Anatomisk steroidtestosteronpropionat

Anabolisk steroidpulver Testosteronpropionat CAS 57-85-2 för Muskelbyggnad Testosteronpropionat Snabbdetalj: Testosteronpropionat Viktiga anaboliska egenskaper innefattar: 1) Förhöjd proteinsyntes; 2) förbättrad kväveretention 3) öka antalet röda blodkroppar; 4) Inhibering av ...
chatta nu

Produktinformation

Anabolisk steroidpulver testosteron propionat CAS 57-85-2 för muskelbyggnad

Testosteron Propionat Snabbinformation:

Produktnamn

Testosteron propionat

Annat namn

testoviron; Sterandryl; Agovirin; Testosteron; test prop

CAS-registreringsnummer

57-85-2

EINECS

200-351-1

Molekylär formel

C22H32O3

Molekylvikt

344,49

Analysera

99%

Utseende

vitt pulver

Användande

i att bygga muskler, bränna fett och få styrka

Standard

Enterprisestandard

Pris

förhandlat

Minimum antal

10g

Paket:

Utsökt och kan enligt kundernas krav

Leverans ledande tid

Inom 24 timmar efter mottagandet av betalningen

Betalningsalternativ

Western Union, MoneyGram, banköverföring

Frakt

Express leverans med DHL, EMS, Fedex, TNT, UPS (inom 5-7 dagar efter betalning)


Testosteronpropionat viktiga anaboliska egenskaper innefattar:
1) Förhöjd proteinsyntes;
2) förbättrad kväveretention
3) öka antalet röda blodkroppar;
4) Hämning av glukokortikoider.


Testosteronpropionat effekt:
Testosteronpropionat kommer att främja fem viktiga kadaverförbättringar som kommer att tjäna någon man. Med denna typ av användning har varje man som tar kosttillskott ett förbättrat liv i samma områden som lågnivå patienter. Detta är dock en stor användning av förbättringen som dessa fem egenskaper ger för att skilja och skilja denna typ av användning.

Testosteron Propionat Beskrivning:
Testosteronpropionat är ett androgent steroidhormon som finns i däggdjur och andra ryggradsdjur. Huvudsakligen utsöndras i e-post och kvinnliga test av äggstockar, även om en liten mängd också utsöndras av binjurarna, är testosteronpropionat principen om manligt hormon och anabola steroider.
Testosteronpropionat spelar en viktig roll i utvecklingen av manliga reproduktionsvävnader som testiklar och prostatakörtlar. Dessutom är testosteronpropionat som också är väsentlig för hälsa, välbefinnande, förebyggande av osteoporos och testosteronpropionat bevarad av de flesta ryggradsdjur, även om fisken är något annorlunda än den så kallade 11-keton-testosteron.
Testosteron Jag planterar produktion av propionatpulver kvalitet är bra, priset är konkurrenskraftigt, jag frågade mig testosteron propionatpulver, jag ska försöka mitt bästa för att ge dig en bra guide.

Testosteron propionat applikationer:
Testosteronpropionat har använts för att studera dess effekter på gravida tackar.
Testosteronpropionat är den kortaste esteren fäst vid testosteron. Det innebär att det tar din kropp åtminstone i tiden för att bli av med estern och släppa in moderns hormon i kroppen. På grund av sitt långa aktiva liv behöver man normalt injiceras en gång varannan dag. I synnerhet är biverkningarna av testosteronpropionat minimal och åtminstone uppblåst; När dessa stoppas, blir dessa biverkningar vanligtvis borta.
En sådan bra kvalitet med låga biverkningar steroider, missa inte!


Användning av testosteronpropionat:
Testosteronpropionat är mycket snabbare än andra testosteronestrar, såsom propionat eller heptanoat och kräver mer frekventa doseringsregimer för att upprätthålla en stabil blodnivå. Kan användas som ett farmaceutiskt material. Dess huvudsakliga funktion är att främja metabolismen. Syntetiska metaboliska effekter inkluderar ökad muskelmassa och intensitet, ökad bentäthet och intensitet, stimulerande linjär tillväxt och benmognad.
Propionat är mycket snabbare än Enathate eller Cypionate (2-3 dagar) och kräver därför mer frekventa injektioner, såsom daglig eller varannan dag för att hålla blodnivån så stabil som möjligt. Fördelen är emellertid att efter sterilisering kan steroider avlägsnas snabbare från kroppen, vilket gör det till ett bättre val för testutövare. Vissa kroppsbyggare hävdar också att propionater tenderar att inducera mycket mindre biverkningar av östrogenrelaterade biverkningar (som svullnad) jämfört med andra estrar av denna potenta steroid.

Whatsapp: +8618126437315
Skype: selina.xu@yccreate.com

Alla pratar med liknande ord, det jag vill säga är: Ge mig en chans, bara försök på mig, kanske kommer du att bli en överraskning från mig!

Hot Tags: anabolisk steroid testosteron propionat, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, hiGH-kvalitet, i lager

Förfrågning

You Might Also Like