Muskelväxt Steroider Oxandrolon Anavar

Oxandrolon / Anavar Bodybuilding Supplements CAS 53-39-4 Oxandrolon Snabbinformation Oxandrolon Beskrivning: Oxandrolon är mycket populär bland personer som deltar i viktiga sport och kroppsstrukturer eftersom Anwar är oöverträffad när det gäller att ha magert muskel. ..
chatta nu

Produktinformation

Muskelväxthaltiga pulver Oxandrolon / Anavar Bodybuilding Supplements CAS 53-39-4

Oxandrolone   Snabbdetalj:

produktnamn

Oxandrolone

Kemiskt namn

Anavar

CAS-nummer

53-39-4

EINECS-nummer

200-172-9

Molekylär formel

C19H30O3

Molekylvikt

306,44

Molekylär struktur

图片11(001).jpg

Analysera

99,5%

Utseende

vitt pulver

WhatsApp

+8618126437315

Skype

selina.xu@yccreate.com


Oxandrolone   Beskrivning:

Oxandrolon är väldigt populärt bland personer som deltar i tyngdssport och kroppsstrukturer, eftersom Anwar är oöverträffad när det gäller att ha magert muskelförbättringskvalitet och främja stor kraftförstärkning och fettförlustseffekter. Detta prestationsförbättrande läkemedel används också ofta för att uppnå kvalitet, fettminskning, magert muskel och ökad styrka och är vanligtvis staplad med testosteronheptanoat, injicerbar Winstrol, oral Winstrol och Sustanon 250. Några andra syntetiska metaboliska steroider och prestationsförbättrande droger kan staplas med Trenbolone och Primbolan.
Oxandrolon är en av de mest populära syntetiska metaboliska steroiderna. Oxandrolon förbättras starkt genom att stimulera kreatinsyntesen i muskelceller utan högt vattenretention. Det är nästan omöjligt att göra östrogenaromatisering av en av steroiderna. Oxandrolon inhiberar inte kroppens egen hormonproduktion. Genom att kombinera kosten hjälper Oxandrolone till att härda och riva musklerna.


Oxandrolone   Användningsområden:

Oxandrolons roll kan i hög grad påverka varje stadium av prestationsförbättring. För lågsäsongens idrottare kommer varje vikt endast att vara muskelvävnad. Oxandrolon är inte aromatisk och kommer inte att ha vatten, som alla syntetiska metaboliska steroider, det kan inte främja ökningen av fett. Det är sant att en man inte bör förvänta sig en betydande ackumulering av storlek eller vikt på grund av användningen av denna steroid, men fördelarna kommer att vara fasta och är vanligtvis enklare att bibehålla efter användning än vissa steroider.
Även om inte en mycket modern offentlig byggare, i herrarnas lågsäsong, med kvinnan är en annan historia. Kvinnor är mer känsliga för hormoner och kommer att växa långt bortom det. Dessutom söker de flesta kvinnor inte efter att en man kan leta efter gränsen. Sätt denna typ av vänliga med biverkningarna, vi kommer att diskutera senare, det är en hård kvinnlig lågsäsongsteroid för att besegra.


Administration (Kvinnor) :

För fysik- eller prestationsförbättrande ändamål bör en daglig dos på 5-10 mg otillräcklig tillväxt utan märkbara androgena biverkningar av andra läkemedel. Detta skulle tas i högst 4-6 veckor.


Cyklar :

Som med de flesta orala steroiderna är Anavar bäst stablad med minst en injicerbar. Bara anavar och testosteron fungerar väldigt bra. Efter cykeln rekommenderas att använda HCGenerate med en perfekt PCT för att stärka de vinster som gjorts och för att behålla muskelmassa från en test-Anavar-cykel.


Whatsapp: +8618126437315
Skype: selina.xu@yccreate.com

Alla pratar med liknande ord, det jag vill säga är: Ge mig en chans, bara försök på mig, kanske kommer du att bli en överraskning från mig!

Hot Tags: muskel tillväxt steroider oxandrolon anavar, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, hiGH kvalitet, i lager

Förfrågning

You Might Also Like