Nandrolonbaser syntetiseras vanligtvis av manligt reproduktionshormon testosteron. Det kan hjälpa till att återuppbygga kroppens vävnad, öka kropp och benmassa och uppmuntra bildandet av röda blodkroppar. Det kan också göra muskeltillväxt, aptitirritation, öka erytropoies och bentäthet. Kliniska studier har visat att det kan vara effektivt vid behandling av anemi, osteoporos och vissa former av tumörer, inklusive bröstcancer, liksom progesteronbaserade preventivmedel.

Nandrolonbas- applikationer:

Nandrolonbaser är de vanligaste med propionat, laurat, kaprat eller propylakrylat.
Esten bestämmer hur mycket hormon frisätts över en tidsperiod. Nandrol-one är en modifiering av testosteron, vilket betyder att den är mycket syntetiskt (muskulös) och måttligt androgener (manlig).
Nandrol-1 säljs vanligen som dekanoat (Deca-Durabolin), mindre vanligt för fenylpropionat (Durabolin).


Nandrolonbas COA :

TESTFÖREMÅL

SPECIFIKATION

RESULTAT

Beskrivning

Vit eller nästan vit kristallint pulver

Vitt pulver

Analysera

98,00% min

99,5%

Förlust vid torkning

0,5% max

0,05%

Specifik rotation

+ 50 ~ + 60 °

+ 57,8 °

Smältpunkt

115 ~ 125 ° C

121,3 ~ 123,6 ° C

Tändningsrester

0,10% max

0,07%


Nandrolonbasdosering :

Nandrolonbasen har en halveringstid på endast 4 timmar, därför bör den injiceras varje dag. Den genomsnittliga dagliga dosen av Innovagen Nandro-Plex bör sträcka sig från 50-100 mg, medan kvinnor inte ska administrera högst 25 mg per dag.
Nandrolon används sällan enbart, för att vara den enda steroidcykeln anses emellertid vara normalt för testosteron och trenbolon. En kombination av nandrolon och methandrostenolon anses vara en "klassisk" en, ja, dessa två steroider är synergistiska.
Under inga omständigheter ska du använda nandrolon med andra progestiner som trenbolon eftersom den negativa effekten av denna kombinationskanal väsentligt ökar risken för progesteroninducerad gyno.
Det är helt meningslöst att kombinera nandrolon med boldenone och Primobolan, men ibland använder idrottarna sådana blandningar.


Whatsapp: +8618126437315
Skype: selina.xu@yccreate.com
Välkommen till din förfrågan!

Hot Tags: nandrolon steroidpulverhormon för kroppsbyggnad, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, hiGH-kvalitet, i lager

Förfrågning

You Might Also Like