Nandro Muscle Growth Steroids Nandrolon Propionat

Nandro Muscle Growth Steroider Nandrolon Propionat för Bodybuilding CAS 7207-92-3 Snabbinformation: Beskrivning: Nandrolon propionat som en effektiv förening för att producera kvalitet och varaktig muskelfördelar. Detta är resultatet av en relativt lång halveringstid för läkemedlet, ca 8 dagar. Användare rapporterar ...
chatta nu

Produktinformation

Nandro Muscle Growth Steroids Nandrolon Propionat för Bodybuilding CAS 7207-92-3

Snabbdetalj:

produktnamn

Nandrolon propionat

Kemiskt namn

Nandrolon 17-propionat

CAS-nummer

7207-92-3

EINECS-nummer

230-587-0

Molekylär formel

C21H30O3

Molekylvikt

330,46

Analysera

99,5%

Utseende

vitt pulver


Beskrivning:
Nandrolon propionat som en effektiv förening för att producera kvalitet och varaktig muskelfördelar. Detta är resultatet av en relativt lång halveringstid för läkemedlet, ca 8 dagar. Användare rapporterar milda biverkningar, den största biverkningen är vattenretention. Dessutom studerade vi tumörvärdenas reaktion på överdosering av propionatpropionat (anabola steroider), intraperitoneal injektion av 2,5 mg, 20 g, varannan dag i 11 dagar.


effekter:
Nortoro propionat kan användas för att skära cykler, även om det inte är en vanlig steroid för skärcykler. Denna steroid kan avsevärt skydda muskelmassan bättre än andra steroider. När vi äter, måste vi bränna mer kalorier av intag. Detta är det enda sättet att gå ner i vikt Tyvärr kommer muskelvävnad att möta en sådan risk. När vi äter, kommer en viss tunn vävnad att gå vilse, men nandrolon kan ge detta skydd.

Nandrolon Propionat COA :

Produktnamn

Nandrolon propionat

Utseende

Vitt kristallint pulver

Analysera

97,0 ~ 102,0%

99,60%

Förlust vid torkning

0,5% max

0,1%

Kromatografisk renhet

enkel förorening: 1,0% max

<>

totala föroreningar: 2,0% max

<>

Organiska flyktiga föroreningar

uppfyller kravet

överensstämmer


Nandrolon-Decanoat Doser:
- 100 mg per vecka kommer att räcka för att främja gemensam lättnad och komfort.
- 200 mg per vecka kommer att vara minsta dosering för prestationsbaserade effekter, dvs tillväxt.
- 400 mg per vecka är den maximala dosen som någonsin kommer att behövas för prestanda.
- 500-600 mg per vecka kan användas säkert, men detta ökar biverkningar sannolikheten och bör endast försökas av eliten och väl erfarna.

Användning av Nandrolon Propionat
Det är en effektiv förening som ger kvalitet, långvarig muskelvinst. Det här beror på den relativa långa halveringstiden för läkemedlet (cirka 8 dagar). Användarna rapporterar milda biverkningar, med den största biverkningen att vara vattentäthet.


Primär användning av nandrolonpropionat :
Nandroloncypionat är en injicerbar form av den anabola steroidnandrolonen. Denna ester ger ett mönster av hormonfrigöring som är nästan identisk med testosteronkypionat, varvid toppnivåer av läkemedel noteras ungefär 24-48 timmar efter administrering och en väsentlig hormonfrigöring upprätthålls för ungefär veckor.
Whatsapp: +8618126437315
Skype: selina.xu@yccreate.com

Alla frågor, var god kontakta mig!
Välkommen till din förfrågan!

Hot Tags: nandro muskel tillväxt steroider nandrolon propionat, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, hiGH kvalitet, i lager

Förfrågning

You Might Also Like