Metenolon Enantat Primobolan Depot AAS Pulver

1, Allmänna uppgifter om metenolon Enanthate (Primobolan Depot): Produktnamn: Methenolon Enanthate Alias: Primobolan Depot; 1 (5a) -androsten-1beta-metyl-17beta-ol-3-on Enantat CAS nr: 303-42-4 MF: C27H42O3 MW: 414,62 EINECS: 206-141-6 Renhet: 99,1% Standard: USP / BP / EP / Enterprise Standard ...
chatta nu

Produktinformation

1, Allmän Info om Methenolon Enanthate (Primobolan Depot):

Produktnamn: Methenolon Enanthate
Alias: Primobolan-depot; 1 (5a) -androsten-1beta-metyl-17-beta-ol-3-on-enantat
CAS #: 303-42-4
MF: C27H42O3
MW: 414,62
EINECS: 206-141-6
Renhet: 99,1%
Standard: USP / BP / EP / Enterprise Standard
Utseende: Vitt kristallint pulver
Kategorier: Steroid och hormon; Metenolon-serien; API
Effektiv dos: (Män) 350-600 mg / vecka; (Kvinnor) 100mgs / vecka
Aktivt liv: 10-14 dagar
Detektionstid: 4-5 veckor
Anabolisk / Androgenisk Förhållande (Räckvidd): 88: 44-57
Användning: Kan användas som farmaceutiskt material. Metenolonendantat (eller metenolonendantat) är en dihydrotestosteron (DHT) -baserad anabolisk steroid. Det är ett esterderivat av metenolon som säljs vanligen under varumärkena Primobolan (tablettform) eller Primobolan Depot (injicerbar). Vuxna doser för behandling av aplastisk anemi är vanligen i intervallet 1-3 mg / kg per dag.

2, tillämpningar av metenolonendantat (Primobolan Depot):


Primobolan är verkligen en av de bästa steroiderna på marknaden idag.Primobolan depot har visat sig vara mycket effektivt för att bulking upp, men det härdar också musklerna och lägger till ton för dem. Denna steroid fungerar också bra när den kombineras med andra steroider eftersom det minskar mängden vattenretention och hårdhet. Omnadren, Sustano, Cypionat och Propionat är några exempel på de steroider som kan kombineras med Primabolan depot. Denna steroid kan också bidra till att stimulera immunförsvaret, vilket gör det perfekt för dem som har AIDS och andra sjukdomar som påverkar deras immunsystem.

Proteinassimilering, proteinhormonassimilering, stark aktivitet hos levern och den lilla toxiciteten.
Methenolone Enanthate är en dihydrotestosteronbaserad anabolisk steroid. Methenolon Enantat är ett esterderivat av metenolon som säljs vanligen under varumärket primobolan. Methenolon Enanthat används av personer som är mycket mottagliga för östrogena aida-effekt, som har lägre östrogenegenskaper än nandrolon, metenolon, i Formen av enantat och acetat, Methenolon har inga östrogena biverkningar och dess effekter på kolesterol, Metenolon är inte heller alltför undertryckande av HPTA-axeln. Därför använder man massametallkonstruktion metenolon mellan steroidcykler.
Primobolan är verkligen inte en svag steroid, åtminstone inte på en milligram för milligrambasis. Det är verkligen inte svagt när det gäller anabole effekt kontra biverkningar. Det är en bra utövande i dessa hälsningar. Men eftersom oljelösligheten för metenolon enantat endast är måttlig, är beredningarna typiskt bara 100 mg / ml. Detta kan ge ett psykologiskt intryck av att inte vara lika stark en förening som mer koncentrerade produkter. En annan sannolik orsak till uppfattad svaghet är att den oftast används för anabola steroidcykler som medvetet är mycket konservativa. Till exempel är en klassisk nybörjarkrets 400 mg / vecka Primobolan som enda steroid som används. Naturligtvis ger detta inte extrema vinster. Men då är det inte heller 400 mg / vecka!

3, HPLC och COA av metenolonendantat (Primobolan Depot):

303-42-4 Injicerbara Primobolan Steroider Methenolon Enantat Fettförlustpulver
 

Testa Standard Resultat
Beskrivning Vit eller nästan vit kristallint pulver Vitt kristallint pulver
Smältpunkt 65ºC ~ 71ºC 66ºC ~ 70ºC
Förlust vid torkning ≤0.50% 0,32%
Specifik rotation + 38 ° ~ + 42 ° + 40,1 °
Analysera 97 ~ 102% 99,1%
Slutsats Specifikationen överensstämmer med Enterprise Standard.


4, metenolonendantat och produktbilder:

46.jpg

Vår fabrik inuti:

Factory.jpg

Hot Tags: metenolon enanthate primobolan depot aas pulver, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, högkvalitativ, i lager

Förfrågning

You Might Also Like