Methenolon Enanthate Injicerbara Anabola Steroider

Methenolon Enanthate 100mg / ml Injicerbara Anabola Steroider Primobolan Muskelmassa Snabba detaljer: Metenolon Enanthate för Bulking eller Cutting: Primobolan är en av få steroider som är idealiska för både bulking och skärning. För att vara ärlig har det ingen sådan sak som "bulking steroid" eller en "skära ...
chatta nu

Produktinformation

Methenolon Enanthate 100mg / ml Injicerbara Anabola Steroider Primobolan Muskelmassa

Snabbdetalj:

Produktnamn

Metenolon-enantat

Annat namn

Primobolan-depån

CAS

303-42-4

Einecs nr

206-141-6

Molekylär formel

C27H42O3

Molekylvikt

414,62

Utseende

Gul vätska

Molekylär struktur

图片9.jpg

Koncentration

100 mg / ml

Användande

Kroppsbyggnad


Metenolon Enantat för Bulking eller Cutting:

Primobolan är en av få steroider som är idealiska för både bulking och skärning.
För att vara ärlig har det inte något sådant som "bulking steroid" eller en "skärande steroid", det är bara att vissa genererar mer vattenuppehåll än andra. Det kan fungera till din fördel om du vill lägga på vikt (jämn vattenvikt) för att få din kropp anpassad till mer massa.
Men bortom vätskeretention är bulking och skärning mer en fråga om kost. Primo kommer inte att producera snabba viktökningar i sig, men om kalorierna ökar är det ett underbart läkemedel för bulking utan uppblåsthet. (Vad vissa människor kallar en "magert bulk").
Naturligtvis, i ett kaloriförlust Primo kommer fortfarande skapa muskel tillväxt, vilket gör det till en favorit för konkurrenskraftiga bodybuilders de senaste veckorna före en tävling.


Methenolone Enanthate Applications:

Methenolone Enanthate är vanligtvis intresserad av de nya steroidanvändarna och ibland till erfarna användare.
Den första frågan att tänka på är egentligen inte farmakologisk men en ekonomi. Vanligtvis för någon given effektnivå är Primobolan ett ovanligt dyrt val. Och för de flesta användare finns det ingen unik fördel som uppnåtts från användningen. Följaktligen innehåller de flesta erfarna steroidanvändare inte den i sin steroidcykelplanering.
Primobolan är en dyr steroid som är den främsta anledningen till att den inte är så populär som man skulle tänka.
Den är allmänt tillgänglig på den svarta marknaden. Den ursprungliga Primobolan Depot från Organ finns mestadels som en 1 ml ampulle med 100 mg styrka. Du kan favorera metenolon enantat över metenolonacetat, främst för förmågan att leverera 100% av bassteroidmetenolonen genom en injektion. När du tar oral metenolonacetat kan du förvänta dig att 40-50% av steroiden bryts ner när den passerar genom levern.

Methenolon Enantatdosering:

1) För män:
Injicerbara doser bör vara 600-800 mg per vecka eller högre; Orala doser bör vara cirka 75-100 mg per dag.
2) För kvinnor:
Jag föreslår att endast oral primobolan används.
Omkring 10mgs per dag verkar vara en bra summa att börja med. Du bör spela med dosen men gå aldrig över 20 mg per dag.

Hot Tags: metenolon enanthate injicerbara anabola steroider, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, hiGH kvalitet, i lager

Förfrågning

You Might Also Like