Mestanolon Methyl-DHT Raw Roids Bodybuilding

Mestanolon / Metyl-DHT 521-11-9 USP 99% Steroidhormon Pulver 1, Mestanolon / Metyl-DHT Identifikation: Produktnamn: Mestanolon Alias: Metyl-DHT; Methyldihydrotestosterone; Ermalones; Androstalone; Assimil; Mestalone; Mestanolon; Mestanolone; Methybol; Methylandrostanolone; Methylantalon; ...
chatta nu

Produktinformation

Mestanolon / metyl-DHT 521-11-9 USP 99% steroidhormonpulver
 
1, Mestanolon / Methyl-DHT-identifikation:
 
Produktnamn: Mestanolon
Alias: metyl-DHT; Methyldihydrotestosterone; Ermalones; Androstalone; Assimil; Mestalone; Mestanolon; Mestanolone; Methybol; Methylandrostanolone; Methylantalon; NSC 18219; Preroide; RU 143; Tantarone
Kemisk sammansättning:
17beta-hydroxi-17a-metyl-4-androsten-3-on;
5-androstan-17a-metyl-17beta-Ol-3-ett
CAS: 521-11-9
MF: C20H32O2
MW: 304,47
EINECS: 208-302-6
Karaktär: Vit fint pulver, lätt bitter, lösligt i vatten
Renhet: 99,37% genom HPLC
Standard: USP32
Kategorier: Steroid och hormon; API; testosteron
Användning: Anabolisk steroid; För manlig gonadal dysfunktion och nedsatt spermie infertilitet, dehydrogenas mellan metyl testosteron.
 
2, tillämpningar av mestanolon / metyl-DHT:  
 
Ermalone, aka metyldihydrotestosteron, mestanolon och metyl-DHT är en modifierad version av dihydrotestosteron (DHT), en anabolisk steroid som utformades för att behandla testosteronbrist hos män. Dess c-17alfa-alkylerade modifikation möjliggör säker passage genom levern - kroppens primära filter för allt som är oralt intaget. Mestanolon är ett vitt till benvitt kristallint pulver som vanligtvis kommer i 5-10 mg tabletter.
 
Metyldihydrotestosteron (metyl-DHT; 17alfa-metyl-17beta-hydroxi-5a-androstan-3-on, Mestanolone) är en steroid av DHT-typ som du kan ta in, snarare än att applicera topiskt. Det har en hög androgen effekt och kvinnor varnas för att använda det på grund av det. Den har en så stark androgen kraft att det gör fysiska förändringar psykologiskt så mycket som det gör. Det har alltid varit det vanliga steroidvalet för att skära och luta sig före tävlingar.
DHT-typkvaliteterna betyder att det inte bryts ner i östrogen. Det är perfekt för att minska viktökning, hårdnar muskler och lutar ut muskelvävnaden genom hela kroppen. Det är den perfekta tonern och förstärkaren för någon bodybuilder eller seriös viktliftare. Den kan staplas med andra produkter för den perfekta skärningscykeln före tävlingen. Det gör det mycket lättare att massa upp, upprätthålla muskelmassa och minska onödig vikt.
 
Mestanolon är van vid (fördelar):
Öka testosteronfördelen;
Undertryck östrogen effekt
Mager muskelvävnad;
Öka styrka;
Förbättra körning och fokusering
Ökad uthållighet;
Otroliga uthållighetsnivåer;
Noll förlust av muskler med strikt diet;
Aggressiv energi med träning;
Förmåga att mentalt blockera obehagsnivåer;
 
Den rekommenderade dosen för mestanolonanvändare är 10-20 mg / dag i 6-8 veckor, vilket ofta är tillräckligt för att hålla blodserumnivåerna långt över baslinjen med detta läkemedel. Mer specifikt är Mestanolonstyrkan och muskelvinsterna i stort sett lika med de hos DHT-härledda anaboliska steroid Winstrol (Stanozolol). Dess anabola och androgena effekter är typiskt dosberoende och extremt stödjande för testosteronbaserade cykler. Erfaren steroidanvändare har varit kända för att köra mer aggressiva doser på 30 mg / dag metyldihydrotestosteron.
 
3, COA av mestanolon / metyl-DHT-pulver:

3333.png


Beställ Kontaktinfo:


Mailto: joy@ycgmp.com
Skype: joy.peng18
WhatsApp: + 86-18578209858
Tel .: 86-0755-23311925
Fax: 86-0755-23229476
Shenzhen Sendi bioteknik Co, Ltd


4, mestanolon / metyl-DHT-pulverprov Bild:

1111.jpg

Hot Tags: mestanolon metyl-dht rå roider bodybuilding, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, högkvalitativ, i lager

Förfrågning

You Might Also Like