Miboleronacetatanabolisk steroidhormon

Miboleronacetat Anabolisk steroidhormon CAS 3704-9-4 för kroppsbyggande muskelmassa Miboleronacetat Kontakt Mitchell: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com (kontrollera droppar): Miboleronacetatnamn: Miboleron Miboleronacetat Alias: Miboleronacetat; Miboleron; Mibolerona; ...
chatta nu

Produktinformation

Miboleronacetatanabolisk steroidhormon CAS 3704-9-4 för kroppsbyggande muskelmassa

1816_n.jpg

Miboleronacetat Kontakt Mitchell: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com

(kontrollera droppar) detaljer:

Miboleronacetatnamn: Miboleron

Miboleronacetat alias: Miboleronacetat; Miboleron; Mibolerona; Miboleron; kontrollera droppar;

Miboleronacetat Annat namn: Mibolerona [INN-Spanska]; Miboleron; Miboleron [INN-Latin]; NSC 72260; 10997; U-10.997; UNII-9OGY4BOR8D;

Namn Miboleron Kemisk acetat: U-10997; CDB-904; 7UN, 17a-dimetyl-19-nortestosteron; 7UN, 17a-dimetylestr-4-en-17p-ol-3-on

CAS nr.: 3704-09-4

Analys (genom HPLC): 99%

MF: C20H30O2

MW: 302,45

EINECS: 223-046-5

Användning: API, hormonet

smältpunkt: 168-171 ° C

Temp Miboleronacetatbagage: 2-8 ° C

Löslighet DMSO: löslig 5 mg / ml, klar (uppvärmd)

Miboleronacetat Definition: ChEBI: En androgen som är nalandron som bär två metylsubstituenter i positionerna 7alfa och 17.

Användning av miboleronacetat: Syntetisk anabolisk steroid bunden till testosteron. Kontrollerad substans (anabola steroider)

Miboleronacetat Administreringssätt: Oralt

Life Mibolerone Acetate Half: 2-4 hours


Kontrollera droppar (Mibolerone) information

Kontrolldroppar (kemiskt namn: mibolerone) har ursprungligen utvecklats av Upjohn Veterinary Market, vilket inte betyder att människors konsumtion. Detta kan sägas vara de mest toxiska steroiderna på planeten, så bara 2 veckor på denna AAS, 5 mg daglig dos är tillräckligt för att tillåta användare att uppleva mycket dåliga biverkningar. Vid en veterinärapplikation matas matningen till hunden för att stoppa ägglossningen under uppvärmning, så att tikken kan hållas under kontroll.

Eftersom den korta 2-veckors tidsramen kan använda denna steroid är det omöjligt att få någon signifikant muskel att använda den. Att använda en kontrolldropp i mer än 2 veckor kommer definitivt att orsaka leverskador, så de flesta användare kommer aldrig att använda den. Således har detta läkemedel inte tillräckligt med tid för att leverera någon signifikant anabolisk effekt.


Kontrollera droppar

Kontrolldroppar är en flytande beredning av steroidmabonone, som används av kroppsbyggare, ellyftare, styrka idrottare och krigare, allt för att förbättra smidighet och prestanda på dagen för tävlingen. Kontrollera droppar är effektiva i 30 minuter före matchen. Användarna kommer att uppleva mer aggression, fokus och konkurrenskraftig körning. Även om denna steroid inte innehåller några direkta stimulanser, visar den en mycket uttalad effekt på centrala nervsystemet (centrala nervsystemet) genom en androgenöverbelastning. Detta är den enda anledningen till att detta läkemedel används av idrottare eftersom muskeltillväxt inte är uppenbart för detta läkemedel.

(check Drops) specifikation:

Miboleronacetat Renhet> 99%

Miboleronformelmolekylacetat C20H30O2

Viktmolekylär 302,45

smältpunkt 168-171 ° C

Utseende vit kristallint pulver

Grad farmaceutisk kvalitet

Aktivt liv 2-4 timmar

Dosering 200-400mcg

liv Miboleronacetathylla 2 år

Miboleronacetat i stammen

Förpackningsmetoder Utformade förtäckta förpackningsanvisningar, 100% passar anpassad garanti

MIBOLERONE TID Leveransacetat Inom 18 timmar efter betalning bekräftas

MIBOLERONE-acetat av T / T-betalning, Western Union, Money Gram och Bitcoin

OBS: Miboleron är en potent anabole steroid som är både mer selektiv och mer selektiv för metridolon androgenreceptor. Miboleron har visat sig vara både mycket anabole och androgena


Miboleronacetat (check Drops) introduktion:

1: Mibolerone är en veterinäranabolisk steroidkvalitet som släpptes på 1960-talet av Upjohn-märkta Control Drops och sedan hur man kontrollerar medicinerad hundmat. Syftet med denna steroid är att stoppa en hunds menstruationscykel för att förhindra graviditet. Som med många steroidhormoner, och detta inkluderar veterinärstatus, var det inte långt efter det föddes att idrottare och kroppsbyggare hittade anställning.


2. Miboleron är en oral anabolisk steroid, strukturellt härledd från nandrolon. Detta medel är specifik 7,17-dimetylerad nandrolon, signifikant mer potent som ett anaboliskt och androgent medel än dess odenaturerade förälder. Under årens lopp har Mibolerone fått ett rykte bland bodybuilders som en av de starkaste steroider som någonsin gjorts. Detta är korrekt i teknisk mening, eftersom det bara är en att välja några effektiva kommersiella steroidprodukter i mikrogram, inte milligram, kvantitet.


3. Däremot hade han bara 18 gånger den androgena aktiviteten. Fastän båda egenskaperna är starka uttalade med detta medel, behåller den en övervägande anabolisk karaktär (i relativ bemärkelse). Östrogena och progestin egenskaper är emellertid också mycket uttalade med detta läkemedel. Bland idrottare används det mest under laddningsbildningsfaserna, eller för att stimulera aggression före träning eller tävling.


Miboleronacetat (kontrollera droppar) Dosering:

Kontrollera droppar tas oralt och måste tas varje dag. Doser faller normalt i 200-300mcg till fältet under dagen, men kan i vissa fall öka upp till 500mcg per dag. Doserna tas alltid innan träning, ca 30-40 minuter före träning, en kamp eller händelse. Det finns inga rekommenderade terapeutiska doser eftersom denna steroid aldrig har använts i medicin för mänskliga ändamål.


De flesta idrottare använder ca 5mgs ca 30 min före träning eller tävling. Det är inte riktigt "staplat" med något annat än carderinas. Det brukar användas precis före träning eller viktiga tävlingar. Många idrottare som redan använder massiva doser steroider lägger till Mibolerone (check drops) som en före-händelseförstärkare.


Kontrollera dropparna ger en halveringstid på ca 3 timmar. Det är också en kraftfull steroid är en av de få steroiderna som har tagit i mikrogram doser snarare än milligram. Steroiden tas normalt 30-40 minuter före en händelse eller träning.


Miboleronacetat (kontrollera droppar) Administrering:

I motsats till internet tro, se droppar är mycket östrogena. Denna anabola steroid kan orsaka en massiv mängd aromatasaktivitet. Han är också en mycket stark progestin. Det används emellertid sällan under långa perioder eller vid doser som gör att de östrogena egenskaperna kan ses. Det är på grund av de låga mängder som används, att de anabola effekterna knappt någonsin ses. Det skulle ta upp till 5 mg per dag för att se en sann anabole effekt som sannolikt skulle ge signifikant östrogenaktivitet. Sådana doser bör också komma med hemska biverkningar och konsekvenser.


På grund av den korta halveringstiden för Mibolerone används den mer av idrottare över 30-40 minuter före deras sportevenemang. Miboleron är placerade under tunga idrottare, och effekter som aggression, styrka och adrenalinhastighet känns snabbt. Läkemedlet lämnar kroppen på ungefär fyra timmar.


Miboleronacetat (kontrollera droppar) Recensioner

När det gäller ökad aggression är inte bättre finns anabole steroider. Baserat på aggression, om personen har en hälsosam kropp och sinne och kan styra sig själv kan denna steroid vara till hjälp. Men för dem som är naturligt aggressiva på ett negativt sätt, kommer denna steroid vara hemskt. Oavsett aggressivitetsfaktorn, för att denna steroid är så hemsk för din kardiovaskulära och leverhälsa är det egentligen inte en bra anledning att alltid använda den. Något som den enskilde behöver göra kan uppnås på annat sätt, vilket gör denna steroid intressant att läsa, men det handlar om det. Methyltestosteron, testosteronsuspension eller halotestin föredras typiskt för detta ändamål, eftersom Check Drops sällan hittar på marknaden svart.

 

Om du har någon fråga, kontakta mig utan att tveka

Mitchell Lu

E-post

hk@chembj.com

Whatspp

+8618124076819

Steroid, Peptid, Sexförstärkare, Mineralocorticoid, SARM, Fettförlust.

Hot Tags: miboleronacetat anaboliskt steroidhormon, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, högkvalitativ, i lager

Förfrågning

You Might Also Like