Manlig Sexuell Dysfunktion Steroid Testosteron Isokaproat

Testosteron isokaproat CAS 15262-86-9 för manlig sexuell dysfunktion Snabba detaljer: Beskrivning: Testosteron isohexanoat, som inte är en anabolisk steroid, men kan kopplas till en steroid på samma sätt som en mer populär Cypionat- eller Enanthate-ester. Gilla Cypionate och Enanthate, Isocaproate ...
chatta nu

Produktinformation

Testosteron-isokaproat CAS 15262-86-9 för manlig sexuell dysfunktion

Snabbdetalj:

Produktnamn

Testosteron-isokaproat

CAS-registreringsnummer

15262-86-9

EINECS

239-307-1

Molekylär formel

C25H38O3

Molekylvikt

386,57

Analysera

99%

Utseende

vitt pulver

Användande

i att bygga muskler, bränna fett och få styrka

Standard

Enterprisestandard

Pris

förhandlat

Minimum antal

10g

Paket:

Utsökt och kan enligt kundernas krav

Leverans ledande tid

Inom 24 timmar efter mottagandet av betalningen

Betalningsalternativ

Western Union, MoneyGram, banköverföring

Frakt

Express leverans med DHL, EMS, Fedex, TNT, UPS (inom 5-7 dagar efter betalning)


Beskrivning:
Testosteron isohexanoat, som inte är en anabolisk steroid, men kan kopplas till en steroid på samma sätt som en mer populär kypionat eller Enanthate ester. Liksom Cypionat och Enanthate, kan Isocaproate också ansluta till testosteron, men i fallet med Isocaproate är det vanligtvis det enda stället där vi ser det.
Testosteron isooctanoat, monoesterform är i grunden ohejdad; om du finner det är en särskild ordning möjlig, det finns verkligen ingen anledning att behöva testosteron-isooctanoat i denna enda esterform. Där hittar vi det mest använda isodecanoatet, där det tar stor nytta i testosteronblandningen. speciellt Omnadren och Sustanon-250.
Omnadren och Sustanon-250 är testosteronföreningar, i vilka fyra estrar är länkade; fyra olika storlekar av olika estrar bildar en total testosteronförening. För alla starka ändamål är de två föreningarna nästan identiska; deras totala dos är nästan identisk med monoestern, så samma fördelar kan erhållas.

Ansökan:
Testosteron-isohexanoater används för att förbättra testosteronbristen, såsom hypogonadism och sexuell dysfunktion, begränsade biverkningar, kan användas för binjurskortikosteroidläkemedel, antiinflammatorisk, antiallergi, antitoxicitet.


Testosteron Isocaproate effekter:
1, Öka kroppens kvalitet och styrka. Testosteron isohexanoat är anabole steroid som har förmågan att främja muskelproteinsyntes, och många kroppsbyggare och idrottare lägger till produkten i expansions- eller skärningscykeln.
2, Efter att ha tagit den här produkten, kommer röda blodkroppar att öka, vilket innebär att ditt blod bär mer syre, din hållbarhet blir bättre än tidigare.
3, för att hjälpa till att gå ner i vikt. Detta är ett missförstånd, många tror att efter att ha tagit steroider kommer naturligtvis gå ner i vikt, är det fel, samarbetande motion är viktigt.

Testosteron Isocaproate Dosering
Testosteronisopropionsyra kan tas i form av injektion. För nybörjare är den rekommenderade dosen 250 mg / vecka, med 1 eller 2 gånger i veckan. För en professionell kroppsbyggare kan dosen också ökas till 1000 mg / vecka.

Om du är intresserad av denna eller någon annan serie produkter, bara gärna kontakta mig!
Whatsapp: +8618126437315
Skype: selina.xu@yccreate.com

Hot Tags: manlig sexuell dysfunktion steroid testosteron isokaproat, Kina, leverantörer, rabatt, köp, bulk, prislista, hiGH kvalitet, i lager

Förfrågning

You Might Also Like