Metriboloncykeld steroider Metyltrenbolon

Muscle Building Steroid Bulking Cykel Steroider Pulver MethylTrenbolone / Metribolone Metribolone Kontakt Mitchell: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com Snabbinformation: Synonymer: METRIBOLONE, Metribolone CAS: 965-93-5 MF: C19H24O2 MW: 284.39 Analys: 99% min . Förpackning: foliepåse eller tenn ....
chatta nu

Produktinformation

Muskelbyggnad Steroid Bulking Cycle Steroids Pulver MethylTrenbolone / Metribolone

4-47-9.jpg

Metribolon Kontakt Mitchell: Whatsapp +8618124076819 Skype: hk@chembj.com

Snabba detaljer:

Synonymer: METRIBOLON, Metribolon
CAS: 965-93-5
MF: C19H24O2
MW: 284,39

Analys: 99% min.
Förpackning: foliepåse eller tenn.
Leverans: Express kurir.
Utseende: Vitt till ljusgult kristallint pulver
Användning: Farmaceutiskt material

 

Produktbeskrivning

 

Metribolon, även känd som metyltrienolon, är en potent, icke-aromatiserbar androgen som också har använts som en fotoaffinitetsmärkning för androgenreceptorn. Det är det 17-metylerade derivatet av trenbolon, och är en liknande potent anabolisk steroid, men med hög hepatotoxicitet.

 

Metribolon är steroidhormon som kan öka muskulär uthållighet och explosiv effekt. Det kan också Behandling av avancerad och återkommande bröstcancer och äggstockscancer och andra sjukdomar. Det är den mest kraftfulla anabola steroiden som någonsin producerats. Det är också en av de mest hepatotoxiska androgenerna som någonsin producerats. även om det är mycket giftigt för lever och njurar


Ansökan:

Metribolon (metyltrienolon aka R1881) är ett kraftigt, icke-aromatiserbart androgen som strukturellt liknar trombolon och har kallats "oral tran". Metyltrienolon binder starkt till androgenreceptorn (AR) och är en mer potent agonist (aktivator) av androgenreceptorn än DHT. 17a-metyltrienolon är listad vid 30.000 gånger mer anabole än metyltestosteron enligt Julius Vida i "Androgener och Anabola Agenter: Kemi och Farmakologi." Effektiva doser börjar vid endast 25mcg.

 

Steroidexperter William Llewellyn och Patrick Arnold har alla kallade metyltrienolon en av de "kraftfullaste" anabola steroider som någonsin skapats. Det är också en av de mest hepatotoxiska androgenerna som någonsin producerats. Ursprungligen utvecklad av Roussell-UCLAF under 1960-talet hindrade hepatoxiciteten hos Metribolone sin kommersiella frisättning. Bill Roberts liknade toxiciteten hos metyltrienolon till att ta höga doser av Anadrol kombinerat med höga doser av Halotestin samtidigt.

 

Enligt Patrick Arnold använde flera idrottare metyltrienolon på 1990-talet och kunde framgångsrikt övergå dopkontroller som letade efter metyltrienolon på grund av de mycket små mängderna steroid som krävs för prestationsförbättrande effekter. Han blev lite förvånad över att metyltrienolon detekterades av läkemedelstestare i den grekiska steroidskandalen, vilket tyder på att anti-dopingtest har förbättrats för substansen. 11 grekiska väghyvlar och 4 grekiska spår-idrottsutövare testade positivt för metyltrienolon före 2008 års Peking-OS.

 

Patrick Arnold är organisk kemist som utvecklade den en gång odetekterbara anabola steroid tetrahydrogestrinonen (THG) för BALCO. THG är en modifierad form av metyltrienolon. I mars 1997 publicerade Patrick Arnold ett detaljerat recept om hur man syntetiserar metyltrienolon från de lättillgängliga veterinärerna Finaplix-H (trenbolonacetat) pellets som används för boskap.


Effekter av metribolon:

 

1.Metribolon är steroidhormon som kan öka muskeluthållighet och explosiv effekt. Det kan också Behandling av avancerad och återkommande bröstcancer och äggstockscancer och andra sjukdomar.

 

2.Metribolon är den mest kraftfulla anabola steroiden som någonsin producerats. Det är också en av de mest hepatotoxiska androgenerna som någonsin producerats. även om det är mycket giftigt för lever och njurar

 

Specifikation:

 

Testa

Analysstandard

Resultat

Beskrivning

Ljusgult pulver

Ljusgult pulver

Specifik rotation

≤-58 °

Passera

Smältpunkt

163-172 ℃

164 ~ 170 ℃

Förlust vid torkning

≤0.5%

0,32%

Analysera

≥97.0%

99,99%

Slutsats

Överensstämma med Enterprise Standard


Introduktion:

Metyltrienolon (MT) är en mycket potent, rimligt giftig, icke-aromatiserande steroid. Ok. Låt oss gå över de tre punkterna igen. Först av allt är MT stark. Det binder så starkt mot AR (androgenreceptorn) att det ofta används i studier på andra androgener för att mäta hur starkt de binder. Med andra ord binds dessa saker till AR-receptorn så starkt att det är ganska mycket riktmärke för den kvaliteten. Om du har läst min profil om Trenbolone Acetate (TA), kommer du att notera att jag sa att TA är det mest potenta injicerbara vapnet i vårt arsenal med avseende på förmåga att binda till Androgenreceptorn. Det är fortfarande sant, för den här speciella föreningen är inte i vårt arsenal och det är inte injicerbart ... det är helt enkelt den orala versionen av TA (dvs det är Trenbolone som har genomgått modifiering att bli oralt aktiv, genom tillsats av en 17-alfabet metylgruppen). Så varför är det viktigt att dessa saker binder så hårt till AR? Tja, Androgenreceptorer finns i både fettceller och muskelceller. De agerar på AR i muskelceller för att främja tillväxt och i fettcellerna för att påverka fettförbränning. Ju starkare androgenen binds till AR, desto högre lipolytisk (fettförbränning) effekt på fett (fett). Tyvärr betyder den starka bindningen inte automatiskt att den kommer att framkalla det starkaste möjliga anabola svaret, eller att det svagaste bindemedlet kommer att framkalla ett svagt anaboliskt svar. Anadrol (oxymetholone) har den svagaste bindningen till AR möjlig (för låg att mätas), och det ger till exempel ett djupt anaboliskt svar. Dianabol är lika låg, och producerar ett mycket bra anaboliskt svar. AR finns i både muskelvävnad och fettvävnad. När en muskler AR stimuleras kan den inducera hypertrofi. När en fettvävnad AR stimuleras, förloras fett genom olika relaterade mekanismer. Detta är en grov förenkling. Vad som helst. Allt vi behöver veta är att när du har en steroid som binder till AR, bygger den muskler och brinner fett. Och en steroid som binder mycket hårt mot AR kommer att stimulera mycket muskelsyntes och bränna mycket fett.

 


användningsområden:
Metyltrienolon är en steroidförening som oftast inte är tillgänglig på marknaden svart eller på annat sätt. Orsaken till dess dunklighet är att det är så högt giftigt för levern att även doser på så lite som 2 mg i veckan har orsakat gulsot i levern. Förutom att det är giftigt för levern, kommer det också att orsaka sexuell dysfunktion och kan orsaka andra föreningar som den staplas med för att överdriva effekterna av östrogen i kroppen. Även om denna förening är uppenbarligen farlig och inte rekommenderas för användning av någon som värderar sin hälsa, är det värt att notera att dess muskelbyggande och fettförbrännande egenskaper ligger i nivå med de högst rankade steroiderna som finns tillgängliga idag.

7.jpg

Om du har någon fråga, kontakta mig utan att tveka

Mitchell Lu

E-post

hk@chembj.com

Whatspp

+8618124076819

Steroider, peptid, sexförstärkare, farmaceutiska råmaterial, SARMS, fettförlust etc.

Hot Tags: metriboloncykel steroider metyltrenbolon, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, högkvalitativ, i lager

Förfrågning

You Might Also Like